Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 mit véthetett szegény autó, hogy ennyire elbántak vele :rolleyes: Mondom, farsangra készült. <_< Gondolom megvették pár euróért és csináltak belöle valamit hülyéskedni. A 4-ajtós C Ascona nem egy ritkaság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ha már témánál vagyunk :rolleyes: azigazilaposelöttvagányvagyokgyerekiahóramertmegpicsázlakverda <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Kíváncsi leszek hogy zár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Kíváncsi leszek hogy zár Pé legutóbb eladta az övét... Aztán végülis ittmaradt Magyarországon, elvitték Sofort Kaufban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Pé legutóbb eladta az övét... Aztán végülis ittmaradt Magyarországon, elvitték Sofort Kaufban. Mennyiért kelt el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Mennyiért kelt el? Hát azt most nem is tudom pontosan... :rolleyes: Majd ö megírja! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Hát azt most nem is tudom pontosan... <_< Majd ö megírja! ;) 800 euro környéke nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 800 euro környéke nem? :rolleyes: Asszem valahogy úgy, de nem akarok hülyeséget írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Asszem valahogy úgy, de nem akarok hülyeséget írni. Demó Csoport: MOTE klubtag Hozzászólások: 1,825 kicsit késő ezen gondolkozni, nem? ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Demó Csoport: MOTE klubtag Hozzászólások: 1,825 kicsit késő ezen gondolkozni, nem? :D :rolleyes: <_< :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Mennyiért kelt el? 950 euro. Anno 840-ért vettem de akkor fent volt az árfolyam ez tuti drágábban fog elmenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 950 euro. Anno 840-ért vettem de akkor fent volt az árfolyam ez tuti drágábban fog elmenni. Nem biztos, mert ez csak 45-ös. Bár nem olvastam végig, ha minden földi jót ad hozzá, ami a képen vanna, akkor drágább lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 ha figyelte volna a hirdetést a CS-on akkor 210-ért vihette volna(840 euro), ebayre felraktam 2 nap alatt elment 950-ért :rolleyes: Amúgy sokan érdeklődtek iránta főleg deutsch-ok de itthon maradt Mo-n egy Székesfehérvári calibrásnál. Már írt pár emilt hogy szív vele, berakta de magas az alapjárat, sokat eszik stb. De én mindent elmondtam neki mit kell csinálnia hova menjen belövetni a pillangókat stb. Majd megoldja. vagy eladja ő is ha nem akar szívni Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ma megyek lövök pár fotót a kocsikáról hogy is néz ki. Lassan halad a fényezés mert lusta a szaki <_< elvileg a 7en kész lesz. De én már nem hiszek neki. Amúgy ha készen lesz akkor elmondom mennyibe fájt nekem a lakatolás fényezés és anyagköltség. Lehet hanyatvágja valaki magát ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nem biztos, mert ez csak 45-ös. Bár nem olvastam végig, ha minden földi jót ad hozzá, ami a képen vanna, akkor drágább lesz. Hát kicsit több dolog van hozzá mondjuk 2 compi máshogy megírva de azokban sem bíznék nálam is kidobta az 55ös hibakódot, ami ugye a hardver hibára utal, magyarul szar IC-re írták meg a progit és szerintem egy fost írtak rá. check állandóan ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Lehet hanyatvágja valaki magát ;) :rolleyes: kire gondolsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 kire gondolsz? :rolleyes: Eltaláltad! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Eltaláltad! <_< Ezek után még kiváncsibb vagyok :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Ezek után még kiváncsibb vagyok :rolleyes: <_< Nem mondhatok semmit, de ezt a témát a helyében csak akkor feszegettem volna, ha már láttam volna a végeredményt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nem mondhatok semmit, de ezt a témát a helyében csak akkor feszegettem volna, ha már láttam volna a végeredményt. :rolleyes: Lehet hogy ő már tud valamit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Lehet hogy ő már tud valamit... <_< Sokmindent még nem tudhat, mert ha szerencséje van, akkor ma alapozták a vasat. De ennyiért..... Ááááá, nem is mondok semmit, mert még picsánrúgnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Nem mondhatok semmit, de ezt a témát a helyében csak akkor feszegettem volna, ha már láttam volna a végeredményt. :D :rolleyes: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Anti 160at ígértek a felniért a CS-n...Soha vissza nem térő alkalom...Komolyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Van egy Miskolci az 200-at mondott...csak kell neki sok fénykép róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Van egy Miskolci az 200-at mondott...csak kell neki sok fénykép róla... Azt tudják, hogy újonnan ~120 a 4 felni meg ~ 100 a 4 gumi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts