coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Van egy Miskolci az 200-at mondott...csak kell neki sok fénykép róla... Gondolom azzal tisztában vagy hogy 200at nem fognak adni érte? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Azt tudják, hogy újonnan ~120 a 4 felni meg ~ 100 a 4 gumi? :rolleyes: Mondjuk így hogy a kék-feketén volt, inkább az eszmei értéke nagy. Lehet, hogy nem is tennék autóra, hanem kiállításról kiállításra vinnék, egyébként meg vitrinben lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Gondolom azzal tisztában vagy hogy 200at nem fognak adni érte? :rolleyes: Euróban talán... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hátsó lámpa mehet Kecsónak,elsőre kell valami madár....Ki kell venni a vectra digitet,és viheti a fickó 800ért :rolleyes: Így belegondolva már értem Attila miért mondott rá 650et....Ennyit még simán ki lehet árulni belöle,lehet nekünk is megérné megvenni.Tom esetleg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 na jó, akkor a jelek szerint biztosan győz, aki odaállít egy turbós GSi-vel? <_< csak mind a négy dugó legyen benne jó Hihihi... Egyenlőre a sárc akit Tom is ismer...hát nem fogjátok elhinni, de még nincs pénze rá...elöbb el kell adnia az autóját... :rolleyes: Szóval feltettem 1 misiért...hátha...de hogy mi lesz a vége még nem tudom...az biztos hogy megy a háztól...ha 650-ért akkor annyiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hihihi... Egyenlőre a sárc akit Tom is ismer...hát nem fogjátok elhinni, de még nincs pénze rá...elöbb el kell adnia az autóját... <_< Szóval feltettem 1 misiért...hátha...de hogy mi lesz a vége még nem tudom...az biztos hogy megy a háztól...ha 650-ért akkor annyiért... Azért mi elött oda adod az Attilának ennyiért szólj légyszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hiéna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hiéna... <_< Most miért? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nektek úgy sem adnám oda ennyiért... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nektek úgy sem adnám oda ennyiért... ;) <_< Érdemes volt vele akkor ennyit szenvednünk..... :hehe: ;) :D :P Nekem nem is az autó kell,mert akkor biztos nem lenne szétbontva és nem kell még1 nyüg.Inkább az a hőterelő kellene ami a leömlő felett van :rolleyes: ,esetleg a kormányt elcserélhetnénk,váltógomb,szoknya,más most hirtelen nem jut eszembe :lol: :lol: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Na Te is kezded??? Inkább bontsunk sárga Caravant... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Na Te is kezded??? Inkább bontsunk sárga Caravant... :rolleyes: Az jó állapotban van.... :lol: :P .Én nem azt mondtam hogy add oda hanem cseréljük el....De azt hiszem ezt majd Attilával kell megbeszélnem <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 na bazz ez a kemény :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Az jó állapotban van.... :lol: :lol: .Én nem azt mondtam hogy add oda hanem cseréljük el....De azt hiszem ezt majd Attilával kell megbeszélnem :rolleyes: <_< ;) Akkor visszakérdezek...mennyit fizetsz rá??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Akkor visszakérdezek...mennyit fizetsz rá??? :rolleyes: <_< max 1000ft-t,vagy meghívlak a mekibe :lol: ;) :D :P .Belölem nem fogsz meggazdagodni az biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 max 1000ft-t,vagy meghívlak a mekibe :omg: <_< ;) :D .Belölem nem fogsz meggazdagodni az biztos :P De ezt is csak akkor ha Te cseréled ki :rolleyes: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 max 1000ft-t,vagy meghívlak a mekibe :P :rolleyes: <_< ;) .Belölem nem fogsz meggazdagodni az biztos :D Bezzeg Te szeretnél belőlem...hihihihi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 De ezt is csak akkor ha Te cseréled ki :rolleyes: <_< ;) Szeretném... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Bezzeg Te szeretnél belőlem...hihihihi... Ebből én se gazdagodnék meg..... :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ...peeeeszeeee...aztán hírtelen lenne családiház is hipp-hopp... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hihihi... amúgy reális lenne, ha menne. Nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ...peeeeszeeee...aztán hírtelen lenne családiház is hipp-hopp... :rolleyes: Egyenlöre nem úgy néz ki......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hát ezt eldönteni a zsűri feladata lenne...meg kérdés az idő mennyire nyomna nagyot a latba...de sajnos ez a veszély nem fenyeget...nem volt nagy kupazabáló a GSI... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 amúgy reális lenne, ha menne. Nem? <_< Ha a motorteljesítményt nézzük akkor igen kevés....Elég komoly turbók épültek mostanában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Egyenlöre nem úgy néz ki......... Na hogyhogy???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts