Stock16v Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 csak tippelni tudok de also hangon 300le ha nem sporolos uzemmodban hasznalom .. Azt hittem szerényebb.Olyan 240-250körül saccoltam volna.De ezekszerint kicsit izmosabb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Elhoztam a cossi LET hengerfejet.Meglepődtem mert azt hittem üresen küldi de minden benne van.Szelepek,hidrok,vez.tengelyek. Tényleg ezek közzül minden eggyezik az XE dolgaival vagy van vmi különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hogyan javítsunk gyorsan és egyszerűen horpadást!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 találtam tökölön egy szép autot :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: :D http://www.futam.hu/gallery/albums/userpic..._070527_391.jpg Mentél is vagy csak nézted a versenyt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Michel meg Szabi üdvözöl téged ... jut eszembe ^^ én is öket és kellemes meglepetés :rolleyes: jo rég hallotam foleg a michel felöl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Azt hittem szerényebb.Olyan 240-250körül saccoltam volna.De ezekszerint kicsit izmosabb :rolleyes: hehe :mellow: az igen kevés lenne .. akkor te nem is tuod mi is leledzik a motorban :unsure: alacsony komp kovacsolt dugok .. H profilu hajtokar .. Bmw böl szarmazo dogo hütés .. ARP töcsavaros Hf csavar ARP hajtokar csavar .. Lemezes Cometic HF tömétés z20let olaj pumpa 30% többet szallit mint a gyari z20leh injectorok 4baron 520cc most szereltem be épp a Vems WBO2 / EGT szenzort/loggert szal ez a konfog elvileg olyan 400-450le -t elbir .. mar csak egy turbo kell hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 hehe :rolleyes: az igen kevés lenne .. akkor te nem is tuod mi is leledzik a motorban :mellow: alacsony komp kovacsolt dugok .. H profilu hajtokar .. Bmw böl szarmazo dogo hütés .. ARP töcsavaros Hf csavar ARP hajtokar csavar .. Lemezes Cometic HF tömétés z20let olaj pumpa 30% többet szallit mint a gyari z20leh injectorok 4baron 520cc most szereltem be épp a Vems WBO2 / EGT szenzort/loggert szal ez a konfog elvileg olyan 400-450le -t elbir .. mar csak egy turbo kell hozzá :unsure: rendes mérésen nem voltál még ? vagy az drága dolog ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Hogyan javítsunk gyorsan és egyszerűen horpadást!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: :mellow: :unsure: Na ez nekem pont jól jön, a Stilo ajtaján van egy horpi - ki is próbálom. Gondolom a Kontakt Chemie "Freeze" spray is jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 hehe :unsure: az igen kevés lenne .. akkor te nem is tuod mi is leledzik a motorban :D alacsony komp kovacsolt dugok .. H profilu hajtokar .. Bmw böl szarmazo dogo hütés .. ARP töcsavaros Hf csavar ARP hajtokar csavar .. Lemezes Cometic HF tömétés z20let olaj pumpa 30% többet szallit mint a gyari z20leh injectorok 4baron 520cc most szereltem be épp a Vems WBO2 / EGT szenzort/loggert szal ez a konfog elvileg olyan 400-450le -t elbir .. mar csak egy turbo kell hozzá :lol: Húúú hát akkor ez elég komoly technika tárház! :rolleyes: Saját munka? Igen nagyon jól hangzik a 400-450ló de elég a 301nehány is vagy nem? Én csak abból indulok ki hogy láttam a 500lovas civic-et menni és hát az óriási elsőgumi ellenére sem tudta levinni a teljesítményt az útra. Meg nyilván tartósabb hogy ha nincs a max-on minden. De javíts ki ha tévedek! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 jah nagy kópé mind a 2...:mellow: én is öket és kellemes meglepetés :rolleyes: jo rég hallotam foleg a michel felöl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Elhoztam a cossi LET hengerfejet.Meglepődtem mert azt hittem üresen küldi de minden benne van.Szelepek,hidrok,vez.tengelyek. Tényleg ezek közzül minden eggyezik az XE dolgaival vagy van vmi különbség? A tengely más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 rendes mérésen nem voltál még ? vagy az drága dolog ? Lalinak közel teljesen azonos konfiggal, csak 55ös (!!!) rendszerrel lett mérve 310 paci és 460Nm. Ebből kell kiindulni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Húúú hát akkor ez elég komoly technika tárház! :rolleyes: Saját munka? Igen nagyon jól hangzik a 400-450ló de elég a 301nehány is vagy nem? Én csak abból indulok ki hogy láttam a 500lovas civic-et menni és hát az óriási elsőgumi ellenére sem tudta levinni a teljesítményt az útra. Meg nyilván tartósabb hogy ha nincs a max-on minden. De javíts ki ha tévedek! :mellow: igen én csinaltam sajat kezüleg .. amig a 205 ös gumi volt fent allandoan tekerte a kereket 1,2,3 ban most a 225 el sokkal jobb a helyzet 2 ben már megtapad de valoban 300le is elég ebbe a kocsiba mert igy is elkuszik az eleje...... ez a 225 ös gumma meg nem marad sztem sokaig mert iszonyat evvel vezetn i a kocsit ha kanyarban nyomvaju van akkor pl van hogy magatol kanyarodik a kocsi ugy hogy ki sem tom szedni belöle :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 A tengely más. Igen én is ezt találtam az eladó álltal közzétett leírásban.Nem tudtam szó szerint lefordítani de rájöttem. :rolleyes: "Der einzige Unterschied ist das der XE andere Nocken hat und an der Abgasseite andere Bolzen hat,Sonst sind sie identisch." Amúgy köszi Tom! :D igen én csinaltam sajat kezüleg .. amig a 205 ös gumi volt fent allandoan tekerte a kereket 1,2,3 ban most a 225 el sokkal jobb a helyzet 2 ben már megtapad de valoban 300le is elég ebbe a kocsiba mert igy is elkuszik az eleje...... ez a 225 ös gumma meg nem marad sztem sokaig mert iszonyat evvel vezetn i a kocsit ha kanyarban nyomvaju van akkor pl van hogy magatol kanyarodik a kocsi ugy hogy ki sem tom szedni belöle :unsure: Hát akkor minden elismerésem! Elég gondos tervezgetést igényelhetett! :mellow: Igen sajnos a "sétálási" hajlamot én is tapasztalom nap mint nap a széles gumik miatt.De nem fogok azért virsli gumikat rátenni mert ilyen útjaink vannak.Meg a 205/225 abszolut nem is extrém. Más. Mit gondoltok érdemes lenne az új fej szívóoldalát belűlről felpolírozni? Mennyire bonyolult művelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 elkelt a dbiasom az ebayen:( De legalább beindulhat az igazi dolog. MV6 :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 elkelt a dbiasom az ebayen:( De legalább beindulhat az igazi dolog. MV6 :mellow: :unsure: Hátsókerék? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 TOM :rolleyes: látom itt vagy tudtál beszélni a Viktorral ar árak után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Más. Mit gondoltok érdemes lenne az új fej szívóoldalát belűlről felpolírozni? Mennyire bonyolult művelet? Hát önmagában szerintem nem lesz érezhető a különbség, de több tuninggal együtt, illetve a járatok bővítésével már nem értelmetelen dolog. Szerintem elég sok munka van vele, illetve elég nehézkes, mert el szoktak kéreni érte azért pár 10-20 ezret... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 TOM :rolleyes: látom itt vagy tudtál beszélni a Viktorral ar árak után? Nem sajnos, mert pénteken nem tudtam elérni. 7főn beszélek vele és szerintem meg is veszem a cuccokat (max. addig kérek kölcsön). Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Hátsókerék? :rolleyes: áááá az kicsit nagy munka lenne elég lesz az első is. De gondoltam rá hogy király lenne de belegondolni is rossze mi mindent kellene barkácsolni a kocsin. És szeretném mihamarabb egészben nlátni mert már 3-4 hete darabokban a kicsike :mellow: Meg ahogy nézegetem a hirdetéseket nem találok f25-ös váltót sehol pedig nem szeretném 18-al öosszerakni. De lehet muszáj lesz alakítgatni ott is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Nem sajnos, mert pénteken nem tudtam elérni. 7főn beszélek vele és szerintem meg is veszem a cuccokat (max. addig kérek kölcsön). OK úgyis csinálhatjuk hogyha tudsz kölcsönkérni és postán mihamarabb leküldeni mint csomag de nem utánvéttel, hanem érték nélküli csomagként. És én meg ha tudom mennyi volt azonnal utalom a lóvét és a KÖSZÖNÖMÖT. Hétfőn reggel megtudod az árat dobj sms-t 70/361-5984-re és azonnal utalok. Köszke a fáradozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 OK úgyis csinálhatjuk hogyha tudsz kölcsönkérni és postán mihamarabb leküldeni mint csomag de nem utánvéttel, hanem érték nélküli csomagként. És én meg ha tudom mennyi volt azonnal utalom a lóvét és a KÖSZÖNÖMÖT. Hétfőn reggel megtudod az árat dobj sms-t 70/361-5984-re és azonnal utalok. Köszke a fáradozást. Oksa!!! Nincsmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 áááá az kicsit nagy munka lenne elég lesz az első is. De gondoltam rá hogy király lenne de belegondolni is rossze mi mindent kellene barkácsolni a kocsin. És szeretném mihamarabb egészben nlátni mert már 3-4 hete darabokban a kicsike :rolleyes: Meg ahogy nézegetem a hirdetéseket nem találok f25-ös váltót sehol pedig nem szeretném 18-al öosszerakni. De lehet muszály lesz alakítgatni ott is. melyikbe is megy az mv6 ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 melyikbe is megy az mv6 ? <_< sztem Astra.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 sztem Astra.......... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts