coupe Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 5.7-et... :rolleyes: Na én most gyorsan kikapcsolom a masinát és elhúzok két napra Mátrafüredre...aztán péntek este jövök haza...aztán addig már tok biztosat mondani, hogy szombat reggel ott leszünk e vagy sem... (Ja aki nem tudná...írtam az osztrákoknak, és nem gond, ha más típus is érkezik...szóval Tomi nó para...mehetünk... <_< ) Mit csinálsz mátrafüreden? Tomi eddig se izgult,neki BMW-je van :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Ök is minnél nagyobb show-t szeretnének.. (audi szétverése) :lol: :lol: Erre már Én is gondoltam ;) :D :P Vissza akarnak vágni a Wörthersee miatt :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Megyek kirándulni... Ja Tomi nem fél...bár az én autómat még nem öntötték teli sörrel... :rolleyes: Na szevasztok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Erre már Én is gondoltam ;) :D :P Vissza akarnak vágni a Wörthersee miatt :rolleyes: <_< jöhetni jöhet más típusú autó de az épségét nem garantálják! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Na szevasztok... Szia Anti! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június6, 2007 Megoszt Elküldve Június6, 2007 Megyek kirándulni... jó kirándulást..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 <_< ;) folyamatosan világít a motorcontrol lámpa!!! :D :P Talán mégsem volt olyan jó választás az a bontott szonda... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 kicsit elkiabáltam ezt a katalizátor kiszedés utáni fogyasztáscsökkenést..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 kicsit elkiabáltam ezt a katalizátor kiszedés utáni fogyasztáscsökkenést..... :rolleyes: Mennyiazannyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 kicsit elkiabáltam ezt a katalizátor kiszedés utáni fogyasztáscsökkenést..... :rolleyes: Nehezebb a jobblábad... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 a Hajós és környéki hippik nem tervezik, hogy jönnek (mennek) Jennersdorfba? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Mennyiazannyi? BC szerint 12 körül...és eddig még nem hazudott Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nehezebb a jobblábad... ;) naaahh nemis <_< max a multhéten volt olyan 1-2 napig amikor nyélgázon jártam, a csere után de azóta újra kultúrltan közlekedem....főleg azért mert valami kurvára zörög és vissza kell menni Lenderhez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Talán mégsem volt olyan jó választás az a bontott szonda... :rolleyes: köszi Gabi, hogy mindig emlékeztecc... amugy igy is jobb let az <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Mert nem is A amiről beszél...az "csak" a vectra caravan... :rolleyes: Végre valakinek leesett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 ....főleg azért mert valami kurvára zörög és vissza kell menni Lenderhez :rolleyes: Előkerül a kipuffogóból majd pár hajtókar, dugattyúdarabok, meg ilyen kis lényegtelen ketyerék... <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 köszi Gabi, hogy mindig emlékeztecc... amugy igy is jobb let az :rolleyes: Csak ne felejts majd el pótizzót venni a sárga lámpához... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Előkerül a kipuffogóból majd pár hajtókar, dugattyúdarabok, meg ilyen kis lényegtelen ketyerék... :P :lol: gonoszság futógabi a neved :D közben voltam Lenderéknél, a leömlőnél van 2 felfogatási pont mindkettő el volt törve <_< de megheggesztették....talán kibírja a hétvégét :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 ....talán kibírja a hétvégét :rolleyes: <_< Széles ragasztószalag, műanyag kötöző... ezekkel minden megoldható ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Széles ragasztószalag, műanyag kötöző... ezekkel minden megoldható :rolleyes: <_< Hogy a pillanatragasztót ki ne hagyjuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Látom, mindenki profi szervizes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Látom, mindenki profi szervizes. <_< jah.....rontják itt az évek során verítékes munkával kialakított hihetetlenül nívós színvonalat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Látom, mindenki profi szervizes. :rolleyes: Áhh, csak a rutin meg az évek... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Mondjuk, a tápszivattyút, az elő és utószűrőt nekem is kötegelő tartja. Annyira profi rögzítőanyag, hogy legszívesebben a küszöböket is azzal rakatnám fel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 a Hajós és környéki hippik nem tervezik, hogy jönnek (mennek) Jennersdorfba? :D Hippik? <_< Hát sajna nem. Kocsi fényezőnél, meg vasárnap szállítják az új szívét a kicsikének :rolleyes: Mi fog ebből kisülni ;) Változókorban vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts