Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Testit.

Cseréld le a hűtőfolyadékodat.

Úgyis nyár van :rolleyes:

a lényeg a víz, és az etilén-glikol(fagyálló) minőségén múlik. Ez utóbbi ken is. Ha rossz minőségűek, sok az egyéb szennyező, akkor az megeheti a hűtőt lassan, az így folyadékba kerülő szilárd szemcsék meg megeszik a vízpumpa tömszelencéjét.

Megosztás:

7:35-re értem be...voltál itt???

Ja jöhet bárki ma colázni meg kávézni...tiszta a terep... ;)

Jah, 30kor. Ezek szerint akkor nem szólt a Sanyika (feltéve, ha ő volt előtted :rolleyes: ).

De akkor lehet hogy benézek, aztán lövünk ebayen valami új nagy turbót a tegnap meggyilkolt helyett... <_<

Megosztás:

Párszor megnéztem hol tilt a TDi...meg voltak lángok...már ami látszott a füsttől... <_<

Este fosul ment nem tom mitől...még egy szaros 1.8-tól is kikaptam...de a legérdekesebb az volt, hogy Lanti adott jó sok autót...pedig múltkor kapott....de most esélyem sem volt...

Láng nem volt csak füst,az is csak az egyikből.Tudtam Én hogy disco autó az audid...... ;)

A szaros 1.8 elverte a Robi audi A8-at :rolleyes: :D ......állóból esélye sincs......2 gurulásból 150 körül kezdett feljönni,de akkor is csak minimálisan.Nagyon jó ez az 1.8as moci,kiváncsi lennék ennek a 125LE váltózatára

Megosztás:

A szaros 1.8 elverte a Robi audi A8-at <_< :D ......állóból esélye sincs......2 gurulásból 150 körül kezdett feljönni,de akkor is csak minimálisan.Nagyon jó ez az 1.8as moci,kiváncsi lennék ennek a 125LE váltózatára

Mesélte reggel a Lali, hogy befenyítetted a bandát az 1.8 115 pacival... ;)

Mondtam is neki, hogy hát igen ez csak a gyengébb verzió. :rolleyes:

Megosztás:

Mesélte reggel a Lali, hogy befenyítetted a bandát az 1.8 115 pacival... ;)

Mondtam is neki, hogy hát igen ez csak a gyengébb verzió. :rolleyes:

Én nem akartam gyirsulni,de a robi mellém állt a lámpánál és menni akart.....Nagy volt a pofám és kérdeztem tőle hogy hány autó elönyt adjak neki.....Akkor még nem gondoltam hogy lesz esélyem,és volt <_< .Tényleg jó ez a motor,mert nagyon nyomatékos

Megosztás:

Hihi...de nekem még a tegnapi nem kis móka utána is 6 alatt maradt a fogyim... :rolleyes: de körvanalazódott, hogy mi lesz a kövi verda...

Nekem jó a 8Liter is,legalább megy,nem büdös a ruhám ha a csomiba marad 1 hétig,és nem kell minden tankolás után kezet mosnom.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.