kavics Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Akkor még mindig nem vagy elég távol Bptől! :rolleyes: ilyen szempontból győr az optimális... megfelelő távol van már BP-től <_< igaz az ingatalnárak itt se éppen alacsonyak :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Mor16v! Van még az Irmscher chip-ből?Motronic 2.8-hoz jó? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Mor16v! Van még az Irmscher chip-ből?Motronic 2.8-hoz jó? Köszi! ááááá mié 2.8ad van? nem tudom, nem próbáltuk csak 2.5-höz. Nem tudom hogy viselkedne, meg hogy egyáltalán ki lehetne e próbálni. :rolleyes: valaki valami okosat erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 ááááá mié 2.8ad van? nem tudom, nem próbáltuk csak 2.5-höz. Nem tudom hogy viselkedne, meg hogy egyáltalán ki lehetne e próbálni. :rolleyes: valaki valami okosat erre? Hát ha 2.5-hőz jó volt a 2.8-hoz szerintem nem lesz.Én csak abból indulok ki hogy mindenhol megjegyzik hogy csak 2.5-höz vagy "redtop engine" -hez való. Van az ebay-n egy pár de közel sem annyi mint a 2.5-höz.Ez mondjuk nem tűnik rossznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hát ha 2.5-hőz jó volt a 2.8-hoz szerintem nem lesz.Én csak abból indulok ki hogy mindenhol megjegyzik hogy csak 2.5-höz vagy "redtop engine" -hez való. Van az ebay-n egy pár de közel sem annyi mint a 2.5-höz.Ez mondjuk nem tűnik rossznak. Hát 35 pacit egy szimpla chip nem dob egy szívón az biztos. meg hogy másolt chip az is biztos.Valóban jók az eds továbbfejlesztett chipjei ph2 és ph3 sőt valaki már ph5-ről beszélt <_< no mindegy Ha végre rá tudnám beszélni azt a bizonyos embört arra hogy vegye fel végre a kapcsolatot egy kintivel, akkor lenne neked való fain kis chip. Dehát hiába mondom neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hát 35 pacit egy szimpla chip nem dob egy szívón az biztos. meg hogy másolt chip az is biztos.Valóban jók az eds továbbfejlesztett chipjei ph2 és ph3 sőt valaki már ph5-ről beszélt <_< no mindegy Ha végre rá tudnám beszélni azt a bizonyos embört arra hogy vegye fel végre a kapcsolatot egy kintivel, akkor lenne neked való fain kis chip. Dehát hiába mondom neki :rolleyes: mint latod ez nem csak sima chip tengelyhez van irva .. 280 ha jol latom .. és ugy igen is reális Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Írtam a keresek topikba is de ugye nem mindeki olvasgat mindent...ezért halkan megsúgom, gumit keresek, ha esetleg valakinek van a polcon elfekvő... akkor... csak érdekességként... én jobb árat nem találtam sehol újban; (ezeket néztem ki magamnak, tudomásom szerint ezek jó gumik) Falken ZE 512 FALKEN 11999,- Good Year F1 Eagle GSD3 GOOD YEAR 13990,- Toyo Proxes T1 R TOYO PROXES 13990,- Yokohama S Drive YOKOHAMA 16999,- bár a yokót drágállom ... nem mintha a többi szinte ingyen lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Falken tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Falken tökéletes. Havernak elég hamar elkopott, mondjuk nem tudom, hogy hogy állt a futóműve. Előtte a Toyo is ugyanolyan hamar elkopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Havernak elég hamar elkopott, mondjuk nem tudom, hogy hogy állt a futóműve. Előtte a Toyo is ugyanolyan hamar elkopott. Én alapvetően hülye vagyok ehhez - is -, de amelyik gyorsan elkopik az nem azért teszi ezt, mert jól tapad ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Havernak elég hamar elkopott, mondjuk nem tudom, hogy hogy állt a futóműve. Előtte a Toyo is ugyanolyan hamar elkopott. nekem anno volt Toyo Proxes T1-S gumim,isten volt,nagyon jól tapadt,igaz kopott is. de ha tapadt,kit érdekel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Én alapvetően hülye vagyok ehhez - is -, de amelyik gyorsan elkopik az nem azért teszi ezt, mert jól tapad ? :rolleyes: ebben van valami. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Falken ZE512 egy másfél nyaras gumi napi használat melett ha egy gsi-re kerül! Tudom mert ezt használtam és ami elöl volt tavaj az került hátra utána oda még jó volt. A tapadása tökéletes ezért kopik is de esőben nincs a helyzet magaslatán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Falken ZE 512 FALKEN 11999,- Good Year F1 Eagle GSD3 GOOD YEAR 13990,- Toyo Proxes T1 R TOYO PROXES 13990,- Yokohama S Drive YOKOHAMA 16999,- bár a yokót drágállom ... nem mintha a többi szinte ingyen lenne :rolleyes: Szerintem Falken, vagy Toyo, illetve Pirelli Zero Nero. Ennél olcsóbb szerintem is csak használtan lesz (duen.hu, carstyling, aprónet, vatera, használtautó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Szerintem Falken, vagy Toyo, illetve Pirelli Zero Nero. Ennél olcsóbb szerintem is csak használtan lesz (duen.hu, carstyling, aprónet, vatera, használtautó). Na, látom már klubelnök vagy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 apropó, Goodyear GSD3 állítólag már nincs gyártásban,csak a készletet árulják már.legalábbis év elején a gumis nekünk ezt mondta.helyette Vredestein Sportrac3-at vett fater,nagyon hasonló minta,eddig bevált,bár 40-60 között van hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Na, látom már klubelnök vagy. :rolleyes: Tényleg. A matricát viszont nem találtam, pedig lennie kell valahol. Termosztáttal nem volt gond hazafelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Falken ZE512 egy másfél nyaras gumi napi használat melett ha egy gsi-re kerül! Tudom mert ezt használtam és ami elöl volt tavaj az került hátra utána oda még jó volt. A tapadása tökéletes ezért kopik is de esőben nincs a helyzet magaslatán. hihihi... nem csak GSi-n ilyen tiszavirág életű a Falken. :rolleyes: De tény, hogy száraz úton még nem hagyott cserben, vizen meg alapból óvatosan megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Tényleg. A matricát viszont nem találtam, pedig lennie kell valahol. Termosztáttal nem volt gond hazafelé? Még itt vagyok a fővárosban. :rolleyes: Valami program? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Igen, hamar kopik, mint mindegyik gumi, ami jól tapad :rolleyes: És igaz, a Falken esőben nem a legjobb, de száraz úton isten, és erős a szerkezete is, szal a városban nehéz legyilkolni. <_< Ajánlom még a dunlop sp01-et, az vizen is isten. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Még itt vagyok a fővárosban. :rolleyes: Valami program? Hát vagy temetés, vagy egy haveromat viszem ki érdre az 528-ához. Meddig vagy még itt? 3? Ha igen, akkor kerítek addig matricát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Hát vagy temetés, vagy egy haveromat viszem ki érdre az 528-ához. Meddig vagy még itt? 3? Ha igen, akkor kerítek addig matricát. Addig még itt leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Addig még itt leszek. Akkor felhívlak mingyárt és akkor megbeszéljük, hogy mi legyen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 Akkor felhívlak mingyárt és akkor megbeszéljük, hogy mi legyen. :rolleyes: Oké. Szerintem beszélek még Lalival is, hogy kerüljünk már egyet a Vectrájával. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 És igaz, a Falken esőben nem a legjobb, de száraz úton isten, és erős a szerkezete is, szal a városban nehéz legyilkolni. :rolleyes: Ezt én is csak megerősíteni tudom. Nekem most a második nyári szezont koptatja, de szerintem kibírja a jövő évet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts