lifi Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Te már örökre elektromérnök leszel <_< Grat :rolleyes: MILYEN VOLT KECSKEMÉT? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 egyébként nagyon jók és hangulatosak a videók, végre van normális és élvezhető képminőség :rolleyes: ezek szerint végre a razziaparának szigeten? vagy megint kint parkoltatok? Az eddigiek nagyon ratyik voltak? Több oka van. egyrészt a régi HP gépem nem volt a helyzet magaslatán, utána meg a divx-be konvertálás még rátett egy lapáttal..(mondjuk lehet meg kellene tanúlnom normálisan konvertálni <_<) A mostani videók meg már a Pana TZ1-es géppel készültek. Ez azért már jobb videót csinál, csak épp marha nagy méretben, mint ahogy láthattátok.. viszont megy a zoom, az autófókusz, a fénymérés is videózás közben.. ezért jobbak szvsz a videók.. no meg mert már van 2gigás kártyám, igy mehetett VGA-ba a felvétel.(bár igy is csak asszem kb. 22perc fér rá..) És a yardok jaja.. nem egyszer, hanem kétszer jöttek, de csak áthaladtak a pályán, és már mentek is tovább... meglepően lightosak voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 tényleg, szerda esténként már nincs sehol semmi? vagy csak a Tom keres gyanutlan áldozatokat? <_< Az nem elég? :rolleyes: Egyébként elférünk többen is a váci úton... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 És a yardok jaja.. nem egyszer, hanem kétszer jöttek, de csak áthaladtak a pályán, és már mentek is tovább... meglepően lightosak voltak... Lehet keresnek egy fehér Golfot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Az nem elég? <_< kicsit hiányzik, hogy kimenjunk és hülyére röhögjuk magunkat de nekem péntekenként sokszor más program van....sőt mostanában megint állandósult a szombati melo is :rolleyes: Egyébként elférünk többen is a váci úton... :P hehe ;) ha este megyek mindig teszek egy kört a Vácin de soha nincs semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Lehet keresnek egy fehér Golfot. :rolleyes: Vele versenyzett a Feri? <_< ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel :rolleyes: Gratula, kolega! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Ezt szerintem már rég feladták...ha eddig nem találták meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Akarjátok, hogy lerajzoltassam az autótokat??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 ühüüüüüm... <_< :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Vele versenyzett a Feri? :rolleyes: ? Jahh. Ezt szerintem már rég feladták...ha eddig nem találták meg... Szerintem meg ha van esze akkor elrakják az autót egy darabig és nem mozognak vele. Egyszer úgy is előkerül megint. Ha meg nem akkor szétbontják. Rendőrék meg többet érnek vele ha néha elgurulnak ilyen történéseken és csak körbenéznek infó után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Hát ez.... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Hát ez.... :rolleyes: <_< Szép Bélabá nagyon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Akarjátok, hogy lerajzoltassam az autótokat??? http://www.carstyling.hu/pic/usercar/15919/16.jpg :rolleyes: Kösz Uhuhu, már épp kezdtem elfelejteni a hölgyeményt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 7-8000ft egy pár kopásjelző a gsi-khez? :rolleyes: Olcsóbbat tud vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Kösz Uhuhu, már épp kezdtem elfelejteni a hölgyeményt. <_< AKKO minnyá berakom a fényképét ish ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 7-8000ft egy pár kopásjelző a gsi-khez? :rolleyes: Olcsóbbat tud vki? Én asszem 5000 körül vettem Németországban. Biztosan van itthon még olcsóbb is. De én egyszerüen megpatkolom öket, mert úgyis észre veszem idöben, ha elfogy a fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Most találtam. Amerikában így kezdenek harcolni az illegális versenyek ellen. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Most találtam. Amerikában így kezdenek harcolni az illegális versenyek ellen. ;) :rolleyes: néhány Hondával kevesebb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Most találtam. Amerikában így kezdenek harcolni az illegális versenyek ellen. :P ;) HűbazmegmimaradnaaCorsából rlz............ :D <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 HűbazmegmimaradnaaCorsából rlz............ :D <_< :rolleyes: te hol lácc a képen korzát? :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Coupé! Szőnyeg elég csúnya? Gelko fikázta... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 Coupé! Szőnyeg elég csúnya? Gelko fikázta... <_< neki már úgy mondtan h annyira nem rossz.majd megnéztem mégegyszer és már tetszik ;) bár a kazánlemez utánzat jobb lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 bár a kazánlemez utánzat jobb lenne :rolleyes: nem elég, hogy már így is a halálomon vagyok, még te is arra gyúrsz, hogy a sírba vigyél? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2007 Megoszt Elküldve Június26, 2007 nem elég, hogy már így is a halálomon vagyok, még te is arra gyúrsz, hogy a sírba vigyél? :rolleyes: Mit is kell fikázni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts