aztec Elküldve Április15, 2005 Elküldve Április15, 2005 KV má megvót :( Sőt má reggeli is vót meg reggeli gsi utolsó napot áll fotósorozat is elkészült :(
aztec Elküldve Április15, 2005 Elküldve Április15, 2005 Aztec PC-n sztem :wink: :( maj' ha otthon vaok bedobok párat hadd szörnyülködjetek :( iszonyat mocsok állapotban van a kicsike, ezen remélem segítek 7végén és 7főtől szeretnék a megy a gsim csoportba tartozni 8)
aztec Elküldve Április15, 2005 Elküldve Április15, 2005 Peti! Amint igértem: péntek esti horror 1 felvonásban :( se köd, se maszk, se tükör, se kerék és tuningboltot nyit6nék.... és mindez hagyján de még most mejünk ügyeletre ugyanis foogam széttört és átszúrta az ínyem :( real bal###### vaok ma az 100 :lol:
PetiGSI Elküldve Április15, 2005 Elküldve Április15, 2005 Mé hanyagoltad így el a géped? :( Ejjj jaajjjj. Inkább átmegyek segíteni csak nelegyen ennyire siralmas a látkép :(
aztec Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 töki nem hanyagoltam el csak összegyüjtöttem a kellékeket :wink:
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Na HI! Laci! Használd nyugodtan, aztán ha kell majd visítok... Az én verdám még mindig nem jó... :roll: :( Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 respect Anti :( én meg mos' keltem nemsokára felveszem a kontaktot emberünkkel és áthúzzuk a műhelybe :(
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Anti! Ki lett cserélve a hengerfej és még mindíg nem jó?! :shock:
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Hát valahogy úgy, de nem egészen ennyi... Vagyis már fingom sincs... Kipuffot fúj a vízbe... :shock: :( Remélem csak a tömítés a szar... :roll: Ha nem akkor azt most inkább nem írom le... :roll:
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Mármint a kipuff gázt... remélem 99%hogy vagy tömítés, vagy síkolás... :roll:
PetiGSI Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 remélem én is. Jó lenne ha már egyben lenne a gép
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Hát már én is várom, de mostanában már kicst kedvtelenül állok a dologhoz, mert annyiba vanez a moci, hogy egy 0 km túrós is lehetne akár...és még maradna lóvém a polírozott csavaroktól kezdve az aranyozott szelepfedélig... :roll:
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Na mit nézel már megint... :( Unatkozol??, Ahelyet, hogy beülnél a csajozós GSi-dbe azt nyomulnál ebben a szép időben a városban... :wink:
Laci4 Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Mi a fene? meló :? Anti: thx. azóta egyszer mentem vele.. 8) Talán nem torpan annyira, de vmi még mindig nem az igazi :( Lehet az a hülye lambda...
Atommanó Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Valami nekem sem stimmel, mert tegnap próbáltam egy agresszívabb indulást, és 2-ig úgy ment, mintha egy IFA-t húztam volna...után amár elindult, csak addig a sporttárs adott 2 autót... :roll: de aztán meglepetésre behoztam... :wink:
Laci4 Elküldve Április16, 2005 Elküldve Április16, 2005 Nekem meg fura... hol jól megy, hol szarul... De ami szinte állandó.. alacsony fordulatról meg van halva.. mintha egy vonatszerelvény indúlna(és nem a 16v jelenség).. aztán megy egész jól. Ma pl. elugrottam vhova.. Bemelegedett a moci... és gondoltam egyett, kicsit megküldtem.. El is kezdett megint világítani a mocikontrol.. még nem villogtam ki, mert majdnem éhen döglöttem, de fejem tenném ré, hogy a lambda.. Viszont ami érdekes volt, hogy volt benne kraft, mert igaz ugyan h enyhe kanyarodásban, de még 2ben is elég szépen pörgött a kerék, mig el nem vettem a gázt... Fura nagyon.. Para jelenségek :(
Recommended Posts