Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Hát, azért a 12 szelep is trükkös lenne. :rolleyes: Nem az eredeti injektorral menne, hanem a 2.6-os Dual Ramja simán ráejthető, és így teljesítményben majdnem ottvan, mint a 24V. Kipróbált technika, jópár Manta így rohangál. És miért ne lehetne rárakni? Szerinted műszakin nézik a teljesítményt? Az meg, hogy 24V vagy 12V nincs a forgalmiba írva. Szerintem, ha nem említed meg, észre se fogják venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Az az OPC is.A srác picit ideges volt, mikor lelépted. Állítóag nem dohányzik, de eléggé mélyre szívta a tőlem kapott cigi füstjét...... :rolleyes: Ezt soha nem értettem, miért kell infarktusközeli állapotba kerülni egy ilyen után <_< ui.: Demó, hülye vagy! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 ui.: Demó, hülye vagy! :rolleyes: <_< Szerintem nem hülye! Lassan szentként tisztelem! ;) És a szentté avatáshoz csak két csodát kell véghezvinnie, és meg kell halnia. A két csoda már megvolt, a többivel meg még ráér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ezt soha nem értettem, miért kell infarktusközeli állapotba kerülni egy ilyen után <_< ui.: Demó, hülye vagy! ;) :D ha neked is milliókat érne a kocsid akkor tégeds is érdekelne... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 REggelre az összes hütöviz elfolyt a tartályból.... bazi nagy tócsa volt a kocsi alatt....mégse a dugókat töltötte fel éccaka... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 REggelre az összes hütöviz elfolyt a tartályból.... bazi nagy tócsa volt a kocsi alatt....mégse a dugókat töltötte fel éccaka... :rolleyes: igazi optimista hozzáállás <_< ha már távozott legalább a jó irányba tette ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 igazi optimista hozzáállás :rolleyes: ha már távozott legalább a jó irányba tette <_< ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 REggelre az összes hütöviz elfolyt a tartályból.... bazi nagy tócsa volt a kocsi alatt....mégse a dugókat töltötte fel éccaka... :rolleyes: Azért annyira még ne nyugodj meg...mert ez lehet attól is, hogy tegnap igen csak szépen kapott, és forralta a vizet, megnő a nyomás, és ezért nyomott szét valami csövet...de ne így legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ja reggel megint jól ment az oooo...csak este volt valami gebasz...lehet túlmelegedett vagy döglődik rajta a kis turbó...aztán jöhet rá a nagy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 mert ez lehet attól is, hogy tegnap igen csak szépen kapott Nocsak mivolt? Volt móka, kacagás meg fun minden mennyiségben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Azért annyira még ne nyugodj meg...mert ez lehet attól is, hogy tegnap igen csak szépen kapott, és forralta a vizet, megnő a nyomás, és ezért nyomott szét valami csövet...de ne így legyen... hát a vízfolyás állandó volt eddig is.. csak most egy kicsit gyorsabban távozik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nocsak mivolt? Volt móka, kacagás meg fun minden mennyiségben? :rolleyes: Redi, nem volt semmi jelentös <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nocsak mivolt? Volt móka, kacagás meg fun minden mennyiségben? <_< Párszor megnéztem hol tilt a TDi...meg voltak lángok...már ami látszott a füsttől... :rolleyes: Este fosul ment nem tom mitől...még egy szaros 1.8-tól is kikaptam...de a legérdekesebb az volt, hogy Lanti adott jó sok autót...pedig múltkor kapott....de most esélyem sem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 REggelre az összes hütöviz elfolyt a tartályból.... bazi nagy tócsa volt a kocsi alatt....mégse a dugókat töltötte fel éccaka... :rolleyes: Irány a benyakút. Tudod mit kell tenned <_<:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Párszor megnéztem hol tilt a TDi...meg voltak lángok...már ami látszott a füsttől... <_< Este fosul ment nem tom mitől...még egy szaros 1.8-tól is kikaptam...de a legérdekesebb az volt, hogy Lanti adott jó sok autót...pedig múltkor kapott....de most esélyem sem volt... lehet az enyémbe a viztöltés plussz pacikat hozott... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 ....igen csak szépen kapott.... Egy ilyen áldott jó emberről el sem tudom képzelni, hogy bántaná a kocsiját. Biztos tévedsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Irány a benyakút. Tudod mit kell tenned :rolleyes: <_< jelenleg annyi viz nincs benne hogy be merjem inditani... ugyhogy lesétálok 1 palack vizzel...Amugy láttam Mester, hogy csinálják a profik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 jelenleg annyi viz nincs benne hogy be merjem inditani... ugyhogy lesétálok 1 palack vizzel...Amugy láttam Mester, hogy csinálják a profik! <_< azért vegyél pillanatragacsot is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Egy ilyen áldott jó emberről el sem tudom képzelni, hogy bántaná a kocsiját. Biztos tévedsz <_< komolyan nem értem mi a bajotok... Nem vezetek egyikötöknél se durvábban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 a népligentél a híd alatt a balesetet nem láttátok ? én csak a mentőket meg a tűzoltót láttam de nem tudom mi volt... olyan 11 körül :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 azért vegyél pillanatragacsot is... :rolleyes: mikor megvettem adtak hozzá 1 csomag gyorsbilincsel együtt... biztos ami biztos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 jelenleg annyi viz nincs benne hogy be merjem inditani... ugyhogy lesétálok 1 palack vizzel...Amugy láttam Mester, hogy csinálják a profik! :rolleyes: Van nálam víz kő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 mikor megvettem adtak hozzá 1 csomag gyorsbilincsel együtt... biztos ami biztos :rolleyes: ez már olyan mint az alapvető élelmiszer(chips, csoki, cola) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Van nálam víz kő ? Esetleg ha feltankolnál 3, 120literes hordó vízzel és követnél akkor most nyugodtabban elindulnék Velencére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 a népligentél a híd alatt a balesetet nem láttátok ? én csak a mentőket meg a tűzoltót láttam de nem tudom mi volt... olyan 11 körül :rolleyes: Én pont ott voltam...akkor értek ki a mentők amikor én ott álltam a lámpánál...nagy gebasz nem lehetett, mert mindenki állt az ótója mellett, csak a kocsik lettek nagyon oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts