coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Ilyen felnit akarok!!!! élőben nem olyan szép....Legalábbis nekem nem tetszik hogy kilógnak a küllök...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Autóval együtt gondoltad? :rolleyes: Nemhiszem hogy kecserélni a turbós calit egy 160LE OPC-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Nemhiszem hogy kecserélni a turbós calit egy 160LE OPC-re. Ezt nagyon jól látod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 élőben nem olyan szép....Legalábbis nekem nem tetszik hogy kilógnak a küllök...... Nekem úgy is tetszik. De jó, hogy ez a fajta felni csak nekem tetszik. :rolleyes: Viszont nemtom Calin hogy nézne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Nekem úgy is tetszik. De jó, hogy ez a fajta felni csak nekem tetszik. :rolleyes: Viszont nemtom Calin hogy nézne ki. Menjünk és próbáljuk rá <_< ;) :D Azt tudod hogy milyen felni az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Amúgy meg kicsit hasonlít az enyémre,tehát roszz nem lehet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Ezt nagyon jól látod. <_< Nyugtával a napot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Mire gondolsz?Annyira nem lehet rossz a calibra hogy le kelljen cserélni egy szívó OPC-re.Én se hizem hogy lecserélném erre a gsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Ilyen felnit akarok!!!! álézijóból van vmi ilyesmi és Calin is sokat láttam képeken de élőbe nem igazán...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 álézijóból van vmi ilyesmi és Calin is sokat láttam képeken de élőbe nem igazán...... Arra gondolsz ami hasonlít az RH-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Alessio-ból van ilyesmi de ha jól emlékszem ez Aluett. Ott árulták annó ahol a gsi-t vettem. Csak az ára volt magas nekem így gsi lett belölle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Autóval együtt gondoltad? <_< Szeritnem nagyon nem szép ez az autó. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Alessio-ból van ilyesmi de ha jól emlékszem ez Aluett. Ott árulták annó ahol a gsi-t vettem. Csak az ára volt magas nekem így gsi lett belölle. A H Astrénak is van ilyen jellegű felnije és az OPC felni is hasonló, Inkább az Y jellegű küllőn van a hangsúly. A BBS Y felnikkel az a baj, hogy túl sok van belőlük, ez meg szerintem ritka. Csak tényleg biztos nem túl okés egy Calibrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Arra gondolsz ami hasonlít az RH-ra? az konkrétan ugyanolyan asszem de Béjemvéj Tomi által említett fenire gondoltam Alessio-ból van ilyesmi de ha jól emlékszem ez Aluett. Ott árulták annó ahol a gsi-t vettem. Csak az ára volt magas nekem így gsi lett belölle. nah jó éjtet holnap korán kelek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Nekem is Aluett van most... Alessio-ból van ilyesmi de ha jól emlékszem ez Aluett. Ott árulták annó ahol a gsi-t vettem. Csak az ára volt magas nekem így gsi lett belölle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Lökösök Calibrára Hát nemtudom, 1-2 kivételtől eltekintve szeritnem mind rondább, mint a gyári, pedig azért az is elég erősen ott van a versenyben... :rolleyes: Viszont a Shiva lökhárítója nagyon bejön, 3-4 hónapja láttam egyet képen, az nagyon tetszik nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Fú...télleg mind kaka... Itt egy ritkaság bár ennek sem szép az eleje... Lökösök Calibrára Hát nemtudom, 1-2 kivételtől eltekintve szeritnem mind rondább, mint a gyári, pedig azért az is elég erősen ott van a versenyben... :rolleyes: Viszont a Shiva lökhárítója nagyon bejön, 3-4 hónapja láttam egyet képen, az nagyon tetszik nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 EZ EGY SZÉP DARAB MEG EZ IS... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 EZ EGY SZÉP DARAB Ez még úgy ahogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Pista köszönöm szépen a segítséged - lerohadt a senator és jött segíteni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Pista köszönöm szépen a segítséged - lerohadt a senator és jött segíteni :rolleyes: Na???Mi a baj?Megadta magát az öreg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Na???Mi a baj?Megadta magát az öreg? vízforralás...át lett alakítva a hűtője és úgy látszik idáig tartott...direktbe lett bekötve úgy jöttem haza...nem nagy cucc csak bosszantó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 vízforralás...át lett alakítva a hűtője és úgy látszik idáig tartott...direktbe lett bekötve úgy jöttem haza...nem nagy cucc csak bosszantó Termosztát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 Termosztát? nem. vmi elektromos cucc... a kocsi viszkós hűtésű volt-főtengelyről hajtott- de Anti szerelője átalakította hőgombásra-teljesen más hűtő került bele. mindig baromi hamar bekapcsolt a venti de úgy voltam vele h jobb is mintha késöbb...napokban feltűnt h nem kapcsol be, megnéztem és láttam h a köztesen beiktatott biztosíték kiment...kicseréltem...ma meg megyek át Budára és szépen melegszik a kocsi :S nem ment el pirosig sem mikor megálltam, majd jön a parkolóőr h felforrt a vizem ;) a bizotsíték megint kiment sztem azért nem kapcsolt a ventillátor,a rakás káblet mi ott volt kidobtam a francba bekötöttem direktbe (itt Hic segített telefonon :rolleyes: ) majd Pista hozott vizet... vissza lesz alakítva gyárira... igazság szerint elvitt a célig majd haza is hozott csak közte kellett neki egy kis segítség <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2007 Megoszt Elküldve Június9, 2007 nem. vmi elektromos cucc... a kocsi viszkós hűtésű volt-főtengelyről hajtott- de Anti szerelője átalakította hőgombásra-teljesen más hűtő került bele. mindig baromi hamar bekapcsolt a venti de úgy voltam vele h jobb is mintha késöbb...napokban feltűnt h nem kapcsol be, megnéztem és láttam h a köztesen beiktatott biztosíték kiment...kicseréltem...ma meg megyek át Budára és szépen melegszik a kocsi :S nem ment el pirosig sem mikor megálltam, majd jön a parkolóőr h felforrt a vizem ;) a bizotsíték megint kiment sztem azért nem kapcsolt a ventillátor,a rakás káblet mi ott volt kidobtam a francba bekötöttem direktbe (itt Hic segített telefonon :rolleyes: ) majd Pista hozott vizet... vissza lesz alakítva gyárira... igazság szerint elvitt a célig majd haza is hozott csak közte kellett neki egy kis segítség <_< Nem kellett volna egy "szakbarbárnak" átalakítania és akkor nem lenne gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts