Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hello Srácok ! Sajnos egy GSI-vel kevesebb szántja mostantól a magyar utakat. :rolleyes: Hálás lennék, ha tudnátok nekem mondani jó fajta bontót, ahol nem keveset adnak azért, ami megmaradt szegényből. Esetleg egy jó szerelőt aki vágja a kadett témát, mert az enyém már az elején megbicsaklott. Előre is köszi. Addig is emlékezzünk. Ilyen volt fénykorában: rucsy.uw.hu Tégyleg kár érte. Mindenképp bontani kell? Nem menthetö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Tégyleg kár érte. Mindenképp bontani kell? Nem menthetö? má megint csak a biznic :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Demó! Érdekel a váltóm? mert ha nem akkor én nem megyek ma ki lurdyhoz. Amúgy az én sárvédő peremem vissza van hajtva mert olyan 4-5 mm -es és ahogy most mértem a cimborám f astráján(5 ajtós ugyan) neki olyan 15-18 mm lehet ... És így is bele ér az a **** gumi .... Akkor jó, én is ott leszek akkor elöbb, mert fél 6-ra hozzák oda nekem az F25-ös váltót. Viszont, ha utána kocsikázunk, akkor átrakom hozzád, mert a Te kocsid úgyis erösebb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Demó! Érdekel a váltóm? mert ha nem akkor én nem megyek ma ki lurdyhoz. Amúgy az én sárvédő peremem vissza van hajtva mert olyan 4-5 mm -es és ahogy most mértem a cimborám f astráján(5 ajtós ugyan) neki olyan 15-18 mm lehet ... És így is bele ér az a **** gumi .... Gyere csak nyugodtan. :rolleyes: Kell a váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rucsy Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Menteném én, de a szerelőm beadta a kulcsot. Már a tűzfal alatti hattyúnyakat sem talált. Eddig jutottunk. Szóval ha van valami szaki, aki megcsinálná, nem lenne ellene kifogásom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Okés akkor 9-10 között érek ki...ha addig nem zabálja le a gumimat az ív :rolleyes: Gyere csak nyugodtan. <_< Kell a váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 holnap meglesz a váltó és akkor talán minden megvan. A calival? Legszívesebben felgyújtanánk :rolleyes: Ugye a múltkor beletört az utolsó cserélendő gyertya. OK másik hengerfej. Tömítése cserélve OK. Erre mitadj isten HF felrakásánál az utolsó csavar kiszakítja a blokkból a menetet. Na bázz erre akkor még mit mondjak. Pedig csak 100Nm-nél tartottunk. Most szar van a palacsintában. HF megint le és várunk mert kicsit beleuntunk. Kellene vmi menetjavító de nem tudjuk van e ilyen. Félretesszük a calit és elkezdjük összerakni a motort az astrához. Nekem is azzal lett egyszer megcsinálva a Rekord. Nekem is a belső hf. csavarnál adta meg magát a menet. Szerencsére melóból tudtam vinni haza ezt a Heli-Coil cuccost. Azóta már többször is volt leszedve a hengerfej de nincs gond a menettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Menteném én, de a szerelőm beadta a kulcsot. Már a tűzfal alatti hattyúnyakat sem talált. Eddig jutottunk. Szóval ha van valami szaki, aki megcsinálná, nem lenne ellene kifogásom. :rolleyes: A hátsó motortartóra gondolsz? Olyant még lehet, hogy én is tudok neked. Szerintem nagyon sokmindent meg lehet venni bontva, csak inkább a Duen.hu-n és a hasznaltauto.hu-n nézelödj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rucsy Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Nos, én nem vagyok autószerelő, de ránézésre, ill. a szerelő elmondása alapján, húzatni kell a kasztnit+az egész motor és futómű tartó részt kell cserélni. Azonkívül kell egy első lökös, két sárvédő meg egy motorháztető. A motortér kicsit összement, de a blokk, meg minden más tljesen épp maradt. Szóval aki nekem kell, az egy jó karosszériás vagy lakatos, vagy valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 De megéri még megjavíttatni? Most beleölsz tonna pénzt és időt aztán lesz egy Kadetted ami javítva volt (nem is kicsit) és a piaci értéke kb 3-500e Ft......nem bántani akarlak csak kicsit pesszimista vagyok ebben a kérdésben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 .nem bántani akarlak csak kicsit pesszimista vagyok ebben a kérdésben <_< is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rucsy Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Sajnos én is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Sajnos én is :rolleyes: C20XE van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rucsy Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 c20ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Megújult a csapat honlapja! Frissültek a képek, videók, beszámolók is. http://www.opel16v.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Megújult a csapat honlapja! Frissültek a képek, videók, beszámolók is. http://www.opel16v.hu jó az oldal, de azt a fenti hírportálos bannert lehet le kellene venni...most pl pont egy "Szex közben lakat ragadt a péniszére" hír főcíme világít....nem veszi ki túl jól magát imho.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 jó az oldal, de azt a fenti hírportálos bannert lehet le kellene venni...most pl pont egy "Szex közben lakat ragadt a péniszére" hír főcíme világít....nem veszi ki túl jól magát imho.... :rolleyes: Az swi-s befolyásoltság, szal marad. <_< Inkább tanulj belőle, mik történhetnek veled, ha nem vigyázol! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 "Szex közben lakat ragadt a péniszére" Másnak is??? Mi a megoldás?? Lassan kezd kellemetlenné válni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Mi a megoldás?? Lassan kezd kellemetlenné válni... :rolleyes: flex és egy magabiztos kéz <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 flex és egy magabiztos kéz <_< ;) :D Na majd Lurdynál megint lesz közös szerelés. :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Na majd Lurdynál megint lesz közös szerelés. :rolleyes: <_< Hozd a TB kártyád is a biztonság kedvéért... ;) Amúgy írtam neked a társalgó topicba érdekeset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Na majd Lurdynál megint lesz közös szerelés. :rolleyes: <_< viszem is a bmwtomi fűrészét, hátha jóljön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hozd a TB kártyád is a biztonság kedvéért... <_< az nem kell, ha kicsit túlszalad a flex megoldjuk kábelkötegelővel meg pillanatragasztóval :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 az nem kell, ha kicsit túlszalad a flex megoldjuk kábelkötegelővel meg pillanatragasztóval :rolleyes: Most kezdem megérteni a márkaszervíz lényegét a gányolással szemben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Most kezdem megérteni a márkaszervíz lényegét a gányolással szemben. :rolleyes: ott sem tuti a full jó megoldás, csak több lehetőségük van a pénzbeli és nem pénzbeli vélt vagy valós kinokat enyhíteni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts