PetiGSI Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 :coffee: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 KV má megvót :( Sőt má reggeli is vót meg reggeli gsi utolsó napot áll fotósorozat is elkészült :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 hol tekinthetó meg a fotosorozat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Aztec PC-n sztem :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Aztec PC-n sztem :wink: :( maj' ha otthon vaok bedobok párat hadd szörnyülködjetek :( iszonyat mocsok állapotban van a kicsike, ezen remélem segítek 7végén és 7főtől szeretnék a megy a gsim csoportba tartozni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 :hiding: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Peti! Amint igértem: péntek esti horror 1 felvonásban :( se köd, se maszk, se tükör, se kerék és tuningboltot nyit6nék.... és mindez hagyján de még most mejünk ügyeletre ugyanis foogam széttört és átszúrta az ínyem :( real bal###### vaok ma az 100 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Mé hanyagoltad így el a géped? :( Ejjj jaajjjj. Inkább átmegyek segíteni csak nelegyen ennyire siralmas a látkép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 töki nem hanyagoltam el csak összegyüjtöttem a kellékeket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Na HI! Laci! Használd nyugodtan, aztán ha kell majd visítok... Az én verdám még mindig nem jó... :roll: :( Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 respect Anti :( én meg mos' keltem nemsokára felveszem a kontaktot emberünkkel és áthúzzuk a műhelybe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Anti! Ki lett cserélve a hengerfej és még mindíg nem jó?! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Hát valahogy úgy, de nem egészen ennyi... Vagyis már fingom sincs... Kipuffot fúj a vízbe... :shock: :( Remélem csak a tömítés a szar... :roll: Ha nem akkor azt most inkább nem írom le... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 :shock: Kipuffot a vízbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Mármint a kipuff gázt... remélem 99%hogy vagy tömítés, vagy síkolás... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 remélem én is. Jó lenne ha már egyben lenne a gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Hát már én is várom, de mostanában már kicst kedvtelenül állok a dologhoz, mert annyiba vanez a moci, hogy egy 0 km túrós is lehetne akár...és még maradna lóvém a polírozott csavaroktól kezdve az aranyozott szelepfedélig... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 :( Ez nem semmi............. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Na mit nézel már megint... :( Unatkozol??, Ahelyet, hogy beülnél a csajozós GSi-dbe azt nyomulnál ebben a szép időben a városban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Dolgozom :( Este 7kor végzek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Mi a fene? meló :? Anti: thx. azóta egyszer mentem vele.. 8) Talán nem torpan annyira, de vmi még mindig nem az igazi :( Lehet az a hülye lambda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Valami nekem sem stimmel, mert tegnap próbáltam egy agresszívabb indulást, és 2-ig úgy ment, mintha egy IFA-t húztam volna...után amár elindult, csak addig a sporttárs adott 2 autót... :roll: de aztán meglepetésre behoztam... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Anti hány lóerős lehet a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Nekem meg fura... hol jól megy, hol szarul... De ami szinte állandó.. alacsony fordulatról meg van halva.. mintha egy vonatszerelvény indúlna(és nem a 16v jelenség).. aztán megy egész jól. Ma pl. elugrottam vhova.. Bemelegedett a moci... és gondoltam egyett, kicsit megküldtem.. El is kezdett megint világítani a mocikontrol.. még nem villogtam ki, mert majdnem éhen döglöttem, de fejem tenném ré, hogy a lambda.. Viszont ami érdekes volt, hogy volt benne kraft, mert igaz ugyan h enyhe kanyarodásban, de még 2ben is elég szépen pörgött a kerék, mig el nem vettem a gázt... Fura nagyon.. Para jelenségek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts