mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 hali mindenkinek még fresh vagyok itten és szeretnék üdvözölni mindenkit a GSI kluba további szép napot :rolleyes: Csak meglett az régi hozzáférés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 így v an köszi a segítséget remélem nem lúzerkedem megint el :rolleyes: illetve érdeklődnék hogy lehet valaki a club tagja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 ....illetve érdeklődnék hogy lehet valaki a club tagja?.... Gsi-re gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Gsi-re gondolsz ? igen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 igen :rolleyes: Néked milyen kocsid van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Néked milyen kocsid van ? Megvan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Néked milyen kocsid van ? B corsa itt található róla infó http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=36765 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 B corsa itt található róla infó http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=36765 Áháááááááám <_< Kedves Gsi's kollégák legyenek oly kedvesek nyilatkozni "kérelmezés" kapcsán :rolleyes: Mondjuk egy kis leírást szívesen végigolvasnék a kocsi elkészüléséről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Áháááááááám <_< Kedves Gsi's kollégák legyenek oly kedvesek nyilatkozni "kérelmezés" kapcsán :rolleyes: Mondjuk egy kis leírást szívesen végigolvasnék a kocsi elkészüléséről ;) majd osszedobok egy esszét a hétvégén tanárúr és beküldöm most viszont megyek múvízni majd késöbb még leszek bye all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 hali mindenkinek még fresh vagyok itten és szeretnék üdvözölni mindenkit a GSI kluba további szép napot <_< Hali! Látom te is idetaláltál! ;) Bövült a nagyblokkos Corsák tábora a klubban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 ....Így még nem elözött meg autó közúton. :rolleyes:.... <_<:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Látom te is idetaláltál! <_< Bövült a nagyblokkos Corsák tábora a klubban. :rolleyes: ezt is te raktad össze Demo? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 ezt is te raktad össze Demo? :rolleyes: Nem, ezt ö csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 ezt is te raktad össze Demo? <_< Mit tesz a hírnév. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Hát, nem nagyon találok szavakat a Lali Vactrájára, mert az a hang és az a gyorsulás nem semmi, amit az az autó müvel. :D Amikor én padlón nyomom neki, akkor ö kényelmesen elmegy mellettem(gondolom félgázon :lol: ), aztán nyom egy kövéret és elhúz hatalmas dübörgéssel. Így még nem elözött meg autó közúton. ;) én is majdnem "szívrohamot" kaptam, amikor annó a hungárián bezuhant elém, és már ott se volt...(ha nem láttam volna a tükörben hogy jön..) No mondjuk te se voltál semmi, ahogy 3.ban eléptél.. :P <_< Majd válogatok pár videót és felrakom.. csak nem olyan jók, mert kintről lettek csinálva.. :omg: majd osszedobok egy esszét a hétvégén tanárúr és beküldöm most viszont megyek múvízniCsak egy apró kérdés.. néztem a CS-t. Motorvezérlőnek Motronik 2.5 öt irtál. A DIS-hez már nem csak 2.8-as vezérlő volt, van? :lol: Amúgy grat.. durva büntiző gép lehet ez is!! :rolleyes: ;) Ui: jah és jáááá jááá... beszabazva.. Gsi ez is..(mégha hátúl dobos is :hehe: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Kedves Gsi's kollégák legyenek oly kedvesek nyilatkozni "kérelmezés" kapcsán <_< Szerintem semmi akadálya sincsen..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 illetve érdeklődnék hogy lehet valaki a club tagja? Küldj pár képet az autódról Tomnak,és kirakja a gsiklub weboldalára.Ha lesz egy kis időd akkor meg írj egy rövid leírást a kocsidról.... :rolleyes: Üdv a csapatban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Vettek helyette egy szívó OPC-t.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Antiiiii! Anno azt írtad hogy csere esetleg érdekelne téged cali turbóra:túrócali és a csereár pont az amennyit kérsz érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Antiiiii! Anno azt írtad hogy csere esetleg érdekelne téged cali turbóra:cali turbo csere is és a csereár pont az amennyit kérsz érte motorhibást motorhibásra? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 motorhibást motorhibásra? :rolleyes: kijavítottam, a fekete az haverom haverjáé és neki is 2 dugó olvadt el, mivel betették a PH 2-t és nem cseréltek sem AC-t sem injektorokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Antiiiii! Anno azt írtad hogy csere esetleg érdekelne téged cali turbóra:túrócali és a csereár pont az amennyit kérsz érte "drágább egyterű (voyager,sharan...stb) csere érdekel," nem épp Turbós Gsi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 hmm :rolleyes: <_< Hali Szép a kárpitozás. Ez szép otó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 "drágább egyterű (voyager,sharan...stb) csere érdekel," nem épp Turbós Gsi :rolleyes: jóvanna <_< ki tudja lehet megtetszene neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts