gsi.tamás Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ha jól emléxem, A-->Z-ig fel lett újítva Tominak a moci. Arra emléxem, hogy ha beindítja, pár máspdperc mindenképp kell, hogy elkezdjen halkulni, mert olyan, mint ahol a tőkék tökre eleresztik az olajat, és sokára nyerik vissza.(ilyen visszacsapó bizbaszok nincsenek az olajjáratokban, amik meg kéne, hogy gátolják a teljes leürülést?) Olajpumpában van egy magasnyomás szelep de ennek cseréjét én nem tartottam elegendőnek mert vannak még ott fogas kerekek is. Így maradt a kpl olajpumpa csere amikor megvettem. Ugyaqnis amikor vettem a hydrotőke csattogás volt az alku alap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Lehet cserélni a fogaskerekeket, szelepet, rugót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 valami ilyesmire gondoltam én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Amúgy meg a két bátyja autószerelő és lakatos, állítólag elég jó munkát végeznek :rolleyes: <_< Ha biztosítós "munkatárs" is van a családban, adj egy elérhetőséget ;) Úgy is kell a zsééé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Na elrepültem Isotta + BMC látogatásra. Csütörtökön mesélek miért is mehetünk a csába a diesel autóinkal (elsősorab Anti, Balázska). Vezettem egy 3.0 sor 6 biturbó dieselt amiben 2115km volt még csak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 AZ 2.5 V6 volt 177 paci, de ez MV6 lesz, 210 pacival... Van egy másik kadett amiben 3.0 van,de az se megy olyan húúúúúúú de nagyon jól.....Sőt talán 2 is van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Van egy másik kadett amiben 3.0 van,de az se megy olyan húúúúúúú de nagyon jól.....Sőt talán 2 is van...... Hát a fehér az nem ment olyan rosszat, amikorra már összeállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Mihez képest?Adott 2-3autót :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Mihez képest?Adott 2-3autót <_< . Hát egy GSi-nek 2-3 autó, az már rakéta. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Mihez képest?Adott 2-3autót :rolleyes: . Neked? Vagy kinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Hát egy GSi-nek 2-3 autó, az már rakéta. :rolleyes: <_< Egyébként a 2-3 autó az tényleg nem kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Na elrepültem Isotta + BMC látogatásra. Csütörtökön mesélek miért is mehetünk a csába a diesel autóinkal (elsősorab Anti, Balázska). Vezettem egy 3.0 sor 6 biturbó dieselt amiben 2115km volt még csak. :rolleyes: Azért, amikor 50lityi gázolajra mondanak max. 10 pízt, az elég meggyőző... Amúgy hétvégén vittek egy kört egy Off VR6-al, ami ugye V6 alapból, viszont erre még a biztonság kedvéért dobtak 2 csigát is. Elég meggyőző volt. Amúgy ő nyerte a SufniTuning különdíjat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Amúgy hétvégén vittek egy kört egy Off VR6-al, ami ugye V6 alapból, viszont erre még a biztonság kedvéért dobtak 2 csigát is. Elég meggyőző volt. Amúgy ő nyerte a SufniTuning különdíjat :rolleyes: Itt kméten is épül egy R32 biturbó.............Pedig alapból sem ment roszul....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Amúgy meg Ti, Kecskemétiek érezzétek magatokat leb@szva, hogy oda sem toltátok (gurítottátok) a kocsijaitokat Bajára... Pár Calibra jött le Pestről, meg a rendezői autók közt volt egy C20XE karaván (turbó építés előtti állapotban), és A Vectra karaván, oszt ennyi... Nagy többségben voltak a Suzukik, meg egyéb márkák épp szétesőben levő gépjárművei :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Amúgy meg Ti, Kecskemétiek érezzétek magatokat leb@szva, hogy oda sem toltátok (gurítottátok) a kocsijaitokat Bajára... Pár Calibra jött le Pestről, meg a rendezői autók közt volt egy C20XE karaván (turbó építés előtti állapotban), és A Vectra karaván, oszt ennyi... Nagy többségben voltak a Suzukik, meg egyéb márkák épp szétesőben levő gépjárművei :rolleyes: Semmi közünk a helyi CS.s teamhez! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Demo is mindig ezt mondja, hogy nézessek egy olajnyomást...lassan tényleg ideje lesz :rolleyes: De nem hinném, hogy ennyivel megúszom, az élet ennél sokkal alattomosabb <_< Hát ez lenne az alap. ;) Kéne egy ilyen mérés, oszt abból már lehet okoskodni. Egyébként meg lehet még olajjárat tömődés és hengerfejkopás is, szal nem eccerű az eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Semmi közünk a helyi CS.s teamhez! :rolleyes: Most mé? Nekem talán van? <_< Amúgy a vendéglátóink nagyon kitettek magukért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 caravan eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 caravan eladó valahogy továbbra sem tetszik... főleg az első lökös és a lámpák között hiányzik valami a képből... na meg a lökösök illesztése a kasztnihoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 valahogy továbbra sem tetszik... főleg az első lökös és a lámpák között hiányzik valami a képből... na meg a lökösök illesztése a kasztnihoz... föleg hogy élőbe nem ennyire patent.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Mindenesetre tanulj az esetemből Redi! Én vetem gyári tőkét...ugyan használtat de ez nem zárja ki annak a lehetőségét hogy tényleg jó állapotú tőkék... A Gabi szerint a hengerfejem kopott...A Gsi Tomi szerint az olajpumpám... Még az is lehet hogy mind a kettő... Motoröblítőt is próbáltam... Olajnyomást nem tudtam mérni mert nem találtam ismerőst olajnyomás mérővel...meg aztán le is tettem a dologról... Szóval ebből táplálkozz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 caravan eladó Szimpi az emailcím amivel árulják... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 föleg hogy élőbe nem ennyire patent.. :rolleyes: képen sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Szimpi az emailcím amivel árulják... :rolleyes: <_< most, hogy mondod ;) :D amúgy a csere is érdekli! "Civic VTI csere érdekel!" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Ma felajánlottak egy 2.5 v6 Calit cserére...a GSI-vel... A legszomorúbb, hogy elgondolkodtató lenne...bár Kecsóékat biztos megvárom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts