Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ja a videók meg jók lettek főleg amikor c20net verek az OOOOval...és nem is füstől annyira... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Csak az van amit beszéltünk, érekes hogy ennyi munka és pénz ráköltése után eladják ennyiért... Vajon miért? <_< (Meg azért a 260 pacira is kíváncsi lennék... :rolleyes: ) Ezt anno írtam is, hogy nincs annyi...szerintem 200 körül lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Kabbbbbe...hihihihi... ha bekapom akkor 40 ? <_< mindegy majd beszélünk róla meg én is eldöntöm mi legyen, a fő gond az az hogy beleért hátul...a pereme meg nem akkora az ívnek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 (Meg azért a 260 pacira is kíváncsi lennék... :rolleyes: ) Talán 200 körül lehet ami fix, ha nincs túlnyomva. Na de egy ekkora kasztniban..... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ezt anno írtam is, hogy nincs annyi...szerintem 200 körül lehet... Na, a szakember is oda saccolta.... :rolleyes: (csak ő gyorsabb volt.... <_< ) Egyébként 1.4 8V turbo minden extra nélkül, csak légszűrő és kipuff cserével 155LE (ex.OFF P.GT) - akkor literteljesítményt nézve, csip-csippel, lehet 200 felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ja a videók meg jók lettek főleg amikor c20net verek az OOOOval...és nem is füstől annyira... :rolleyes: Hát ez pont nem találom sehol... :P <_< Különben is, turbós ellen legyen nagy a szád... :lol: :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hát ez pont nem találom sehol... :P <_< Különben is, turbós ellen legyen nagy a szád... :lol: :lol: ;) :D Majd 2 év múlva, vagy 1 évvel ezelött... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 segítek: opel corsa combo turbp pickup :rolleyes: nekem nagyon tecc szép, szép, de az eredeti pickup sokkal szebb http://www.hotcampinas.com/nuke/modules.ph...icle&sid=37 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Amúgy ez az... ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na, a szakember is oda saccolta.... :rolleyes: (csak ő gyorsabb volt.... <_< ) Egyébként 1.4 8V turbo minden extra nélkül, csak légszűrő és kipuff cserével 155LE (ex.OFF P.GT) - akkor literteljesítményt nézve, csip-csippel, lehet 200 felett. Azért más dolog egy gyári tudbós motor és egy megbütykölt szívó, amire rálógattak egy turbót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? benne lesz a június havi nemtudommilyen tuning újságban :rolleyes: (a sakálcar félében) szépen összeállt a fotózásra, ezek még régebbi képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Azért más dolog egy gyári tudbós motor és egy megbütykölt szívó, amire rálógattak egy turbót... Opelnek nem volt 8V turbo? Ha csak rádobták a C20NE-re a tőtőt, az azért nem lesz túl hosszú életű... talán ezért is adja el, ennyiért...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Csak az van amit beszéltünk, érekes hogy ennyi munka és pénz ráköltése után eladják ennyiért... Vajon miért? <_< (Meg azért a 260 pacira is kíváncsi lennék... :rolleyes: ) egy másik autó ki van már nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Opelnek nem volt 8V turbo? Ha csak rádobták a C20NE-re a tőtőt, az azért nem lesz túl hosszú életű... talán ezért is adja el, ennyiért...... :rolleyes: nem "csak" rá van hajítva a turbó, mint falutunyingklubba' szokásos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Opelnek nem volt 8V turbo? Ha csak rádobták a C20NE-re a tőtőt, az azért nem lesz túl hosszú életű... talán ezért is adja el, ennyiért...... :rolleyes: Opelnak nem volt gyárilag 8V turbója, csak annó még az A Mantában próbálkoztak ilyesmivel. Más GM márkáknál van C20NE bázisra épített turbós motor, de nem sok értelmét látom, mert elég kezdetleges motor, még csak egy intercooler sincs rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 nem "csak" rá van hajítva a turbó, mint falutunyingklubba' szokásos :rolleyes: Mimindent alakítottak át? Dupla hengerfejpakolás? Esztergált dugattyúk? Mondjuk gondolom nekik se egyszer szállt szét a motor, amíg összeállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Végülis meg lehet csinálni azt jól is. De akkor már annyiból egy LET is bele mehet, és akkor az 16V - ez bizony igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mimindent alakítottak át? Dupla hengerfejpakolás? Esztergált dugattyúk? Mondjuk gondolom nekik se egyszer szállt szét a motor, amíg összeállt. ez jó kérdés, ennyire nem vagyok jól informálva, de megkérdezem a sráctól és beírom majd :rolleyes: a dugattyúk maradtak az eredetiek, a motor most már a második ha jól rémlik, a turbó se az első a kocsin. a vezérlést többször kellett módosítani, és a hengerfejtömítés is speckó. "átalakított hengerfej,Csökkentett kompresszió,acél hengerfely tömítés, 12.9-es hengrfely csavar,Renault master intercooler" (from carstyling: CS link Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Végülis meg lehet csinálni azt jól is. De akkor már annyiból egy LET is bele mehet, és akkor az 16V - ez bizony igaz. én is ugyanezen a véleményen voltam, amíg felvilágosított, hogy 60e ért vett egy komplett 8V vectrát, és az volt a donor, szóval még így turbósítva is olcsóbban jött ki mint pl. egy LET-tel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Antalnak (ennyiért egyébként ajándék... :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 ez szinte ingyen van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Antalnak (ennyiért egyébként ajándék... :rolleyes: ) lehet, hogy elcseréli a gsi-re ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hát ha nem írta volna el egy nullával... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ma villamosmérnök lettem! "jó" eredménnyel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Na és hány méter egy villamos??? :rolleyes: Gratula Villamosmérő úr!!! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts