Lanti Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 most mééééé? :rolleyes: ahogy nézem nem is garázsba szereltek, hanem hangárba... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 1. a motorszám a 3000-nél máshová van beütve és kicsit más is ott a blokk kiképzése. 2. az omegánál mivel hosszában van a motor hátrafelé áll a leömlö. A Vectránál lefelé, mert az elsö hengersor leömlöje a karter alatt megy el. 3. az az izé csak az Eco Tech motorokon van, levegöt, vagy mit nyom a leömlöbe. (na ez egy szakértöi leírás volt!) <_< 4. az MV6 nívópálcája hosszabb, mert azon még van egy borítás. (tényleg, azt is megkaptad a motorhoz? :rolleyes: 5. ilyen karter is csak az MV6-on van az akkori motorok közül. Tudom, müvészien berajzoltam a különbségeket! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 ahogy nézem nem is garázsba szereltek, hanem hangárba... :rolleyes: igen lehet hogy ezért van mindig minden szanaszét mert túl nagy a hely. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 igen lehet hogy ezért van mindig minden szanaszét mert túl nagy a hely. :rolleyes: Vagy inkább azért, mert nincs munkapad, vagyis nem jó helyen van és kevés a polc. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 ... tényleg, azt is megkaptad a motorhoz? :rolleyes: Tudom, müvészien berajzoltam a különbségeket! ;) <_< hát azt most meg nem mondom de asszem nem. Igen elég érdekes karikákat rajzoltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 naaaa <_< vald be hogy azt nem is figyelted Az alapján is mondtam a képeket ;) Mindegy, ezééé most mindkettőnknek jár a sör! :rolleyes: Amúgy a 3-as számú kütyü szerintem egy AGR szelep :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Smart with Hayabusa engine :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=ZMqnGkqyfa8 http://www.youtube.com/watch?v=3Xdks-j3yt0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Amúgy a 3-as számú kütyü szerintem egy AGR szelep <_< Én is arra tippeltem, de eddig szerencsére nem volt közöm ilyen Eco Tech motorhoz. Még jó, hogy átépítés után nem lesz a motoron AGR szelep. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 <a href=" www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck Smart with Hayabusa engine <_< Ezek nagyon kemények, különösen a Smart tetszik. Régebben láttam egy videót, ahol ez a Smart ment egy Lamorghini ellen és elverte. Mondjuk asszem nem Hayabusa, hanem egy GSX-R motor van benne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Na íme: http://kepfeltoltes.hu/070628/aut_m_k_sz_l...ltoltes.hu_.jpg Azért haladunk vele pár dolog már átpakolva <_< Ja még egy kép:-mekkora kupi van :rolleyes: : http://kepfeltoltes.hu/070628/aut_m_k_sz_l...ltoltes.hu_.jpg Pacskerben szerelsz ? ;) szegény blokknak nincs túl szép színe, egyre hihetőbb h kirohadnak a motorszámok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Anti ! ezen szakadtam a röhögéstől :lol: nézem a főoldalt erre csak annyit látok h Gelko :lol::D:D tudod jön a születésnapom meg minden <_< :rolleyes: ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Na egy találós kérdés melyik az mv6 az első képen? Aki először megmondja: egy sör Blitzen! Ha rossz válasz nekem fizet egyet :rolleyes: Nem nehéz ám. Összekevertétek Ti is? :D <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 3. az az izé csak az Eco Tech motorokon van, levegöt, vagy mit nyom a leömlöbe. (na ez egy szakértöi leírás volt!) :rolleyes: sokat lógsz itt a fórumon és leromlasz a helyi normákhoz.....lassan te is csak kábelkötözőben meg pillanatragasztóban tudsz gondolkodni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 <a href=" target="_blank"> </a> Smart with Hayabusa engine <_< <a href=" target="_blank"> Ezt a Smartot elfogadnám... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Pacskerben szerelsz ? ;) szegény blokknak nincs túl szép színe, egyre hihetőbb h kirohadnak a motorszámok :D a blokknak semmi baja! nem rozsdásodik. még :rolleyes: de lekenem hemörájtal oszt jó van :P blokkban meg van hely beleütni a c18xe-t <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Összekevertétek Ti is? ;) :rolleyes: <_< mi nem mivel mi vettük ki. szelepfedelet sem kell cserélni mivel csak cserélni kellett a betöltőt. letekerhető az a nagy bizbasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 na húzok vissza melózni csak beugrottam kicsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 na húzok vissza melózni csak beugrottam kicsit <_< A fény készen van már? Fotó, valami? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 A fény készen van már? Fotó, valami? <_< Hát, szerintem még egy darabig nem lesz készen a fény... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Hát, szerintem még egy darabig nem lesz készen a fény... :rolleyes: Akkor mégsem kapkodja el a dolgot a szaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Akkor mégsem kapkodja el a dolgot a szaki... Hát nem, de alapos munkát szokott végezni. Akkor is, amikor fest és akkor is, amikor a pohár fenekére néz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Hát nem, de alapos munkát szokott végezni. Akkor is, amikor fest és akkor is, amikor a pohár fenekére néz. :rolleyes: Hát valamit valamiért! <_< Más! Este lesz valami? Kút vagy Lurdy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Hát nem, de alapos munkát szokott végezni. Akkor is, amikor fest és akkor is, amikor a pohár fenekére néz. :rolleyes: Csak nehogy túl színes legyen az autó a végén, néhány répadarabkával... <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 Hát nem, de alapos munkát szokott végezni. Akkor is, amikor fest és akkor is, amikor a pohár fenekére néz. :rolleyes: és melyiket csinálja gyakrabban? <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 és melyiket csinálja gyakrabban? :rolleyes: <_< Hát, ahogy halad az autó, szerintem inkább vizsgálja a poharak alját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts