redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Norbi! Ez itt nem a GSI-t fikázunk topic.... :) :) :D :D Félreértesz barátom! Én ezeket az autokat nem fikázom, legalábbis nem áll szándékomban. Csak nézelődök és ha látok valami "érdekeset" akkor feldobom ide mert érdekel a véleményetek. Innen tudtam meg pl. az SXP-től , hogy a 91 végi c20xe-kben nem volt standard az elektronyos ablak. Jó ezzel a tudással felvértezni magam mielőtt belevágnék. Ha belevágok egyáltalán. Meg amugy is.....a fórum elbírja :P :lol: Szóval minden tulajtól elnézést kérek ha megbántottam volna Őt vagy az autóját! Nem szándékos volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Norbi mióta fontolgatod a cserét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Jóóóvannna! Nem gondoltam ám komolyan... Én örülnék a legjobban, ha rászánnád magad... :wink: Én pl elég amatör módon az elsőt megvettem, amit megnéztem... :oops: Ott helyben megnézet, foglaló, másnap kifizet... :wink: Nem szaroztam, de megúsztam... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Norbi mióta fontolgatod a cserét? ööö.....olyan 2 éve ? :) :oops: :oops: bár a csere nem pontos kifejezés, mert a miami kék monster Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 az szép. akkor megfontolt vagy :) Anti don't p - éjn ennél sokkal rosszabbat műveltem azt hiszem. Fehér astra elad, fel netre, kinyomtat vagy 10et. körbetelefon, ebből 4 tudott aznap meetingelni, s végül a 2.nál maradtam. HINT: jól körbe kell nézni mielött autót vesz az ember, nem mintha sokat szívnék a kocsival, csak vannak érdekességei, mint pl ez a 94es moci benne, ami nem derül ki, ha nem kell kuplungot cserézni, kiderült, hogy 2 astrából van, szóval IJ kártya, ha kapkodik az ember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 az szép. akkor megfontolt vagy :) inkább bizonytalan és félős :D anno tavaly tavasszal vagy tavalyelőtt ősszel? kadett gsi-t akartam, ez idén tavaszra asztrára nőtt majd csuszott a dolog kicsit és azóta siralmas autokat látok neten :) viszont tisztelem a Ti bártorságotokat hogy igy bele mertetek vágni..én ilyet soha nem mernék tenni :albino: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2004 Én mondtam neked.... :wink: És a fentiek alapítói hallani sem akarnak a MOTE-ról... :) Üdv.: Atommanó Nem kell velük veszekedni vagy őket gyözködni. Csináljátok a dologotokat és kész. Nem baj , ha Ők így gondolják. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Nem lesz veszekedés Hemi, csak naon gyorsan kialakulnak a konkurens csapatok/szekciók/klubbok. Tiszta piac, versenyszezon van :) És a röhejes, hogy mindannyian ugyanazt az autót (tipust) gyűrjük és ugyanazon okoknál fogva tesszük amit és mégis a száthúzás, vitázás megy ahelyett, hogy a közös cél reményében leülnénk gondolkodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 És a röhejes, hogy mindannyian ugyanazt az autót (tipust) gyűrjük és ugyanazon okoknál fogva tesszük amit és mégis a száthúzás, vitázás megy ahelyett, hogy a közös cél reményében leülnénk gondolkodni... word :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 helyesírás ellenőrzésre aszociáltacccc :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2004 Nem lesz veszekedés Hemi, csak naon gyorsan kialakulnak a konkurens csapatok/szekciók/klubbok. Tiszta piac, versenyszezon van :) És a röhejes, hogy mindannyian ugyanazt az autót (tipust) gyűrjük és ugyanazon okoknál fogva tesszük amit és mégis a száthúzás, vitázás megy ahelyett, hogy a közös cél reményében leülnénk gondolkodni... Az így volt, van, lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 "...gondolkodni..." Na ez itt a gond... :) :) Üdv.,: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 helyesírás ellenőrzésre aszociáltacccc :?: csak annyit mondok h. jól beszélsz :) azt is mondhattam volna, hogy fo' shizzle de azt mondhatnád megártott a sok dancehall meg a Method &Red show :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 ezzel meg mi történt? shima f astra rugókat tettek alá :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Lehet hogy ez a baja????? Opel Astra 1.8 GSI? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Lehet hogy ez a baja????? Opel Astra 1.8 GSI? Üdv.: Atommanó egy nyolcas tizenhat Vé géesit csináltak az odáig rendben, csak mintha 1 cseppet magasan lenne... nekem a gyári rugókkal, 16os karikákkal kipakolva nincs ilyen magasan a verda.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Én aztat tudom ám, csak lehet, hogy ezért van... Érted???? Szerintem... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Én aztat tudom ám, csak lehet, hogy ezért van... Érted???? Szerintem... :) Üdv.: Atommanó Már megint össze vissza beszélsz Anti. Bekokainoltál megint unalmadban vagy mi :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 egy nyolcas tizenhat Vé géesit csináltak az odáig rendben, csak mintha 1 cseppet magasan lenne... nekem a gyári rugókkal, 16os karikákkal kipakolva nincs ilyen magasan a verda.... anno állt egy ugyanilyen piros 1.8as a sztrádában, az is ilyen magas volt....lehet hogy ennek a rugójában még van némi kraft és nem roggyan meg a kocsi sulya alatt :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Na kraft az az enyémben is van, és nem ennek hiány okozza a megroggyanást... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 ....lehet hogy ennek a rugójában még van némi kraft és nem roggyan meg a kocsi sulya alatt :twisted: :twisted: ezt hirtelen nem tudom mire vélni. legalábbis szeretném nem tudni Redlájn :wink: ergo a piros gsi 4x4 és terepre készült maradjunk ennyiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 ezzel meg mi történt? shima f astra rugókat tettek alá :shock: :?: Ez egy terep gsi, utcai kerekekkel. A Paliknak tervezve a Dakarra. :) Azért ilyen magas, hogy könnyebben megborithassa 160-nál. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 naaaahhhhhh végreee ez igazán jól néz ki és ha jól látom lufis! :shock: azannyaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2004 Megoszt Elküldve November6, 2004 naaaahhhhhh végreee ez igazán jól néz ki és ha jól látom lufis! :shock: azannyaa na de 1.4 ért egy 94-es autót??? kicsit drága........ az enyém 95-ös és 1.150 volt 1 évvel ezelött.... igaz az nem géesiiiiiiii és igaz hogy 30 lóerővel kevesebb, és nincs sportülésem se, viszont van klímám :oops: 8) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts