Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Foggalmam sincs... Azt sem tudom, hogy egyáltalán ront e rajta pl ez a szarság ami most van a hengerfejjel... De néha meglepően semmi, aztán meg hát jön az öröm... Múltkor Mélykékkel mentünk, igaz ők ketten ültek benne, rajtnál kaptam vagy 3 autót, mert ugyanez a befulladás volt (egyábként olyan mintha hatványozva lenne a kipörgésgátló hatása, és megfogja, de nagyon..) És a 2-es végén már nagyon jöttem rájuk, és nem kicsi sebességkülönbséggel mentem el mellettük...(Igaz hogy az 8 szelep, de régen Isti 1-1ben jött velem..) Szóval most ezt tudja kb, de hogy hánby lóerő.. Amúgy tegnap érdekes felfedezésre tettünk szert... Sonique ugye amikor lemérette az autóját akkor az 140 paci körül volt (Na ezt tituláltuk mi szarnak) Viszont a gyári 150 paci az főtengelyen mért adat az kb 135 keréken mértnek felel meg... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Laci! Nekem 1-esben sem pörög :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nekem meg 5-ösben is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 vaskerekeket raktam fel (mint a vonatoknak van) :( 5 tonnás lett a géjesí Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Jó estét!! Valaki tud segíteni abban,hogy hogy kell leszedni a fütés szelözöket,mert át szeretném festeni. Hol kezdjem el szét szedni? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Hello! Oldalról kell kipattintani őket csavarhúzóval finoman, ha egyre gondolunk...a rácsos félkör alakú szellőzőkre... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Hello! Oldalról kell kipattintani őket csavarhúzóval finoman, ha egyre gondolunk...a rácsos félkör alakú szellőzőkre... :roll: Ja ja arra gondolok:)) Kösszönöm szépen ,rem nem fogom eltörni. 8) és a kicsit is oldalt ugyan igy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Azt meg felülről... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 A szellőző kiszedésre ellestem egy jó megoldást: Nem csavarhúzó, mert az megsértheti és ronda lesz a széle, hanem telefonkártya, vagy bankkártya. Én OTP-sel csináltam, de lehet, hogy más banké is jó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Anti remélem a fejed azóta rendbe jött :( SRY csak viccnek indult de SXp oly nagy komolysággal intézte a bunyót, hogy nem hagy6tam ki.... nyugodalom cserébe már nincs orra a kocsimnak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Szeretem a kocsimat, csak meg kéne már találni a forgalmit, csütörtök óta nem találom... Akkora a trágya szobámban.... Remélem nem dobtam ki más cuccokkal együtt :twisted: :evil: Ég? lenne, meg sok pénzbe kerülne Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Irdaltan nagy bulit tudhatok magam mögött. :drinkers: :partyman: most sík vagyok mint az alföl ugyhogy mentem pihenni :( :shaking2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Én meg jöttem dolgozni... :wink: A fejemen a púp kezelve... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 most sík vagyok mint az alföl :( Én meg megtaláltam a forgalmit!!! PetiGSI, meghallgathatmo valamikor a kocsidat? Jó, klappol benne minden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 és tuningboltot nyit6nék.... http://wessyde.uw.hu/DSCF1081.jpg Gergő, ez inkább bontó :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 :coffee: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 IQBéla persze bármikor megtudom mutatni a vasat :( Egyenlőre nem akar még szétesni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Új cikkecske itten: :wink: http://gsi.opelclub.hu/index.php?option=co...&id=19&Itemid=2 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Jó a cikk de észrevettem egy kis helyesírási hibát : Aztec kocsija alatti első sorban : A nagyobb tervek sajnos a mindki által ismert............... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Köszi Peti! Javítva... :wink: Szívesen írnék már a Te kocsidról is... :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 ha marad a sárvédő ív projectből zsé akkor lobogó hajjal rohanok befizetni a tagságit.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Bevarrtzsebű... Ne mond már hogy nincs szaros 5 rongyod... :roll: :( nincs fél tank benzin... :roll: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 komoly költségvetéseim vannak. :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts