gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Bezzeg a Norbiéra csak 400-at érő fényt dobnál... :mellow: Azért valjuk be a Casablanca weis nem egy drága szín és a 400-ban tényleg benne lenne a kisebb rohadások kijavítása + csomagtér ajtó falazás meg mittudom én még mit akart + extra dolgok is. a srác már eladta a kocsit és vett egy Gsi-t :unsure: Hogyan magyarázta meg a gitt halmot az első lökhárítón? :rolleyes: Na ezért is de jó, hogy eladtam a Gsi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Pistának 95 utáni gsi felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Pénzért mindent? Azért hogy javuljon a paripa mindent? még stici is leszel ejj ejj.. de ha már itt tartunk nekem is szerezhetsz valami jó kis dögöt :mellow: :unsure: :D Pénzért? Hmmmm... ezen még nem is gondolkoztam... :lol: Tomi! Mennyit ér meg neked a csaj? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 akkor senki nem megy ki mostanában? aki esetleg tudna nekem hozni :rolleyes: http://www.opelforum.hu/style_images/aroba...icons/icon2.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Pénzért? Hmmmm... ezen még nem is gondolkoztam... :mellow: Tomi! Mennyit ér meg neked a csaj? :rolleyes: a végén új biznisz lesz ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A Futó Gabi lányokat futtat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A név kötelez :unsure: AMúgy én is ien felnit akartam :rolleyes: Pista vedd meg! és cserélhetünk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A Futó Gabi lányokat futtat! :rolleyes: Akarsz a debreceni kisfőnök lenni a hálózatomban? :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Egy Schmidt-től el is várható hogy az legyen :rolleyes: Közben kaptam segítséget hengerfej csavar ügyben.27mm-et kell hogy kilógjon és alátétes kell. Szombaton megyek a fejért Boldvára. Gondolom akkor már ne adjam postára??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Pistának 95 utáni gsi felni Köszi az infót, megvizsgáljuk a kérdést :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Gondolom akkor már ne adjam postára??? Nem persze,most már ne foglalkozz vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Figyu mit mutatott Egykuty Szerintem jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Figyu mit mutatott Egykuty Szerintem jó :mellow: Mocitető? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Mit gondoltok az fk-nál a 35-40mm-es futóműnél ugyanaz a gátló mint a 75-50esnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Mit gondoltok az fk-nál a 35-40mm-es futóműnél ugyanaz a gátló mint a 75-50esnél? Szinte biztos nem. De Anti talán bővebb felvilágosítást is tud adni. :rolleyes: Amúgy meg többféle gátlóval lehet kapni fk cuccokat, márkára is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Mocitető? :rolleyes: akkoris különbözik :mellow: :unsure: :D :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 akkoris különbözik :mellow: :unsure: :D :lol: :lol: ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Fk-nál sajnos csak a 900 EUR feletti futóművekkel szabad foglalkozni...ezek már sárga konival vannak szerelve... A többi nagyon fos...sokat hoztak vissza az olcsókból, mert felpuhult meg eleve puha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Az már állítható nem(magasság+keménység)? Egy olyat jó lenne megcsípni használtan de még az ebay-n is elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Az már állítható nem(magasság+keménység)? Egy olyat jó lenne megcsípni használtan de még az ebay-n is elég ritka. Szeritnem sima sárga Koni cuccal is jól jársz. Az meg 110 körül van újonnan, 3 év garival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Csergőben 8400 ft per darab a hátsó szilentem ára...csak gyáriban van... A bárdiban azt 'aszonták' hogy 2 hátsó szilent van per oldal ...az egyik 2700 a másik 410 ft... Na most akkor miva? valaki cserélt már ilyen hátsó hídszilentet? Jah ige, akinek esetleg hűtő,sütő,konvektor,kazán,konyhacucc...kell az most szóljon mer elhagyom a süllyedő hajót 30 nap múlva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 A hídnak csak 1db szilentje van / oldal. A másik szerintem a stabrúdé vagy a lengéscsillapítóé, amit mondtak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Csergőben 8400 ft per darab a hátsó szilentem ára...csak gyáriban van... A bárdiban azt 'aszonták' hogy 2 hátsó szilent van per oldal ...az egyik 2700 a másik 410 ft... Na most akkor miva? valaki cserélt már ilyen hátsó hídszilentet? Jah ige, akinek esetleg hűtő,sütő,konvektor,kazán,konyhacucc...kell az most szóljon mer elhagyom a süllyedő hajót 30 nap múlva... UNIX-ra is rápillanthatsz, ott van online árlista, kép, meg minden. Hátul tényleg csak két szilent van összesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 8v tök jo állapotba van..legalábbisképröl... 126k km ... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június1, 2007 Megoszt Elküldve Június1, 2007 Izé ... köszönöm, bár sajna nem tudtam kivenni a szilentek közül melyik az ami nekem kell mert nem hídszilentként van írva és én meg csak ezt a nevét tudom... bár egyik sem kerül a unixnál 8400-be...bár nem is gyári gondolom... jó lesz az utángy. is ebből ..nemde?! UNIX-ra is rápillanthatsz, ott van online árlista, kép, meg minden. Hátul tényleg csak két szilent van összesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts