Sonique Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 <_< ha ez igaz akkor elkezdek templomba járni :rolleyes: Ez még elfogadható ár lenne és nem kellene szívni... akkorát. És hol lehetne kapni ilyet? Heli-Coil nak hivjak ezt a dolgot ... ez az eredeti neve .. de masnéven, márkában is kaphato hat én csak itt pesten tudok http://www.fairtool.hu/index2.html itt én mar vettem javito szettett a nyulványba lévö motortarto bak menetéhez.. a minösége olyan mint az eredeti de inkabb erössebb ki kell furni egy speciális menetfuroval és ebbe kell bele tekerni a javitomenetett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 http://katalogus.fairtool.hu/families.html?id=104 no meg is van recoilnak hivjak itten és itt a katalogus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 http://katalogus.fairtool.hu/families.html?id=104 no meg is van recoilnak hivjak itten és itt a katalogus a Heli-Colit én is ismerem, de van is ebben a méretben? Holnap pesten leszek, jó lenne, ha valahogy el tudnánk intézni a dolgot. Nagyon megköszönném a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Van a mi méretünkben! M11x1,25 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Van a mi méretünkben! M11x1,25 :rolleyes: na ... örülök hogy segithettem <_< kéz és lábtörést ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Van a mi méretünkben! M11x1,25 ;) :rolleyes: <_< egy kis sikerélmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 na ... örülök hogy segithettem ;) kéz és lábtörést :D Köszi! Te tudod, hogy hol lehet ezeket kapni? Helyileg. Nem vagyok annyira otthon Pesten, örülök ha nem tévedek el... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Viktor, esetleg nálatok nincs ilyen cucc? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Holnap pesten leszek jössz lurdyhoz is? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Viktor, esetleg nálatok nincs ilyen cucc? :rolleyes: viktoréknal nincs <_< viszont azt a boltot nem tudod elqrni .. a hungari krt rol kell ra kanyarodni az esso kutnal a köbányai utra és kifele menni jobb oldalt lessz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Viktor, esetleg nálatok nincs ilyen cucc? :rolleyes: Sajna nincs. Opelék nincsenek felkészülve a túlhúzott, ill. berohadt menetekere :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 jössz lurdyhoz is? :rolleyes: Persze, elvileg csak pénteken megyek haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 viktoréknal nincs :rolleyes: viszont azt a boltot nem tudod elqrni .. a hungari krt rol kell ra kanyarodni az esso kutnal a köbányai utra és kifele menni jobb oldalt lessz Köszi! Így szerintem meg fogom találni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Köszi! Így szerintem meg fogom találni. :rolleyes: Ha ez segít, akkor én sem tudom ez alapján, hogy hol lehet. <_< A kőbányai út az, amelyik az éles sarok felé visz és kb. onnan a vasúti felüljáró környékéről indul? Ezzel az Esso kútal van szemben az Omw, meg a meki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 A kőbányai út az, amelyik az éles sarok felé visz és kb. onnan a vasúti felüljáró környékéről indul? Ezzel az Esso kútal van szemben az Omw, meg a meki? Igen az. De bőven a vasúti felüljáró előtt kell lekanyarodni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Ha ez segít, akkor én sem tudom ez alapján, hogy hol lehet. :rolleyes: A kőbányai út az, amelyik az éles sarok felé visz és kb. onnan a vasúti felüljáró környékéről indul? Ezzel az Esso kútal van szemben az Omw, meg a meki? Magnézem egyszer térképen, akkor meglesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Magnézem egyszer térképen, akkor meglesz. :P jössz a Hungárián a Népliget felől, balra nézel: "jééé meki!" :rolleyes: jobbra nézel: "jééé meki! <_<" befordulsz jobbra és kb ottvagy :D ennél egyszerűbb itinert nem tudok írni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 jössz a Hungárián a Népliget felől, balra nézel: "jééé meki!" :rolleyes: jobbra nézel: "jééé meki! <_<" befordulsz jobbra és kb ottvagy :P ennél egyszerűbb itinert nem tudok írni ;) Így már el se téveszthetem. :lol: Akkor nem is veszem a fáradtságot, hogy megnézzem térképen, :D Lurdy elött lesz esetleg még valami történés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Tököm ki van a lakásfelújítással...tegnap reggel kezdtem el, este bementem onnan melózni, és reggel mentem vissza folytatni és most értem haza...kicsit elfáradtam...viszont mentem megint a dobival...1.9 tdi lett benne...nagyon jópofát megy...és végre megint füstől...bár kicsit jobban mint rég...ha ezt még lehet űberelni... ;) Holnap be kell fejeznem, bár már nem sok van hátra, mert délütán költöznének már... :rolleyes: már megint költözöl vagy mi ? kész lett a Seni...hidrotőke,főfékhenger,stabilizátor,ventillátor meg még nem tudom...tök jó lett juhhééé <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Lurdy elött lesz esetleg még valami történés? ja lesz...móka és kacagás......melóhelyen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 ja lesz...móka és kacagás......melóhelyen :rolleyes: Ha olyan jó, akkor én is megyek! <_< Persze csak normális fizetésért! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Így már el se téveszthetem. <_< Akkor nem is veszem a fáradtságot, hogy megnézzem térképen, :rolleyes: Lurdy elött lesz esetleg még valami történés? Hát már 6tól van ma Lurdy a közgyűlés miatt, de szerintem már előbb is kint lesznek páran. Én is megpróbálok előbb odaérni, de jóérszt a forgalomtól függ, hogy mi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rucsy Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hello Srácok ! Sajnos egy GSI-vel kevesebb szántja mostantól a magyar utakat. :rolleyes: Hálás lennék, ha tudnátok nekem mondani jó fajta bontót, ahol nem keveset adnak azért, ami megmaradt szegényből. Esetleg egy jó szerelőt aki vágja a kadett témát, mert az enyém már az elején megbicsaklott. Előre is köszi. Addig is emlékezzünk. Ilyen volt fénykorában: rucsy.uw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Addig is emlékezzünk. Ilyen volt fénykorában: rucsy.uw.hu kár érte szép gyári állapotú volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2007 Megoszt Elküldve Június21, 2007 Hát már 6tól van ma Lurdy a közgyűlés miatt, de szerintem már előbb is kint lesznek páran. Én is megpróbálok előbb odaérni, de jóérszt a forgalomtól függ, hogy mi lesz. Akkor jó, én is ott leszek akkor elöbb, mert fél 6-ra hozzák oda nekem az F25-ös váltót. Viszont, ha utána kocsikázunk, akkor átrakom hozzád, mert a Te kocsid úgyis erösebb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts