Gelko Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve)
bazs Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) 225 nem nagyon feszül, de az még márkafüggő, leginkább 235-245... mire akarod? senatorra vagy az asconara? :rolleyes:
Rattesid Dénes Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Diny miket árulsz??? :rolleyes: rontja az imidzsed Nem adtam el,csak kipróbálásra hátha működik valamelyik.Én is úgy találtam. <_<
Lanti Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) kérdezd Zimát.. 195/45/16..feszül :rolleyes:
uhuhu Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet???
Lanti Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? szerintem ugyan az ami eddig is, mert mindig ezekkel a képekkel hirdetik..
Lacee Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 GUMI vs FELNI 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve)
Tom Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? Úgy tűnik a bevált képeken ő sem akar változtani...:rolleyes:
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Nah ennek nagyon tetszik a belseje.. ezt mondtam neked anno Coupe, de akkor is kibogoztuk kiről hablatyoltam :P na mit találtam megint?? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez hanyadik tulaj lehet??? Ejj.. :lol: viszont elszomorító látni, hogy valszeg az enyém is csak ennyit érhet :D GUMI vs FELNI Háát ez azért mondjuk érdekes.. nekem 5és feles a felnim.. és már a 195/50 es gumikkal is megszenvedtek a srácok a mühelyben mire felrakták.. Itt meg még a 205 is be van jelölve... ;) Demo Felmennek netre a pénteki videók.. mennyire titok a mocid? Odaírhatom, hogy mi van benne, vagy csak annyit hogy "1.4'" :lol: Mindenki: Lantinak hála most full minőségben, full méretben lesznek nézhetőek.. nem tom meddig.. Most szerkesztem az oldalt hozzá.. majd linkelem ha kész..
maXtreme Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 hali mindenkinek sajna a leírás nem készült el de holnap melóhelyen összehozok valamit legyetek rosszak
Stock16v Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 9" széles felnire mi a legkeskenyebb gumi mit rá lehet tenni ? ( nem feszítve) Nekem 225/35 van rajta és széthúzza eléggé.
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Nekem 225/35 van rajta és széthúzza eléggé. enyémeken 215-ös gummák vannak, de szerintem ez így szép.
Atommanó Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Gelko miben töröd a fejed???? <_< ;) Amúgy 215 már feszül, 225 még mindig picit, és a 235 áll rajta egyenesen elvileg...szerintem... Mor! Kabbe...most miért nehezíted meg a dolgom...amúgy most épp milyen bajai vannak a fehér szélvésznek??? :rolleyes:
Laci4 Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Coupe: mi is volt az a G40 töltős valami? 1.4 es golf? vagy mi is?
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Gelko miben töröd a fejed???? ;) :D Amúgy 215 már feszül, 225 még mindig picit, és a 235 áll rajta egyenesen elvileg...szerintem... Mor! Kabbe...most miért nehezíted meg a dolgom...amúgy most épp milyen bajai vannak a fehér szélvésznek??? :rolleyes: Most az a baja hogy kiszakadt a menet a blokkból a jobb szélső HFcsavarnál. Minden baj azzal kezdődött hogy beleszakadt az utolsó cserélendő gyertya menete a HF-be. Ha összetettük megy vissza a régi tulajnak nem akarom többet látni. Ennyi szívás még nem volt egy autóval se. Egyik hiba elhárítva, jön a másik. Legközelebb az ostómű lesz szerintem mert elég szépen lehet néha hallani váltásokkor. Na ez van a régi tulaj meg szeretné vissza mert hiányzik neki. De majd néha elkérem tőle ha már egyszer ennyit szívtunk vele. <_<
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Coupe: mi is volt az a G40 töltős valami? 1.4 es golf? vagy mi is? Polo-t hallottam, vinnyogós kompresszor :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 g140-es polo volt... :rolleyes: viiiiiii....viiiiiiiiiiiiiiii..viiiiiiiiiiiiiiiiii.... <_< Mor! Köszi...inkább adjátok vissza a tulajnak... ;)
Atommanó Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Vagyis nem is g140 volt...mert Mercikompresszor volt rajta...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Na a héten szétszedjük a 2 v6-os mocit, csinálunk belőle egyet, rákerül a váltó és várom a 7végét hogy elhozhassam a kicsikocsit. Aztán lebonthatom mindjárt az első elemeket, nehogy összekarcoljuk mikor belepróbáljuk a dolgokat <_< TOM ígérem hogy ha kész küldök egy leírást. ;) Most már tuti. Mindig is tudtam hogy nem fogok megmaradni a c20xe-nél(c18xe->c20xe->mv6->... :rolleyes: ) ezért tartottam feleslegesnek mindig átírni. De a régi fent van az Opel-magazinon különben.
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Mor! Köszi...inkább adjátok vissza a tulajnak... :rolleyes: visszaveszi már mondta, persze fizet minden plusszt rajta meg egy kicsit még kiengesztelésül <_< Nagyon bejön nekem a túrós cali, mert nagyon megy meg sziszeg meg stb. de oda kell figyelni minden kis xarra mert a javítása az kicsit horrorisztikus
Tom Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Nagyon bejön nekem a túrós cali, mert nagyon megy meg sziszeg meg stb. de oda kell figyelni minden kis xarra mert a javítása az kicsit horrorisztikus Vigyázni kell rá. :rolleyes:
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Vigyázni kell rá. <_< hát igen. Mondjuk a coolerezéssel nem volt gond eddig, nem verte le a csövet, a gyújtás meg hogy megjavult e azt nem tudom mert hát ugye nem tudtam kipróbálni. Mondjuk a dobozon amiben a rotor volt c14nz kód szerepelt :rolleyes:
Tom Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 hát igen. Mondjuk a coolerezéssel nem volt gond eddig, nem verte le a csövet, a gyújtás meg hogy megjavult e azt nem tudom mert hát ugye nem tudtam kipróbálni. Mondjuk a dobozon amiben a rotor volt c14nz kód szerepelt :rolleyes: Ezt én is megkérdeztem még a boltban a Viktortól és azt mondta hogy az úgy a jó. Hát ő tudja...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Ezt én is megkérdeztem még a boltban a Viktortól és azt mondta hogy az úgy a jó. Hát ő tudja... Azért összehasonlítottam és egyformának tűnt, a fémbetét talán kicsivel kisebb volt az újban(~1mm), de méretr egyeztek. Maga az elosztó meg a rövid száras, de mindegy. Csak menne máááááááááááááá...
Tom Elküldve Június24, 2007 Elküldve Június24, 2007 Azért összehasonlítottam és egyformának tűnt, a fémbetét talán kicsivel kisebb volt az újban(~1mm), de méretr egyeztek. Maga az elosztó meg a rövid száras, de mindegy. Csak menne máááááááááááááá... Hát nekem még egyszer sem adott rossz alkatrészt, pedig volt már pár problémás dolgom. :rolleyes: Elvileg az enyémben is ilyen van.
Recommended Posts