bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Mit is kell fikázni? :rolleyes: dícsérni kell a műanyag kazánlemez-szőnyeget <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 te hol lácc a képen korzát? ;) <_< :D Látom nem változtál! :lol: :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Látom nem változtál! :P :rolleyes: ;) kellett volna? <_< :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 dícsérni kell a műanyag kazánlemez-szőnyeget ;) Azért vigyázz, az óvszer helyett nem jó a zokni... csak gondoltam szólok... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 kellett volna? <_< :D ;) szerintem ilyen auto nemis létezik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 szerintem ilyen auto nemis létezik! :rolleyes: látom, érted végre a lényeget <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 nem elég, hogy már így is a halálomon vagyok, még te is arra gyúrsz, hogy a sírba vigyél? <_< Gelko, nehogy félmunkát végezz ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Gelko, nehogy félmunkát végezz ;) :rolleyes: pedig már gondolkodtam, hogy csütörtökön kiviszem a dvdet :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Coupé! Szőnyeg elég csúnya? Gelko fikázta... :rolleyes: csak képen láttam,de ha nem tetszik akkor megy a másikba..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Gelko, nehogy félmunkát végezz ;) :rolleyes: kicsit még hagyom vergődni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 pedig már gondolkodtam, hogy csütörtökön kiviszem a dvdet <_< :rolleyes: Az én dvd hol van, amit kértem te elvetemült ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 ....A pontos tudományos magyarázat annál bonyolultabb, hogy ezt én elő tudjam adni. :rolleyes:.... Valaki más is használja Gabi hozzáférését, ezt nem hiszem, hogy ő véste volna <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Valaki más is használja Gabi hozzáférését, ezt nem hiszem, hogy ő véste volna :rolleyes: Áááá, csak éppen dögrováson vagyok itthon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Valaki más is használja Gabi hozzáférését, ezt nem hiszem, hogy ő véste volna ;) szinte lehetetlen! :rolleyes: Ilyet "hallani", hogy Gabi nem tud valamit előadni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 szinte lehetetlen! :rolleyes: Ilyet "hallani", hogy Gabi nem tud valamit előadni. <_< Köszönöm a bizalmat, de még én sem lehetek tökéletes ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 amúgy teljesen letaglóz, hogy ezt nem tudod előadni. ;) :D :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Áááá, csak éppen dögrováson vagyok itthon. <_< Akkor már értem, hogy miezaz öszinteségi roham ;) Tovább romlik az állapotod, akkor lehetséges - hangsúlyozom lehetséges - lesz olyan kérdés, amire nem tudod a választ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Tovább romlik az állapotod, akkor lehetséges - hangsúlyozom lehetséges - lesz olyan kérdés, amire nem tudod a választ :rolleyes: Van... <_< Pl sosem tudom, a nők néha mééér olyan hülyéééék... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 amúgy teljesen letaglóz, hogy ezt nem tudod előadni. :rolleyes: <_< Sajnálom hogy csalódást kellett okoznom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Sajnálom hogy csalódást kellett okoznom. <_< most teljesen magamba roskadtam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Van... :rolleyes: Pl sosem tudom, a nők néha mééér olyan hülyéééék... ;) Félrenavigált egy jány ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Az én dvd hol van, amit kértem te elvetemült ? az egyik már elvileg megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 az egyik már elvileg megvan Király. "Lassan el kell gondolkoznom egy Citroënen..." ? Ez miiii ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 "Lassan el kell gondolkoznom egy Citroënen..." ? Ez miiii ? :rolleyes: jövő keddtől a citroen m5nél dolgozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 jövő keddtől a citroen m5nél dolgozom Mint.... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts