Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Kb ha kétszer megkéed Lacit, hogy hozzon ki péntekente, és nem a sajátoddal jössz már meg is van a lóvé... :wink: De isten ments, hogy én bárki zsebében turkáljak... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 a végén még rábeszélsz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Pedig nem célom... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ne nézzél már ilyen ártatlanul mert még gyűjtésbe kezdek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 komoly költségvetéseim vannak. :oops: :( A kétségvetés :( :lol:. Peti, holnap esetleg van id?d? Majd telefonálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Béla neked is szól ám amit Petinek írtam... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Azt hiszem Anti elől nem lehet csak úgy menekülni. :( Béla holnap 17:30-ig melózóm ha van kedved csörögj és gyere el a melóhelyemhez és hidegen beinditjuk a vasat. (Zugló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 És akkor akár egyszerre be is tudnátok lépni... :wink: Most már nem menekültök... :evil: :( :( Peti Hidrotőkéim???Nem válaszoltál.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Peti Hidrotőkéim???Nem válaszoltál.. :roll: Mi volt a kérdés? :oops: Eléggé zavaros vagyok még a tegnapi buli miatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Hát tulképpen csak annyi, hogy esetleg mivel nem használtad fel a htőkéimet íg igényt tartanák rá... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ezek mely tőkék?! Jujujj bonyolódik a dolog........... :roll: Én vettem tőkékek azok kerültek a vasba. Más tőke nincs nálam........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Otthagytam nekd a Szeles Gabinál, még mondtam is nektek...meg persze Gabinak is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 akkor most körvonalazódik a kép :( Azok a tőkék nem jutottak el hozzám............... Szeles Gabinál van még mindíg............mikor kimentem hozzá nem szólt,hogy van nála plusz tőke én meg elfelejtettem megkérdezni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Nem mész hozzá valamikor??? :roll: Esetleg el kéne hozni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Holnap felhívom és megkérdem tőle. Hány darab volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 16 db, egy piros zacsiban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Jó megkérdem majd. Szerintem elfelejtette oda adni.(remélhetőleg nem dobta ki) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Béla neked is szól ám amit Petinek írtam... :wink: Ezt kicsit részletezd, nem értem mire hivatkozol! Esetleg nálam is vannak hidrot?kéid? :( Peti! Majd hívlak, megpróbálom úgy id?zíteni a napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ezt kicsit részletezd, nem értem mire hivatkozol! Esetleg nálam is vannak hidrot?kéid? :( T-A-G-S-Á-G Így jó ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 a mátrix behálóz lassan nem menekülhetünk :( Azt hiszem lassan tervezhetem,hogy hogyan ragasszam ki a hátsó szélvédőre a matricát : www.opelklub.hu :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Új cikkecske itten: :wink: http://gsi.opelclub.hu/index.php?option=co...&id=19&Itemid=2 Üdv.: Atommanó Ami kimaradt,és megtörtént: Vizcső csere(motor to hütő) Generátor felújítás.. (csapágyak, szénkefe+tartó, csúszógyürű) Ami még javításra vár, mert nincs hozzá"kedvem" :wink: Első rugó törés Gumi cserék(nyamvadt kátyúk) Nem ártana a gyújtás kábeleket is lecserélni valószínűleg,no meg a trafó is elég csúnyácskán néz ki :? http://laci4.uw.hu/GSI/trafo.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/trafo1.jpg És valami rejtélyes kopogó hang megtalálása(csak mozgó kocsinál jelentkezik, igy vmi futómű, esetlge féltengely? hibára gondolok) Asszem ennyi.. Meg pár apróság.. (kuplungbowden még mindig) Fütömotor ellenállás szintén. Olajcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Kb ha kétszer megkéed Lacit, hogy hozzon ki péntekente, és nem a sajátoddal jössz már meg is van a lóvé... :wink: De isten ments, hogy én bárki zsebében turkáljak... :roll: Anti: Utóbbi időben hányszor láttál kint? :lol: :( :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 a mátrix behálóz lassan nem menekülhetünk :( Azt hiszem lassan tervezhetem,hogy hogyan ragasszam ki a hátsó szélvédőre a matricát : www.opelklub.hu :( :lol: gsi.opelkub.hu nincs véletlen? (matrica) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Irdaltan nagy bulit tudhatok magam mögött. Szo este mi meg gödöllö - trafó 8) hááááát undorító volt a vas reggel :( de baz+ Petya ha 1x kevesebbet iszol (10 jéger) akor már réges régen klubboz6nál de baszol.... A fejemen a púp kezelve... :roll: Még1x SRY :( de azé' beval6od elég rajul sikerült.... jó a cikk, majd irok bele én is, mert alakul a gsi.. Gergő, ez inkább bontó :lol: :D :D ezt láttad már? és mondd + plz mi húzza szét a hsz-t, me nekem nem sikerült rájönnöm... gsi.opelkub.hu nincs véletlen? (matrica) az első értelmes 5let :D :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts