coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 szép százalékkal dolgozik az ingatlanosod... felénk 2.5-3% Itt mindenhol ennyi....4.2%-4.5%-5%-6% mire észre fogjátok venni, már majd 2 hónap eltelik. :rolleyes: Akkor még ott van 7 hónap,és az elején nem kell babakocsi....van még idő bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Te István!!! Jó lukba tuszkolod Te a micsodád??? :rolleyes: <_< ;) Szerintem ez annyira nem vicces...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 akkor visszavonom a CS-on tett ajánlatomat is. :rolleyes: Ne törödjetek vele,majd ha eladja az Attilának majd én onnan intézem a többit :P <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Szerintem ez annyira nem vicces...... <_< Bocs...(de van ez így más témával kapcsolatban is... :rolleyes: csak olyankor nem veszitek észre magatokat...) de bocs nem akartalak bántani ezzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ne törödjetek vele,majd ha eladja az Attilának majd én onnan intézem a többit :D :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Te István!!! Jó lukba tuszkolod Te a micsodád??? :rolleyes: <_< ;) :D :P hülye Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Aztán a következő pillanatban már szarik is bele az új pelusba... :rolleyes: felpörögnek az események <_< Itt mindenhol ennyi....4.2%-4.5%-5%-6% Akkor még ott van 7 hónap,és az elején nem kell babakocsi....van még idő bőven. de jó, hogy nem arrafelé van ilyen dolgunk... vagy kitudja, lehet már rég eladtuk volna a csába.... ja, és nem kell babakocsi, csak mózeskosár. Javaslom, próbáld ki, milyen cipelni egy alapból 3-5 kilós, igen terjedelmes mózeskosarat, benne egy 3-4 kilós dinnyével, úgy, hogy ne essen ki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 :rolleyes: <_< hülye Most mondta hogy nem vicces...Teeeeeeeeeeee... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ... hogy ne essen ki. <_< Hát ha kiesik kiesik...max már nem kell lékelni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 #37030-asban mit akartál Anti? Hát ha kiesik kiesik...max már nem kell lékelni... :rolleyes: Gyerekkel már nem annyira vicces. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Bocs...(de van ez így más témával kapcsolatban is... :rolleyes: csak olyankor nem veszitek észre magatokat...) de bocs nem akartalak bántani ezzel... Ezt rád is simán el lehet mondani...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 #37030-asban mit akartál Anti? Gyerekkel már nem annyira vicces. <_< Pont annyit amit láccc ott... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Most mondta hogy nem vicces...Teeeeeeeeeeee... ;) ja tényleg :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ezt rád is simán el lehet mondani...... ;) Hát kettőnk közül nem tudom ki/kik baszogatják többet a másikat, lassan egy éve ugyan azzal... <_< csak neked az olyankor jópofa...így nem érzed a súlyát... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ja tényleg :rolleyes: <_< szííívvvvissssza....szíííívisssza... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Pont annyit amit láccc ott... :rolleyes: van köze az: "Ilyen barátok mellett minek nekem ellenség!" c. valóságsóhoz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ja, és nem kell babakocsi, csak mózeskosár. Javaslom, próbáld ki, milyen cipelni egy alapból 3-5 kilós, igen terjedelmes mózeskosarat, benne egy 3-4 kilós dinnyével, úgy, hogy ne essen ki. :rolleyes: A 4.n lakunk már 5 éve..A bútorok nagy részét egyedül hoztam fel úgyhogy már hozzá vagyok szokva rendesen....Másik panelba nem megyek,mert a lift kivételével hibátlan a mostani,egy családi ház meg 25milka környéke,amihez elég komoly hitelt kellene felvenni,és drágábban eladni a lakásunkat....Ez van sajnos nem tudok mást csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 van köze az: "Ilyen barátok mellett minek nekem ellenség!" c. valóságsóhoz? :rolleyes: hihihi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hát kettőnk közül nem tudom ki/kik baszogatják többet a másikat, lassan egy éve ugyan azzal... <_< csak neked az olyankor jópofa...így nem érzed a súlyát... :rolleyes: Érdekes hogy akkor nem zavar,ha te csinálsz ilyeneket........És azt hiszem hogy személyeskedésben meg messze viszed a prímet ;) ,de engem nem zavar.....Sőt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 A 4.n lakunk már 5 éve..A bútorok nagy részét egyedül hoztam fel úgyhogy már hozzá vagyok szokva rendesen....Másik panelba nem megyek,mert a lift kivételével hibátlan a mostani,egy családi ház meg 25milka környéke,amihez elég komoly hitelt kellene felvenni,és drágábban eladni a lakásunkat....Ez van sajnos nem tudok mást csinálni kemény dió, sajna. hihihi... nem röhög. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Érdekes hogy akkor nem zavar,ha te csinálsz ilyeneket........És azt hiszem hogy személyeskedésben meg messze viszed a prímet :D ,de engem nem zavar.....Sőt..... na pl? ...most már tényleg kiváncsi vagyok... :rolleyes: Mivel tiportam a lelkedbe drága barátom? <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 nem röhög. :D Kevés vagy mint Mackósajtban a brummogás... :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Kevés vagy mint Mackósajtban a brummogás... :rolleyes: <_< ;) már megszoktam. Szerinted miért ez a nevem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 A 4.n lakunk már 5 éve..A bútorok nagy részét egyedül hoztam fel úgyhogy már hozzá vagyok szokva rendesen....Másik panelba nem megyek,mert a lift kivételével hibátlan a mostani,egy családi ház meg 25milka környéke,amihez elég komoly hitelt kellene felvenni,és drágábban eladni a lakásunkat....Ez van sajnos nem tudok mást csinálni falun lakás Rlz! <_< Óccsójé, nagy kerttel, Diesel OOOOval....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 már megszoktam. Szerinted miért ez a nevem? <_< hihihiii... Ja tudom nem röhög... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts