Tom Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 De még mindig megy... :rolleyes: ...meg különben is baszakodtok itt a gyorsulással...azért nem olyan rég, még nem volt ilyen nagy a szátok... <_< Mindenkinek eljön az ideje... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 mi szép???? Akkor miért csak az egyikből jön?A másik már el van dugulva a koromtól,kedves Korommanó? Hát majd ha engem is eltart az asszony akkor kicserélem... ;) <_< Meg sem érdemelted, hogy rábeszéltem a Dettit, hogy engedje meg neked a lámpavételt, és még pénzt is adjon rá neked... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 De még mindig megy... :rolleyes: ...meg különben is baszakodtok itt a gyorsulással...azért nem olyan rég, még nem volt ilyen nagy a szátok... <_< Persze mert akkor neked volt nagy....Tudod egyszer fent egyszer lent...Neked most ilyen időszakod van :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 De még mindig megy... <_< Hát a tegnapi előadás fényében ezzel a kijelentéssel már óvatosan dobálóznék... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Mindenkinek eljön az ideje... :rolleyes: A Calinak is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát majd ha engem is eltart az asszony akkor kicserélem... :D ;) Meg sem érdemelted, hogy rábeszéltem a Dettit, hogy engedje meg neked a lámpavételt, és még pénzt is adjon rá neked... :rolleyes: Szóljak a Te Dettidnek, hogy intézzen neked valami jó kis hitelt egy új hátsó dobra? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Persze mert akkor neked volt nagy....Tudod egyszer fent egyszer lent...Neked most ilyen időszakod van ;) <_< mert volt mire...de azért az 1.8-tól de még a GSI-től sem lennék elajulva...amíg egy 1.6 VTI megcsapna... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát majd ha engem is eltart az asszony akkor kicserélem... :lol: :D Meg sem érdemelted, hogy rábeszéltem a Dettit, hogy engedje meg neked a lámpavételt, és még pénzt is adjon rá neked... ;) Eltart téged is nem?Ráadásul legalább engem nem befolyásol..... :P A lámpára az Ákos és a Lanti adott pénzt :lol: :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 A Calinak is... Sír is minden nap, hogy miért nem töltöm meg 1.8cal... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Eltart téged is nem?Ráadásul legalább engem nem befolyásol..... :P Miért tartana el???? ez csak nálatok divat... :D Azért annyira nem gáz a szitu... :rolleyes: A lámpára az Ákos és a Lanti adott pénzt :lol: <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 mert volt mire...de azért az 1.8-tól de még a GSI-től sem lennék elajulva...amíg egy 1.6 VTI megcsapna... ;) :rolleyes: Az a vti a szigeten de talán az utcán is,téged is elcsapott volna 1-2ben tuti :P + a Lali is azt mondta mikor még a kisebb turbó volt a kocsijában hogy olyan 3 végéig a vti elég szépen ott volt velük... <_< majd télre veszek magamnak egy vti-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Sír is minden nap, hogy miért nem töltöm meg 1.8cal... <_< ;) Hát ha délután azzal jössz, akkor pikk pakk beállítom ám neked... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 ... majd télre veszek magamnak egy vti-t :rolleyes: Hát ha a Detti vesz neked...de lehet, hogy inkább már babakocsit kéne nézni nem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát ha a Detti vesz neked...de lehet, hogy inkább már babakocsit kéne nézni nem???? Írigykedsz kedves barátom???????Az eltartást meg szerintem inkább most fejezzük be.... ;) :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Az eltartást meg szerintem inkább most fejezzük be.... :lol: :rolleyes: <_< Kínos miiii??? ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Kínos miiii??? <_< ;) :D Nekem a szüleim soha semmit nem segítettek,és mégegyszer elmondom hogy engem nem szabályoz itthon senki hogy mit lehet és mit nem..... :omg: :lol: :P :lol: Miért lenne kínos?Annyit mindig keresek hogy az autót fent tudjam tartani,hogy ne legyen lelakva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ja és azt kihagytam hogy nem kell dugdosnom az adagolót,a coolert meg a többi cuccot hogy a detti meg ne tudja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nekem a szüleim soha semmit nem segítettek,és mégegyszer elmondom hogy engem nem szabályoz itthon senki hogy mit lehet és mit nem..... :lol: :P <_< ;) Miért lenne kínos?Annyit mindig keresek hogy az autót fent tudjam tartani,hogy ne legyen lelakva :rolleyes: Na de pont ennyit...és kajára már nem marad... Hát annyit Te is kaptál amennyit én apámtól ezt hidd el... Hát azért a Te Dettidet nem kell félteni...nem szabály ő téged, hanem nem ad választási lehetőséget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ja és azt kihagytam hogy nem kell dugdosnom az adagolót,a coolert meg a többi cuccot hogy a detti meg ne tudja. :rolleyes: Hát ha egyszer nincs pénzed miből megvenni, kérni meg amikor kérsz egyből kiderül...így nehéz lenne... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Most találtam a carstylingon..... Ezzel a sráccal ment a Tom aki az utolsó kommentet írta bemásolom ide is :rolleyes: <_< ;) "Gondoltam megosztok veletek pár sort... Az eset tegnap este történt, hajógyárin. Kimentünk haverokkal és megláttam egy ellenflet. Fekete Calibra, semmi különös nem volt rajta, csak angyalszemei voltak, ennyi. Odalépek a sráchoz, kérdem mekkora? Válasz: 2.0 8V Mondom, oké, mennyünk egy karikát. kb 10perc mulva sorra is kerültünk, addig nem igazán hallottam a másik kocsi hangját... Indit egy figura, és mit tapasztalok? A mellettem lévő, 8 szelepesnek mondott elvileg 115 lovas Cali, ugy hagyott állva, hogy levegőt nem kaptam. Annyit még érdekességképpen hogy szépen fütyült benne a turbó, hatásosan trüsszentett a váltásnál, és nem kapart el, hála a négykerékhajtásnak... Ezekután odamentem a sráchoz, hogy te, had nézzem már meg azt a 8szelepes motort... Szerintetek kinyitotta a géptetőt? Na ennyit a gerincességről! Abban a kocsiban (megtudtam) 250lóerő körül volt, szemben az én patasérült 150lóerőmmel szemben" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát ez bitang jóóó..pont erről beszéltünk tegnap....szegény gyerek...de azért ahhoz lett volna mersze, hogy a 150 pacis fosával odaálljon egy 115 pacis mellé... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát ha már így bemelegítettünk itt az oldalon akkor azért gondoltam, hogy írok a srácnak... Donez... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Most találtam a carstylingon..... Azért ő is nagy férfinemiszerv ám! :rolleyes: Csak a 35 lóerővel gyengébbel állna ki? Veszteni tudni kell kéremszépen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát ez bitang jóóó..pont erről beszéltünk tegnap....szegény gyerek...de azért ahhoz lett volna mersze, hogy a 150 pacis fosával odaálljon egy 115 pacis mellé... <_< Írtam is neki,hogy annyira boldog volt mikor meghallotta hogy 8V.....Rohant a kocsijáért szó szerint ami a sziget másik végén volt.....6000ről rajtolt el ;) :D :P Milyen calibrás az aki megkérdezi hogy milyen moci van benne,mikor a gyári 5csavaros turbó felni van rajta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Jóóóleszez...méééég...akarok ilyeneket méééég... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts