warwolf Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Izé ... köszönöm, bár sajna nem tudtam kivenni a szilentek közül melyik az ami nekem kell mert nem hídszilentként van írva és én meg csak ezt a nevét tudom... bár egyik sem kerül a unixnál 8400-be...bár nem is gyári gondolom... jó lesz az utángy. is ebből ..nemde?! Esetleg PU szilentek?Tutijóók! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 else hiszem visszajött a net...hurrááá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 else hiszem visszajött a net...hurrááá :rolleyes: de azért látom nem maradtam le sok mindenröl..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 de azért látom nem maradtam le sok mindenröl..... nembaj akkor majd irok magamnak.... ugyis több a modi mint a rendes user.. majd kimoderálnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 azt te csak szeretnéd! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 nem is olyan drága,tekintve hogy mekkorát megy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 nem is olyan drága,tekintve hogy mekkorát megy :rolleyes: kérdés meddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 nah indulok is.... remélem jön vmi turbos kütyü, h legyen enemy estére.. :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Szeritnem sima sárga Koni cuccal is jól jársz. Az meg 110 körül van újonnan, 3 év garival. Ja én újonnan vettem az áll. kem. sárga konikat 35-ös rugókkal rugókkal és még 110 se volt. És nagyon patent csak csutkára tekerve kell használnom és ez kicsit kemény ilyen utakra. Másnaposan nem ajánlott :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 találtam tökölön egy szép autot :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Hmm... egész jól néz ki.. nem lehet hogy már láttam valahol? :mellow: Lanti leírása is felkerült az oldalra. A többiek ismét példát vehetnének, elég egy pár sor, vagy néhány kép is. Nem is tudtam,hogy törött volt a paripa.. tényleg szép lett. Viszont mókás a ez a kép: Kiváncsi vagyok, ki jön rá leghamarabb, mi okozott egy kis derüüüüt a pofalemezemre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 mi a lopikulat keres ott egy talca tojás ???????????????? :lol: :rolleyes: :D :unsure: :mellow: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Hát valamit csak kell enni :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Le se irom a ma esti találkozásom eredményét az egynyóccalllll.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 mi a lopikulat keres ott egy talca tojás ???????????????? :lol: :rolleyes: :lol: :D :unsure: :D Lehet, hogy arra utal, hogy a pilóta milyen óvatosan használja a gépet! :mellow: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Lehet, hogy arra utal, hogy a pilóta milyen óvatosan használja a gépet! :rolleyes: :unsure: csakis :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Tényleg!Mizu' Anti gépével?Sikerült neki túladni rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 találtam tökölön egy szép autot :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: :D http://www.futam.hu/gallery/albums/userpic..._070527_391.jpg Tényleg szép! Sonique a te astra-d hány lovas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Lehet, hogy arra utal, hogy a pilóta milyen óvatosan használja a gépet! :rolleyes: :lol: Jájá.. én is ilyesmit gondoltam.. itt még biztos nagyon friss volt a fényezés.. ezért úgy vezetett, mintha tojás lett volna a talpa alatt.. Csak néha meg megfeledkezett róla.. olyankor eltört a tojgli.. no de a kalaptartón volt a tartalék.. elővett egy másikat :lol: :mellow: Na de nem szivatni akarlak Lanti barátom... csak mókázok... ha én csináltam volna minden extrém dolognál képet a kocsiról .. huhuuuu :unsure: (volt már benn hátúl hűtő,gáztűzhely, majdnem egész tábla gipszkarton nyitott hátsóajtóval.. stb stb.. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Le se irom a ma esti találkozásom eredményét az egynyóccalllll.... :unsure: Hisz te nem gyorsul, mert már öreg vagy :rolleyes: Mint tegnap megtudtuk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Antinak kiegészítő az AUDI mellé... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Tényleg szép! Sonique a te astra-d hány lovas? csak tippelni tudok de also hangon 300le ha nem sporolos uzemmodban hasznalom .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 ....ha nem sporolos uzemmodban hasznalom.... Úgy írod, mintha szoktál volna máshogy is menni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Michel meg Szabi üdvözöl téged ... jut eszembe ^^ csak tippelni tudok de also hangon 300le ha nem sporolos uzemmodban hasznalom .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts