Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tényleg nem volt gáz még használhattad volna egy kicsit, mondjuk még egy péntek estét :rolleyes:

Akkor jó a tárcs is .

lehet akkor vissza rakom.. ha Te is igy gondolod ;) <_<

Elküldve
Nem zavart a hangja fékezés közben? <_< ;)

A tárcsák még jók?

de Ausztria felé negyedúton eléggé aggasztott... De miután a belsö peremét lecsiszolta már egész halk lett... :rolleyes:

Tárcsák kuka...

Elküldve

én meg vettem ma egy vectra 2.5 v6-ot, bőrön kívül fullos a gép. <_< muszáj volt mert kell hogy összeálljon a kép, meg a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye :rolleyes:

Elküldve
de Ausztria felé negyedúton eléggé aggasztott... De miután a belsö peremét lecsiszolta már egész halk lett... :rolleyes:

Tárcsák kuka...

Mit raktál a helyére?Brembo&ferrodo?

Elküldve
én meg vettem ma egy vectra 2.5 v6-ot, bőrön kívül fullos a gép. ;) muszáj volt mert kell hogy összeálljon a kép, meg a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye :rolleyes:

Képet toljál már róla!

Majd elintézi ezt is Peti(Vectra killer)! <_<

Elküldve
én meg vettem ma egy vectra 2.5 v6-ot, bőrön kívül fullos a gép. ;) muszály volt mert kell hogy összeálljon a kép, meg a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye :rolleyes:

Hajoson most már minden auto a Tiéd meg Demoé??? <_<

Elküldve
A hajósi opel maffiát nem ismered még? ;)

lehet jobb is h nem... :rolleyes:

Mor!

TE meg mindent dokumentálj az mv6 beépítéséről! <_<

Elküldve

Majd figyeld csak! <_<

Egyszer azon kapod magad,hogy vagy megvették a géped caréhugyé tőled vagy már C20XE figyel benne! ;)

Náluk a kávédaráló is C20XE-vel megy. :D

A simson,amivel a boltba járnak az már LET! :P

Elküldve
a kaszni is kellett mert a másik kicsit odalett ugye <_<

Úgy nemkicsit ;) Amúgy én is nézegetem a Vectra 2.5 V6-okat, csak béta verzióban..... :rolleyes:

Elküldve
Képet toljál már róla!

Majd elintézi ezt is Peti(Vectra killer)! <_<

lehet láttad már. A Kiskasza megszánt és odaadta egyben. Ehhez Demó nem nyúl csak mikor kivesszük a mocit és átépítjük c20xe-re. vagy c16nz-re :rolleyes:

Elküldve
lehet láttad már. A Kiskasza megszánt és odaadta egyben. Ehhez Demó nem nyúl csak mikor kivesszük a mocit és átépítjük c20xe-re. vagy c16nz-re :rolleyes:

Akkor az a gép lett az, ami Ferinél állt az udvarban?Klíma, miegymás?Mikor hoztátok el??

Elküldve
Hajoson most már minden auto a Tiéd meg Demoé??? :rolleyes:

Ez most megint a Moncsié. Ez a harmadik autó amit kap. egyiket eladtam neki, másik meg ugye kicsit nem alkalmas a közlekedésre már <_<

Elküldve

Mor!

TE meg mindent dokumentálj az mv6 beépítéséről! <_<

minden dokumentálva lesz a fényezéstől a röffenésig ;)

Elküldve
Akkor az a gép lett az, ami Ferinél állt az udvarban?Klíma, miegymás?Mikor hoztátok el??

jaja ez az. még nem is láttam :rolleyes: vagyis nem tudom lehet. Csak el akarta vinni egy srác és gyors lefoglaltam <_< Majd 7végén vagy jövő 7en hozzuk el.

Elküldve
Szerintem a corsával vontatták hazáig 150-es tempóval! ;)

Atya az a gép úgy húz, mindazállat! :lol: Szal nem kell azt vontatgatni! :D

jaja ez az. még nem is láttam :rolleyes: vagyis nem tudom lehet. Csak el akarta vinni egy srác és gyors lefoglaltam :P Majd 7végén vagy jövő 7en hozzuk el.

Akkor szépen csökken a géppark......... <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.