Albert Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Hajósi arcok komoly a műsor azokkal a böhöm nagy motorokkal. Nem mintha mostanában nagyon itt lettem volna, de most megint eltűnök tíz napra Balcsiföldvárra, legyetek jók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Anti ! ezen szakadtam a röhögéstől :lol: nézem a főoldalt erre csak annyit látok h Gelko :lol::D:D tudod jön a születésnapom meg minden <_< :rolleyes: ;) :P :D Én éjjel bekukkantottam oda is meló közben, mikor láttam, majdnem lefordultam a székről! Emberkereskedelem! Mennyiért adnak most 1 Gelkot? Jobb, mint a márka? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Nem mintha mostanában nagyon itt lettem volna, de most megint eltűnök tíz napra Balcsiföldvárra, legyetek jók! vazz, tudsz élni.....irigyellek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 ...Nem mintha mostanában nagyon itt lettem volna, de most megint eltűnök tíz napra Balcsiföldvárra, legyetek jók! mint a villám... jön, lecsap, eltűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Csak nehogy túl színes legyen az autó a végén, néhány répadarabkával... :P :lol: :lol: Gabbi te hüle vagyol!!!!! :rolleyes: <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Gabbi te hüle vagyol!!!!! :rolleyes: <_< ;) :D Csak gyakorlatias :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Szóval te már festettél így autót? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Szóval te már festettél így autót? <_< :rolleyes: Nem, de láttam már ilyen műveletet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 öhöm na mentem Balatonra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Nem, de láttam már ilyen műveletet :rolleyes: és kielemeztétek, hogy mi micsoda? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 és kielemeztétek, hogy mi micsoda? :rolleyes: Miért, te ezt tetted volna? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Jóhogy! <_< ;) Talán egyedül nekem új, de úgy látom, csak két user írogat erről az IP-ről. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 tunnnning puntó sajnos naponta látom ezt a borzalmat... ha valakinek van pár fölös perce érdemes elolvasni a kommenteket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 tunnnning puntó sajnos naponta látom ezt a borzalmat... ha valakinek van pár fölös perce érdemes elolvasni a kommenteket ;) Húú vazee!Az a két hátsó kipuff és a szárny nagyon üt! :rolleyes: Redi!Csinázunk ilyet néked a dízel GSi-re! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Semmivel sem lóg ki a CS szinvonalából....:rolleyes: sem ő, sem az autó, sem a kommentezők. Tele helyesírási hibával, minősíthetetlen hangnemben primitív, egyszerű emberek hőbörögnek. Erről szól a carstyling nagy része, tisztelet a kivételnek. Ezért is fázok attól, hogy költsek a kocsira, mert egy kalap alá vesznek az ilyen és ehhez hasonló teremtményekkel én meg ennek nemörülök <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Demo! Sikerült a váltóból valamit kiberhelni? Hasznát vetted? Amúgy gumi témára visszatérve, tényleg jó ez a gumik.com csak mivel dojcslandból jönnek a dolgok így csak utalva vagy elektromos tranzakcióval lehet fizetni és az nem való az olyan szkeptikusoknak mint én... A Falken mellett maradtam végül bár majdnem a Toyo lett ( a gumiteszt.com alapján ) ... Jah még valami: A csomagtartómban van pár dolog ami nekem nem kell, akinek viszont esetleg az bérmentve a magáénak tudhatja: - F 18 hoz bowden, kulissza - egy 250e km-ert futott kormánymű :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Talán egyedül nekem új, de úgy látom, csak két user írogat erről az IP-ről. ;) :rolleyes: rosszul látod <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 A Falken mellett maradtam végül bár majdnem a Toyo lett ( a gumiteszt.com alapján ) ... Hali. Mennyibe került darabja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Demo! Sikerült a váltóból valamit kiberhelni? Hasznát vetted? ....... - F 18 hoz bowden, kulissza Még nem tudtam kipróbálni a váltót, ha kipróbálom akkor majd meglátom, hogy mit tudok vele kezdeni. De valamire biztosan jó lesz. Ha a kuplungbowdent akarod elajándékozni, akkor azt szerintem nyugodtan tartsd meg, mert az ugyanúgy passzol az F16-hoz és F20-hoz is. Ha egyszer tönkremenne a mostanid, akkor még nagyon örülni fogsz neki, ha nem kell majd 5-6e ft-ot kiadni hirtelen ilyesmire. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 11999 Ft / darab még nem fizettem ki csak megrendeltem, de szeretném tartani a szavam szóval gyakorlatilag megvettem. 433 Ft-al olcsóbb a gumik.com-nál de mint irtam az nekem nem volt szimpatikus. Okés Demo, Köszi a jótanácsot :rolleyes: A Falken mellett maradtam végül bár majdnem a Toyo lett ( a gumiteszt.com alapján ) ... Hali. Mennyibe került darabja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 A csomagtartómban van pár dolog ami nekem nem kell, akinek viszont esetleg az bérmentve a magáénak tudhatja: - F 18 hoz bowden, kulissza - egy 250e km-ert futott kormánymű :rolleyes: Lehet hogy az a kormánymű érdekelne engem......Nem kellene kölcsön kérnem egyet vagy nélkülöznöm a kocsit míg felújítattom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Viheted nyugodtan, de nekem míg bennt volt, volt holtjátéka a kormánynak és picit el is húzott.De nem volt közel sem életveszélyes. Lehet hogy az a kormánymű érdekelne engem......Nem kellene kölcsön kérnem egyet vagy nélkülöznöm a kocsit míg felújítattom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Viheted nyugodtan, de nekem míg bennt volt, volt holtjátéka a kormánynak és picit el is húzott.De nem volt közel sem életveszélyes. Nekem azért kell,mert akkor nem kell kiszednem a kocsiból a rosszat(1.8as-ból) elvinnem felújítattni,hanem elviszem ezt.Végülis mindegy hogy melyiket csinálják meg,így legalább nem kell a Dettinek több napra lerakni az autót. Akkor majd egyeztetünk mikor tudnám elhozni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2007 Megoszt Elküldve Június30, 2007 Landwind 2...;) És a video alatta pedig egy 3as BMW-vel ugyan ez a teszt. Go China go... <_< Jó volt ma kunmadaras. Kicsit kissebbségi komplexus generátor ugyan, de érdekes. 1.6 turbo: 10.8 exSyntec Audi 9.8 Asszem ezek első ilyen idők Magyarországon, ilyen autoktól. Az audiban az a király, hogy ilyet tud egy kb. übertuti GSi 200 métren... Az Anti a turbóval 9.1-et ment én a gyári összkerékkel 9.3at... :rolleyes: Csabinak 13.4 lett a legjobb, de nagyon szar volt a gumi, szenvedett vele. Szerintem egy 12-es idő még kinéz neki idénre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július1, 2007 Megoszt Elküldve Július1, 2007 Lehet hogy az a kormánymű érdekelne engem......Nem kellene kölcsön kérnem egyet vagy nélkülöznöm a kocsit míg felújítattom. Mennyit mondtak a felújításra?Kölcsönadni én is tudok ha kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts