gsi.tamás Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Köszönöm a bizalmat, de még én sem lehetek tökéletes :rolleyes: <_< Csak ez máskor is jusson eszedbe! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Mint.... ? mint az állat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 mint az állat <_< Né má, 1 bennnnnnnnnfentes :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Félrenavigált egy jány ? :rolleyes: Rábíznám én ezt egy jányra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Né má, 1 bennnnnnnnnfentes :rolleyes: Balcsi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Király. "Lassan el kell gondolkoznom egy Citroënen..." ? Ez miiii ? :rolleyes: A francia dízelek a legjobban összerakottak, és legendásan híresek a kis fogyasztásukról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 A francia dízelek a legjobban összerakottak, és legendásan híresek a kis fogyasztásukról. <_< Hát nem nagy baj ha jól összerakják öket, mert szétszedni elég gáz, ha valami baj van. :rolleyes: Nekem akkor se vennék Francia autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Nekem akkor se vennék Francia autót. Ebben egyetértünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Hát nem nagy baj ha jól összerakják öket, mert szétszedni elég gáz, ha valami baj van. <_< Nekem akkor se vennék Francia autót. Háááááááát... izé... a Citroen BX-em kormányborítását és belső műanyagjait úgy kaptam szét és raktam össze, mint a huzat, elsőre. Az Astra sem volt nehéz annak idején, de azért lényegesen komplikáltabb volt, többet kellett vele tornászni, hogy elérjem a csavarokat. Egyenlőre más részén se látom, hogy miért lenne bonyolultabb szétszedni vagy összerakni, mint az Opeleket. Igaz, nem is akarom megtudni :rolleyes: . És megbízhatóságát tekintve is korrektnek tűnik, csak a váltónak van hat kilométer holtjátéka mindenfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Mint.... ? alkatrész-értékesítő hétfőtől péntekig 8-17-ig szabad hétvége, meg délután, meg ilyenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Jahh. Szerintem meg ha van esze akkor elrakják az autót egy darabig és nem mozognak vele. Egyszer úgy is előkerül megint. Ha meg nem akkor szétbontják. Rendőrék meg többet érnek vele ha néha elgurulnak ilyen történéseken és csak körbenéznek infó után. őő.. ez mi az, miért, kiért és egyébként is.. Mért érzem úgy,hogy lemaradtam valamiről? <_< ;) :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 P. Feri balesete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 hali, érdeklődnék hogy van e valakinek sper-je f20-as váltóhoz amit kölcsönözni tud méretvételezésig? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Boldog Névnapot Drusza :P őő.. ez mi az, miért, kiért és egyébként is.. Mért érzem úgy,hogy lemaradtam valamiről? <_< ;) :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Látom nem változtál! :lol: :rolleyes: :P "Kutyából nem lesz szalonna!" :D Mint.... ? Minta Mókus fenn a fán. <_< ( de mi a faxom az a minta mókus?) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 ( de mi a faxom az a minta mókus?) <_< Hát fóóótos... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 ( de mi a faxom az a minta mókus?) :rolleyes: az a mókus minta, azaz olyanok lesznek a mókusok mint a minta lehetne demómókusnak is mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 az a mókus minta, azaz olyanok lesznek a mókusok mint a minta lehetne demómókusnak is mondani Azt kihagytad, hogy olyanok mint a mókus minta, mintha hinta minta volna... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Balcsi ? Folyamatban az infógyűjtés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 gyógyszert elfelejtettétek bevenni? :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Balcsi...tényleg mikóóó? Én leugrok péntek délelött is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Balcsi...tényleg mikóóó? Én leugrok péntek délelött is... Péntek Volt fesztivál utánna Balcsi. Ez a következő hét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Jó, de mikor lesz olyan megint mint a tavalyi móka??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Gabi!!! Erről Te jutottál eszembe... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Jó, de mikor lesz olyan megint mint a tavalyi móka??? És Zánkaaaaaaaa???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts