mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Esetleg ha feltankolnál 3, 120literes hordó vízzel és követnél akkor most nyugodtabban elindulnék Velencére :rolleyes: Léghűtéses c20ne ? Merőben új ötlet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ja reggel megint jól ment az oooo...csak este volt valami gebasz...lehet túlmelegedett vagy döglődik rajta a kis turbó...aztán jöhet rá a nagy... :rolleyes: Kicsináltad ezt is ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Léghűtéses c20ne ? Merőben új ötlet <_< mintha ezt már tesztelted volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 mintha ezt már tesztelted volna. :rolleyes: Aban volt víz teeeeeeeee - igaz kevesebb mint üdvös lenne - és csak a lurdyhoz mentem nem a kalmárokhoz <_< Jut eszembe. Van fagyálom is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Van fagyálom is <_< Most hogy ilyen hideg, fagyos idő van...mindenképp... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Aban volt víz teeeeeeeee - igaz kevesebb mint üdvös lenne - és csak a lurdyhoz mentem nem a kalmárokhoz :rolleyes: Jut eszembe. Van fagyálom is <_< nekem is van de most minek rakjak bele ha 2 ora alatt lefolyik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Most hogy ilyen hideg, fagyos idő van...mindenképp... <_< Vízpumpa kenéséről halottál mit olyan ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 nekem is van de most minek rakjak bele ha 2 ora alatt lefolyik <_< Így akarsz Velecére menni ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Vízpumpa kenéséről halottál mit olyan ? :rolleyes: ne vesszünk el a részletekbe... c20NE mindent kibir.. egy ideig... Ha vki Velencefürdön jár keressen fel... bye holnapig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Így akarsz Velecére menni ? :rolleyes: indulok is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Vízpumpa kenéséről halottál mit olyan ? :rolleyes: 8 celepbe mif@sznak...ha elszáll a vízpumpa úgy sem veri szét a vezérlést... <_< ;) Húúú tegnap volt kuplung, olaj, benzin, fék minden féle illat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Vízpumpa kenéséről halottál mit olyan ? :rolleyes: jó marketinges lennél. A vízpumpának akkor elvileg nem is vizet, hanem olajat kéne kerigetnie... jobban ken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 indulok is :rolleyes: Előtte nem lenne célszerűbb megkeresni a vízfogyás okát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Így akarsz Velecére menni ? :rolleyes: Hát igen, odáig eljutni gáz, viszont ott már van víz elég! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Előtte nem lenne célszerűbb megkeresni a vízfogyás okát ? szinte biztos vagyok benne h a vízpumpánál folyik... nincs akna sehol... nem férek a kocsi alá... majd bedagad.... vagy bevizkövesedik.... :rolleyes: <_< (majd lent megnézem merrehányméter) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Előtte nem lenne célszerűbb megkeresni a vízfogyás okát ? Majd megy bele olaj...az majd tömít... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 lehet öntök bele Pro..... ot és akkor viz se kell bele <_< ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 jó marketinges lennél. A vízpumpának akkor elvileg nem is vizet, hanem olajat kéne kerigetnie... jobban ken. Testit. Cseréld le a hűtőfolyadékodat. Úgyis nyár van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Majd megy bele olaj...az majd tömít... :rolleyes: köszönjük, hogy megosztottad tapasztalataidat! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 szinte biztos vagyok benne h a vízpumpánál folyik... nincs akna sehol... nem férek a kocsi alá... majd bedagad.... vagy bevizkövesedik.... <_< ;) (majd lent megnézem merrehányméter) Tudod mennyi a vonatjegy ugye ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Tudod mennyi a vonatjegy ugye ? <_< uu télleg én még diák vagyok... nekem olcsobb is.. majd hazahuzatom magam a vonattal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Tudod mennyi a vonatjegy ugye ? <_< De nem drágább mint a trailer... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 nah tényleg megyek, jo7végét mindenkinek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 lehet öntök bele Pro..... ot és akkor viz se kell bele <_< ;) :rolleyes: Csak homok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 ha neked is milliókat érne a kocsid akkor tégeds is érdekelne... :rolleyes: biztos, hogy nem <_< a srác majd visszaül a kényelmes, klímás, szervós, hifis nagy autójába kényelmesen hazaautózik és megnyugszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts