Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Nem vagyok szekció tag, de remélem nem nagy baj, hogy ide tévedtem :oops:

Volna 1 kérdésem warwolf kollégával futómü ügyben konzultálunk. Én ma raktam be GSI rugókat hátra (elöl H&R -40). Szvsz ez pont olyan magas, mint a saját gyárijával volt. Több GSI-t nézve nem értem a dolgot, mert azok legalább 30mm-el lejjebb vannak. Nem voltam rest alámászni 1nek és a rugótányér és gumialátét +minden ugyanaz. Akkor miért ???

Megosztás:

1.súlykülönbség

2.futómű (gátló és tsai más és más...)

3.várj vele mig rugó megereszkedik....

Súlykülönbség nemnagyon van, az enyém TD jó nehéz.

Fútómü ugyanaz, gátló más, de annak nincs ráhatása

Direkt furikáztam vele vagy 50 km-et most gyorsba, még mindíg magas. :(

Megosztás:

Súlykülönbség nemnagyon van, az enyém TD jó nehéz.

Fútómü ugyanaz, gátló más, de annak nincs ráhatása

Direkt furikáztam vele vagy 50 km-et most gyorsba, még mindíg magas. :(

Lehet annak a GSI-nek amit láttál "fáradtabb" rugója volt:))))))

Én sem értem...

Megosztás:

Petya :wink: Benzin : Nahát.. mégse a Gsi a király autó? Bár tény, optikára mutatósabb.. illetve kirívóbb..

Rángatás.. sajnos nekem is van.. bár nekem inkább kicsit torpan.

És elég furcsa hibakódokat generál. vmi nem kóser csöppett.

Anti: köszi a kábelt.. ugye egyenlőre nincs szükséged rá? vagy van/volt vele vmi terved?

Bevallom, mióta hazajöttünk a taliról,nem ment a vas. Nem KELLETT menni vele, és csak úgy nem mászkálok vele, mert elég inséges időket élek per pillanat.. pláne ebben a k.szot drága benya korszakban... :oops: :oops:

Így még nem volt szerencsém tesztelni nagyon..

Bár hazafelé jövet megkergettük a vasat.. egész jól ment.. nem maradtam le Petyától..de nem is értem be mint régen... :? Sőőt.. akkor még kicsit toltam is :wink:

Igaz ő is alkotatt azóta rajta kicsit... :(

Viszont a hirtelen gázadásra még mindig kicsit torpan, lassan kezd felpörögni.. :(

Filozok a hülye légtömegen is.. igaz, egy éve volt cserélve...

De ha lesz időm, elösször az O2 szondi lesz jobban szemügyre véve..

Megosztás:

Peti : amint megcsináltam rajta egy két dolgot, pl kuplungtárcsa. Meg egy direktszűrőt is keritek rá, kiveszem a kat-ot, szelepeket beállittatom ilyesmik.

Egyébként a GSI jobban megy mint a Celi, ezt már most elismerhetem

de ha ezeket mind megcsináltatom rajta, szerintem egész tűrhető lesz, akkor kiállok bárki ellen :(

Megosztás:

Petya: szedte biza.. mondjuk kicsit késön kapcsoltam és kezdtem tolni, mert néztem mit alkot az a fostalicska, meg nem mertem tovább taposni, pedig ment volna még..

Orsi szólt, hogy "jézusom.. még sose mentem 220-al.. uuuuuhhh... " :(

De nem visítozott... mint egyesek :wink: :( :lol:

sőőt.. tetszett neki, csak tisztelte a sebességet...

De én meg féltem, (tod gumeszek)így nem tom láttad-e vész.villantottam, és levettem a lábam a gázról...

Benya: érdekelne.. de ne úgy mint múltkor :wink: :D

Megosztás:

Nem tom.. lehet nem volt meg,mert nemsokára jött a nagy ívű kanyar.. tod a "híd" alatt.. az tempós, de ott azért a 200is sok lett volna, addig nemtom el tudtad-e érni..

De baromi gyorsan hazaértünk :wink: :(

10 perc talán? :(

Amúgy amikor gyorsan lettem, pont megáltam a régi 2esnél lévő lámpánál, mellém meg begurúlt egy yard.. nem tom merről jött.. sztem az iveco felöl..

gyors letettem... elég volt eddig a 2x5000 bünti :evil: :evil:

Megosztás:

Azt IP-nál végre életemben el?ször sikerült egy egész normálisat rajtolni.

Alig kaptam húsz-harminc centit egy újabb 1.6vti civict?l.

Következ? körben a rajtot sáros kerékkel porból kezdtem, na az volt az elpicsázás... :oops: 70-nél le is szálltam a gázról.

Na most megyek aludni, mer' dolgozó lány kés?n van, lefárasztottak a n?k.... :( 8)

Megosztás:

én nem néztem az órát de furán állt a mutató :? lehet meglépte a 240-et?! hmmm........... jó lett volna kamerázni........vagy ha legalább oda is figyelek 1 picit , szemem sarkából láttam csak vmit..........

hol a fenébe nyomtatok ti 240et? :roll:

Megosztás:

2/a dunakeszi felhajtótól. Ott osztottpályás 2 sávos az út :(

kb. 60-70-el tudsz ráfordulni a pályára és ha nincs elötted senki akkor padló.......hosszú egyenes majd a végén enyhe kanyar jobbra és ott még egy rövidebb szakasz de ott már nem érdemes "kínozni" a gépet.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.