Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 falun lakás Rlz! ;) Óccsójé, nagy kerttel, Diesel OOOOval....... <_< meg garááááázs...az a lényeg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 hihihiii... Ja tudom nem röhög... <_< csak nyugodtan. Lassan én is röhögök magamon kínomban. :rolleyes: teszem az ajánlatot a kocsira, közben meg most olvastam végig egy levelet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 na pl? ...most már tényleg kiváncsi vagyok... <_< Mivel tiportam a lelkedbe drága barátom? ;) :D Te vagy azon kiborulva hogy "állandóan b@szogatunk" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 falun lakás Rlz! ;) Óccsójé, nagy kerttel, Diesel OOOOval....... :rolleyes: Ez a 25milka nem pesten van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Te vagy azon kiborulva hogy "állandóan b@szogatunk" :rolleyes: Mert 1 éve ugyan azzal...de nem vagyok kiborulva... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ez a 25milka nem pesten van :rolleyes: Hát igen...vidkékről meg a bejárás...ez úgy lenne jó, hogy vidéken lakni és ott valami zsíros kis meló...na de azért ez meg nem mindennapi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hát igen...vidkékről meg a bejárás...ez úgy lenne jó, hogy vidéken lakni és ott valami zsíros kis meló...na de azért ez meg nem mindennapi... Azért a napi 40km még kibírható naponta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ...most olvastam végig egy levelet... :rolleyes: Milyen kezességet buktál be??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azért a napi 40km még kibírható naponta :rolleyes: Persze nem is azzal van a gáz, hanem hogy azt a 40 km-t szinte ugyanúgy végigállod befele is meg kifele is...mintha a belvárosban állnál a dugóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ez a 25milka nem pesten van :rolleyes: Akkor még mindig nem vagy elég távol Bptől! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Milyen kezességet buktál be??? hát úgy nagyot.... de ne ezzel foglalkozzunk, csak elb.szta a kedvem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 na pl? ...most már tényleg kiváncsi vagyok... :rolleyes: Mivel tiportam a lelkedbe drága barátom? <_< ;) Ahogy Jay és Néma Bob mondta a Shop Stop 2-ben: "Jaj má,dugjatok egyet oszt legyen béke!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 MOR jól elsúnyogta a fényezését,és a kölcségeit. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ahogy Jay és Néma Bob mondta a Shop Stop 2-ben: "Jaj má,dugjatok egyet oszt legyen béke!" :rolleyes: Béke van,és eddig is az volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hát kettőnk közül nem tudom ki/kik baszogatják többet a másikat, lassan egy éve ugyan azzal... De ha még mindig ugyan olyan vicces... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 De ha még mindig ugyan olyan vicces... :rolleyes: <_< Mire visszaérek fociból, már mindennek vége. Hiába próbálom szítani újra a tüzet. Engem mindenből kihagytok, mert kicsi vagyok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hát mert meló van... :rolleyes: ...no igen meg mert kicsi is vagy még...húúúzzzzá aludni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 ......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Ha legalább jól állna ez a színkombináció a BMW-nek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Ha legalább jól állna ez a színkombináció a BMW-nek. :rolleyes: Tényleg nem néz ki jól. Egy teljes lakkfekete fény szerintem 1000x jobban állna neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Még mindig bele ér a hátsó gumim a sárvédő ívbe, hiába volt a szilentcsere. Most akkor hátsó gátlók után kutatok. A váltóm 'új' , köszönet Dinynek! Most már nem reccsen, bár a 3. 4. -et nehezebben veszi, nem kizárt hogy a rudazat nincs beállítva jól. Az F18-amtól meg megszabadulnék ha valakinek kő akkor itt van... Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Gátlót hiába teszel bele, attól még bele fog érni. Hanyas ET-je van a felnidnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Az F18-amtól meg megszabadulnék ha valakinek kő akkor itt van... Mi abaja és mennyibe kerülne az F18-ad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Mi abaja és mennyibe kerülne az F18-ad? Az eladó topicba beírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 MOR jól elsúnyogta a fényezését,és a kölcségeit. :rolleyes: :D ;) :P <_< Még nincs kész előzetes számításaim szerint...... majd elmondom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts