Laci4 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Ehh. nah végre! Kész vok a linkelgetéssel. Köszönet Lantinak a tárhelyért, Petyának a videózásért, a résztvevőknek hogy emelték a rendezvény hangulatát.. stb stb :rolleyes: Szóval ITT vannak a videók.. lehet sassolni őket... Ui: kell hozzá egy quick time vagy ami kezeli a .movot Illetve bármi gikszer van, szoljatok.. nem jó a link, vagy esetleg ismétlődik valamelyik.. stb.. thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Ehh. nah végre! Kész vok a linkelgetéssel. Köszönet Lantinak a tárhelyért, Petyának a videózásért, a résztvevőknek hogy emelték a rendezvény hangulatát.. stb stb <_< Szóval ITT vannak a videók.. lehet sassolni őket... nekem vmiért nem megy :rolleyes: próbáltad visszanézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 nekem vmiért nem megy :rolleyes: próbáltad visszanézni? Nekem is 404-et ír... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Nekem is 404-et ír... :rolleyes: Ott van, hogy limitált időre biztosítja a tárhelyet Lanti. Node ennyire ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Őőőőőő. valami tényleg nem jóóó.. pilla utánanézek Lehet már látom is.. valszeg hogy nagy V vel irtam a videok -at a linkekben.. pilla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Ott van, hogy limitált időre biztosítja a tárhelyet Lanti. Node ennyire ? :rolleyes: Nah igen <_< Vagy az extra unja majd meg, hogy nincs hozzá oldal.. szal asszem Lantinak is küldök a html ből... Javítottam,szóval elvileg mostmár mennie kellene neki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 dögölne meg aki ki találta a MOV formátumot de utálom ekkora egy trutyit .. azért sem rekom fel azt a mocsok almás lejátszo progit ... ha valaki mas ugyanigy nem akarja feltelepiteni ajanlom neki a media player classic -ot az mindent lejatszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 dögölne meg aki ki találta a MOV formátumot de utálom ekkora egy trutyit .. azért sem rekom fel azt a mocsok almás lejátszo progit ... ha valaki mas ugyanigy nem akarja feltelepiteni ajanlom neki a media player classic -ot az mindent lejatszik A MOV az tényleg egy átok. Szar kép, szar hang, nagy méret. Pláne amióta az aple inkább spyware program, mint rendes lejátszó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 dögölne meg aki ki találta a MOV formátumot de utálom ekkora egy trutyit .. azért sem rekom fel azt a mocsok almás lejátszo progit ... ha valaki mas ugyanigy nem akarja feltelepiteni ajanlom neke a media player classic -ot az mindent lejatszik :rolleyes: Ezzel nem vagy egyedül <_< Én is rühellem, de ebben a formátumba ment a fényképező.. Lanti meg kérte, hogy küldjem már át neki a videókat.. extrára.. igy dupla vagy semmi.. ;) Majd valamikor esetleg lesz belőle divx.. de igy legalább full minőségű.. amit eddig találtam mov-avi convertert, azzal konvertálás után sötétebb lesz a videó.. igaz azt már lehet lehetne virtuál dubbal szerkeszteni, de.. még nem próbáltam.. nem nagyon volt időm játszani velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 :rolleyes: Ezzel nem vagy egyedül <_< Én is rühellem, de ebben a formátumba ment a fényképező.. Lanti meg kérte, hogy küldjem már át neki a videókat.. extrára.. igy dupla vagy semmi.. ;) Majd valamikor esetleg lesz belőle divx.. de igy legalább full minőségű.. amit eddig találtam mov-avi convertert, azzal konvertálás után sötétebb lesz a videó.. igaz azt már lehet lehetne virtuál dubbal szerkeszteni, de.. még nem próbáltam.. nem nagyon volt időm játszani velük... van egy nagyonjo coder akarmit atkodol ha a gépen fenn van a codec Canopus Procoder nek hivjak .. jo sokba kerül de ha gondolod legkozelebb oda adom valahogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 mplayerr (+frontend) mindent lejátszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 mplayerr (+frontend) mindent lejátszik Akkor most jöjjön egy örökzöld a Boney M-től... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 egyébként nagyon jók és hangulatosak a videók, végre van normális és élvezhető képminőség :rolleyes: ezek szerint végre a razziaparának szigeten? vagy megint kint parkoltatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 egyébként nagyon jók és hangulatosak a videók, végre van normális és élvezhető képminőség :rolleyes: ezek szerint végre a razziaparának szigeten? vagy megint kint parkoltatok? Kijöttek, kerültek egyet, aztán elmentek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Lefokoztak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2007 Ehh. nah végre! Kész vok a linkelgetéssel. Köszönet Lantinak a tárhelyért, Petyának a videózásért, a résztvevőknek hogy emelték a rendezvény hangulatát.. stb stb :rolleyes: Szóval ITT vannak a videók.. lehet sassolni őket... Ui: kell hozzá egy quick time vagy ami kezeli a .movot Illetve bármi gikszer van, szoljatok.. nem jó a link, vagy esetleg ismétlődik valamelyik.. stb.. thx A GSi oldalra is fel pakolhatóak az avi kiterjesztésű fájlok, abból lehet konvertálni flv-t és közvetlenül az oldalon megnézni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? azt, hogy bugos a hasznaltauto.hu :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Gelko miben töröd a fejed???? :rolleyes: <_< Amúgy 215 már feszül, 225 még mindig picit, és a 235 áll rajta egyenesen elvileg...szerintem... per pill azon h az egyik vizsgáztató miért nem bírja a képem...2.alkalommal viszgázok nála, tökmindegy mit mondok de ugyanaz a vége...az ajtót meg rá***sztam...ugrálni nem lehet mert azon a tanszéken van még sok sok félevem..mindegy nem ide tartozik... Azért kérdeztem mert van egy felni a carstylingon mi szép meg pont jó az osztóköre a senire, csak nincs hozzá gumi...szerencsétlen tulaj egyre lejebb viszi az árát ;) lehet várok még egy hónapot és ingyen oda adja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 azt, hogy bugos a hasznaltauto.hu :rolleyes: segítek: opel corsa combo turbp pickup <_< nekem nagyon tecc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Redi mostmár nem az, legalábbis nekem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? Szerintem qrva jól néz ki...bár lehet, hogy csak így képeken...mert 1.5-ért nem rossz ár, friss fénnyel, meg a feelinggel amit nyújt...csak kár hogy nyóócccelep... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Mit szóltok hozzá? Szerintem ATOM! 1-2 pici részlet nem tecc, de semmi sem tökéletes, talán még én sem.... :rolleyes: Szerintem qrva jól néz ki...bár lehet, hogy csak így képeken...mert 1.5-ért nem rossz ár, friss fénnyel, meg a feelinggel amit nyújt...csak kár hogy nyóócccelep... Nemtom mi baj a nyócszeleppel - régen is bevált, sok túrós volt ilyen, és nagyot megy az is, higgyétek el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 ... Kabbbbbe...hihihihi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Szerintem qrva jól néz ki...bár lehet, hogy csak így képeken...mert 1.5-ért nem rossz ár, friss fénnyel, meg a feelinggel amit nyújt...csak kár hogy nyóócccelep... Csak az van amit beszéltünk, érekes hogy ennyi munka és pénz ráköltése után eladják ennyiért... Vajon miért? <_< (Meg azért a 260 pacira is kíváncsi lennék... :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts