mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azért Vadkerten vitte a pálmát. No meg nem véletlen másolgatják a festést... matricával együtt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Na hogyhogy???? Nem tolongnak a vevők a lakásért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha a motorteljesítményt nézzük akkor igen kevés....Elég komoly turbók épültek mostanában :rolleyes: Na ezt írtam én is...hogy minek mekkora súlya van...mert azért az ami jól is néz ki, meg jól is megy...az azért ritka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha a motorteljesítményt nézzük akkor igen kevés....Elég komoly turbók épültek mostanában :rolleyes: Eztet én nem tudhatom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azt azért másolják mert nincs jobb ötletük.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nem tolongnak a vevők a lakásért <_< Hírdesd meg a Stylingon... :rolleyes: Hát igen ez a no lift, ez kb olyan, mint hogy 2 dugó off...nem lesz könnyű eladni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Na ezt írtam én is...hogy minek mekkora súlya van...mert azért az ami jól is néz ki, meg jól is megy...az azért ritka... Pont ezért gondoltam hogy nembiztos hogy össze kellene vonni a kettöt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azt azért másolják mert nincs jobb ötletük.... hát igen. sajnos. De te is leírtad ezzel, hogy nincs jobb ötletük. :rolleyes: esetleg narancs-fekete... vagy még a "Csibesárga" Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hírdesd meg a Stylingon... :rolleyes: Hát igen ez a no lift, ez kb olyan, mint hogy 2 dugó off...nem lesz könnyű eladni... A lift a legkevesebb...A fűtésen van mindenki kiakadva.....Mondjuk én jól érzem magam itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azért Vadkerten vitte a pálmát. No meg nem véletlen másolgatják a festést... matricával együtt. ;) Hát aztán nagyjából ennyi... Volt egy Soltvadkerti első hely... Volt egy BWI szlalom I. hely (Aminek a kupája sajna nem nálam van) Volt egy BWI széps. III. hely Volt egy BWII szlalom IV. hely Volt egy Szeged Veterán tali (összetett) szlalom I. hely Ez azt jelenti, hogy van 1 db kupám otthon...1 ugyen nem nálam landolt, és 3 oklevelem... Az OOOO-val már két kupám van... <_< köszi Debrecen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 hát igen. sajnos. De te is leírtad ezzel, hogy nincs jobb ötletük. <_< esetleg narancs-fekete... vagy még a "Csibesárga" narancs feketéből is van elég.A sárga senkinek nem tetszik,vagy nem merik bevállalni... :rolleyes: Ennek örülök is.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 A lift a legkevesebb...A fűtésen van mindenki kiakadva.....Mondjuk én jól érzem magam itt is. Max bevállalod a gyerekfelcipelést kutyástúl, bébiételes zacsistúl, kutyástúl és meglátod Detti is maradni akar... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 be van állva az ingatlanpiac... Nekünk mára ígért hoszú idő óta az ingatlanos egy komoly vevőt, aki megnézte volna a qrva sz.r helyen lévő telket, ami qtya rossz adottságokkal rendelkezik (gy.k. nyeles telek, no utcafront), a terület még rendezés alatt áll... aztán 1 órával a találka előtt lemondta a vevő, mert mégsem érdekli... brrr... pedig már eléggé levittük az árat. Mondjuk ha 4 éve nem szól bele após, akkor elment volna 10 misiért... mondanom sem kell, az most mennyit érne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Max bevállalod a gyerekfelcipelést kutyástúl, bébiételes zacsistúl, kutyástúl és meglátod Detti is maradni akar... <_< Ettől még igen messze vagyunk,de ezek miatt nem fogom olcsón eladni.....Jó itt nekem a 70nm en ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ... Az OOOO-val már két kupám van... ;) köszi Debrecen... <_< nixt mit. kiérdemelte/kiérdemelted :D narancs feketéből is van elég.A sárga senkinek nem tetszik,vagy nem merik bevállalni... :rolleyes: Ennek örülök is.... :P akkor egyelőre neked mázlid van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ettől még igen messze vagyunk,de ezek miatt nem fogom olcsón eladni.....Jó itt nekem a 70nm en ;) :rolleyes: Szóóójá ha nem megy...segítek... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azért azt tudni kell hogy kb 1.5milkával drágábban adom mint az átlag,mert minden ki van cserélve ami sajnos a házunk többi lakására nem nagyon mondható el.....Ezért nem tolongnak annyira,meg mindenki azt hiszi hogy semmivel se több 30nm központi fűtése mint a 70nm-é.Bolondok az emberek.A másik próbléma az ingatlanos haszna ami 4.5%....Viszont muszáj,mert fent van több helyen is az interneten,de onnan senki nem hívott fel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 narancs feketéből is van elég.A sárga senkinek nem tetszik,vagy nem merik bevállalni... :rolleyes: Ennek örülök is.... :D Azért nem olyan rossz az a sárga csak már az is sok van. ;) Anti 650ért én is megveszem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Szóóójá ha nem megy...segítek... <_< :rolleyes: Ha a Detti terhes is lenne még akkor is lenne 9 hónap elköltözni,és az még mindig messze van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 szép százalékkal dolgozik az ingatlanosod... felénk 2.5-3% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Klubtagoknak ismerősöknek 1.5misi... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha a Detti terhes is lenne még akkor is lenne 9 hónap elköltözni,és az még mindig messze van..... mire észre fogjátok venni, már majd 2 hónap eltelik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Klubtagoknak ismerősöknek 1.5misi... :rolleyes: ;) akkor visszavonom a CS-on tett ajánlatomat is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha a Detti terhes is lenne ... Te István!!! Jó lukba tuszkolod Te a micsodád??? :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 mire észre fogjátok venni, már majd 2 hónap eltelik. <_< Aztán a következő pillanatban már szarik is bele az új pelusba... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts