Tom Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Én spec opc line-os kombit még nem láttam :rolleyes: Még jó hogy ez steinmetz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Még jó hogy ez steinmetz... ;) Mondom, hogy NEM láttam :rolleyes: :D Steinmetz is tiszta olcsóság lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Boccs Lanti a késésért... :rolleyes: 10-es helyen 30A-es bizti kell legyen, illetve a 7-es helyen 10A-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Ne reményked, Gabi már biztos durmol :rolleyes: Persze, köpött a maci... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Persze, köpött a maci... ;) Engem hagyjatok ki a dolgoból! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Engem hagyjatok ki a dolgoból! :rolleyes: <_< Már nem lehet... a maffia is olvassa a fórumot, már a nyomodban vannak... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Majd Chuck Norris úgy is megvédi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chuck Norris Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Majd Chuck Norris úgy is megvédi... <_< Jóhogy! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 hát ha a maffia nem is, de az árnyékom mindig a nyomomban van! Nem bírom lerázni, sőt, van amikor úgy elbújik, hogy észre se veszem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Boccs Lanti a késésért... :rolleyes: 10-es helyen 30A-es bizti kell legyen, illetve a 7-es helyen 10A-es. köszi! Akkor már értem a 10A-est miért ölte meg gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Üdv annak(ascona?senator?) aki ma az m5-ön gyütt mögöttem a nagybani felé... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Üdv annak(ascona?senator?) aki ma az m5-ön gyütt mögöttem a nagybani felé... :rolleyes: Gelko??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 De jó lenne ha nekem is ez lenne a gondom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel :rolleyes: Akkor már ketten vagyunk ;) Este iszunk? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ótóddal mizujs Balázs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 De jó lenne ha nekem is ez lenne a gondom :rolleyes: Ez már volt régebben is, szerintem kamu. Ha meg mégsem (de egyébként is <_< ), akkor ezek a hozzászólások a legjobbak: "Teljesen megértem. Hiszen többször elmondta, hogy Ő nem ilyet akart, ráadásul a parti napján szerette volna megkapni. Gyakorlatilag édesanyja nem figyelt oda arra, hogy mit is szeretne a lánya, ebből lett a konfliktus. Az érzelmi hevesség teljesen természetes. Tizenéves korban az identitáskeresés és az önállóságért való küzdelem nagyon heves lehet." "Én sem fogadnám ez ezt a jappó TT koppincsot, igaza van." "Abszolút megértem a kiccsajt. Nekem a suttyó ősök egy kék porschét vettek a 12. szülinapomre, amekkora köcsögök, pedig én sárga lamborginit kértem. Úgy szájon is rúgtam anyámat, hogy vagy húsz misit otthagyott májámiba a plasztikai dokinál, mire visszalapátolták bele a kollagént." "Teljesen igaza van a kiscsajnak, a Lexus a nagyot álmodó kispolgár autója. Ebben a korban nagyon fontosak a szimbólumok, a márkajelzések, hogy be tudj illeszkedni a közösségbe. Egy ilyen átlagautóval onnan könnyek kinézhetnek és egy ilyennel tényleg ciki lehet a barátnők előtt mutatkozni. Egy porsche boxter vagy egy slk sokkal jobban illett volna az imidzséhez mint egy ilyen nevesincs japán szekér. A helyében én is nagyon dühös lettem volna." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ha jól emléxem az volt, és ő egy kék saab-ot kapott és tán pirosat akart volna. Mondjuk ettől a lényegen nem változtat. Míg mi azon kínlódunk, hogy egyik napról a másikra biztosítsuk a jövőnket, mert sose lehet tudni, addig egyes hisztis kis p.csák azon buknak ki, hogy a 10-20-30 milliós kocsi nem olyan, és nam akkor van, amikor ő szerette volna... püff egy sallert neki... ui: piros... és nagyon megrendezett szaga van ezeknek. de felháborítak is, ha valósak... és biztos van ilyen a valóságban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Ha jól emléxem az McEnzie volt, és ő egy kék saab-ot kapott és tán pirosat akart volna. Szerintem mindkettő megrendezett volt. De hangsúlyzom, csak szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Akkor már ketten vagyunk ;) Akkó neked is gratula. :rolleyes: Sokasodunk, sokasodunk... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Akkó neked is gratula. <_< Sokasodunk, sokasodunk... ;) úgy szaporodnak, mint a nyulak... :rolleyes: lassan túlerőben lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Nekem az a véleményem hogy vannak ilyenek....sőt ennél még rosszabak is. Az öregem eladta az Rx8-at.....Egy 22 éves gyerek vette meg,de azért jófej volt mert ő szerette volna megvenni egyedül csak nem kapott hitelt.....Miért is kapott volna mikor 22éves és iskolába jár.Sebaj apu kipótolta neki a fenmaradó kb 3 milkát...ha már itthon is ez van akkor mi lehet olyan országkban ahol tényleg más értékrendel élnek az emberek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 úgy szaporodnak, mint a nyulak... <_< lassan túlerőben lesznek. Én már rájöttem, hogy valahol ingyen osztogatják a villanyszámlás diplomákat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Áááá, én is egy valag pénzt fizettem az utsó 3-ért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Áááá, én is egy valag pénzt fizettem az utsó 3-ért <_< Akkkooo téged átvertek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Akkkooo téged átvertek... :rolleyes: Jah, kár hogy nem az ecserire jártam inkább... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts