mélykék76 Elküldve Július5, 2007 Megoszt Elküldve Július5, 2007 avagy hogy tegyük gyorsan tönkre autónkat <_< csúnya hangja volt de előfordul...na jó béna vagyok ;) Ha Antit túlélte, akkor csak megbírkózik veled is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Milyen olajt ajánlotok a motorba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Milyen olajt ajánlotok a motorba? ééééssssss IIGGEENN !!!!! megjött az amire vártunk !!! FUTÓGABI! gyeremán!! írjá oldalakat!! <_< :D ;) :rolleyes: jóvan, ezt te most nem érted asszem, nem fikáztalak, megnesértöggyé. minnyá ittvan Futó Úr, és jól megaszonyggya a tutit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 ééééssssss IIGGEENN !!!!! megjött az amire vártunk !!! FUTÓGABI! gyeremán!! írjá oldalakat!! <_< :P :D :rolleyes: jóvan, ezt te most nem érted asszem, nem fikáztalak, megnesértöggyé. minnyá ittvan Futó Úr, és jól megaszonyggya a tutit. Mire vártatok? És hányan is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 mindenki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Milyen olajt ajánlotok a motorba? Mindenki másra szavaz. 10W40.Ez már biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 egyébként nincs valahol valami jó leírás a fedélzeti használatáról ha németed van és kiírja, hogy öilmagel (vagy mi a halál) akkor pánikszerűen leállít és olajszint ellenőriz <_< ha francia: niv. liquid nav glace - ablakmosó niv. liquid refroidis - fagyálló Mást hibát nem ír ki, mert az enyém egy jó autó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Mindenki másra szavaz. 10W40.Ez már biztos. A 10W-60tól sem lesz baja... :rolleyes: (főleg ha tényleg az az olaj, nem csak a dobozán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Van itt egy topic olaj témában: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry277437 Érdemes átolvasni legalább az utsó 20-30 oldalt... jó szórakozást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Van itt egy topic olaj témában: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry277437 Érdemes átolvasni legalább az utsó 20-30 oldalt... jó szórakozást! <_< Lusta vagy :rolleyes: Holaszokásosmarketingduma ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Lusta vagy <_< Holaszokásosmarketingduma ? ;) Amióta tömik pénzzel a szponzorok nem kell az aprópénz neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Lusta vagy :rolleyes: Holaszokásosmarketingduma ? <_< Nyugi Pista! Az ucsó 20-30 oldalon van elég marketing. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Az ucsó 20-30 oldalon van elég marketing. :rolleyes: így van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Amióta tömik pénzzel a szponzorok nem kell az aprópénz neki :rolleyes: Ma éjjel is erről álmodtam, de szép is volt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Ma éjjel is erről álmodtam, de szép is volt... <_< nem lett nagyon pisiszagú a kezd? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 így van <_< Ez az igazi bünti :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 nem lett nagyon pisiszagú a kezd? :rolleyes: Kezek a paplan felett, oszt alvás van iccaka, mer amúgyis kevés időm van aludni <_< Oszt sosincs idő a happy endre az álmaimban, mert mindig hamar jön a reggel, szól a vekker ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Kezek a paplan felett, oszt alvás van iccaka, mer amúgyis kevés időm van aludni :rolleyes: Oszt sosincs idő a happy endre az álmaimban, mert mindig hamar jön a reggel, szól a vekker <_< hát én arra gondoltam, hogy a kezed bele lógott a bilibe, és arra keltél fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 hát én arra gondoltam, hogy a kezed bele lógott a bilibe, és arra keltél fel... nálam már nincs bili te buta, felérem már a wc-t is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 nálam már nincs bili te buta, felérem már a wc-t is <_< igen, kis sámliról :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 igen, kis sámliról :rolleyes: <_< ;) azt amúgy nem a csajok csinálják a kilinccsel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 ifjú padavan! nem mindenki lehet ám olyan égimeszelő, mint te! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 :rolleyes: <_< azt amúgy nem a csajok csinálják a kilinccsel? de hát izéé...szóval mindenki Gabinak hívja... ;) én tudjam? ez a mai világ kiszámíthatatlan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Ma éjjel is erről álmodtam, de szép is volt... ;) Ha a mostaniakat sem becsülöd meg és nem teszed ki a logot ne csodálkozz, hogy nem özönlenek :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Jövö hétvégén mennék csobbani egyetlen kis tengerünkhöz, addig szeretném megoldani ezt a kis problémámat ami sosem jön elő mikor valaki ott van és hallhatná, tegnap kiszúrtam vele és videóra vettem. A venti kapcsolása előtt hallatszik többnyire bár nem csak ekkor! Sercegő hang mintha kontaktos lenne valami vagy nem is tudom. Felraktam egy progit amivel meglehet lesni az gp3 formátumot. Vagy akár aviból lehet vele csinálni ilyen "teló" formátumot.Én speckó munkaidőben filmet nézek a mobilomon mint minden rendes,dolgos polgár :rolleyes: Video-Progi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts