aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 na ehhez sztem még gátló csere sem kell! szerintem :wink: ha nagyon akarsz költeni akkor koni ajánlott legalábbis nekem az gyere bé... még a bilstein is jó csak az real hardcore tud lenni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nem vagyok szekció tag, de remélem nem nagy baj, hogy ide tévedtem :oops: Volna 1 kérdésem warwolf kollégával futómü ügyben konzultálunk. Én ma raktam be GSI rugókat hátra (elöl H&R -40). Szvsz ez pont olyan magas, mint a saját gyárijával volt. Több GSI-t nézve nem értem a dolgot, mert azok legalább 30mm-el lejjebb vannak. Nem voltam rest alámászni 1nek és a rugótányér és gumialátét +minden ugyanaz. Akkor miért ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 1.súlykülönbség 2.futómű (gátló és tsai más és más...) 3.várj vele mig rugó megereszkedik.... 4 +in' 1 cépség :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2005 http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...ask=view&id=535 Né má:() Volt egy kis időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Na ne má de jóóóóó :( Anti cikkéből akkor is hiányolom a "menjünk partizni" szöveget este 8kor és n9kor már úton volt hazafelé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2005 Na ne má de jóóóóó :( Anti cikkéből akkor is hiányolom a "menjünk partizni" szöveget este 8kor és n9kor már úton volt hazafelé :( Rakjál mán fel ide egy képet a toronymerevítőről. Ja és mi van az ablaktörlőmocival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ilyesmire gondolsz sir? me' ezt + má' tegnap linkeltem Pista kommentjére G astra cd.. Tuning rovatba :wink: moci nálam, egyelőre mozgásképtelen volnék... hozzam magammal s viszed vagy hogyan legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2005 Jó majd valamikor megoldjuk azt az ablaktörlő micsodát:) Ködlámpák? Hol vannnak a wágenből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ha sürgettyűs a moci dolog, akkor tal ki gyorsban és összehozzuk :wink: a ködlampionok pont itt Géza turós aszmájában :wink: csak idézni kellett tőled :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 1.súlykülönbség 2.futómű (gátló és tsai más és más...) 3.várj vele mig rugó megereszkedik.... Súlykülönbség nemnagyon van, az enyém TD jó nehéz. Fútómü ugyanaz, gátló más, de annak nincs ráhatása Direkt furikáztam vele vagy 50 km-et most gyorsba, még mindíg magas. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 akkor donno kollega :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2005 Súlykülönbség nemnagyon van, az enyém TD jó nehéz. Fútómü ugyanaz, gátló más, de annak nincs ráhatása Direkt furikáztam vele vagy 50 km-et most gyorsba, még mindíg magas. :( Lehet annak a GSI-nek amit láttál "fáradtabb" rugója volt:)))))) Én sem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Hát nemtom, most 10/40-es ültetés van. Monjuk a németek ezt imádják ha sokkal följebb van a hátulja, csak nekem nem tecc. Na mind1. Majd megszokom - vagy átalakítom. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Fellélegezhettek, vettem autot. Egy 95ös évjáratú Toyota Celica GT ha valakit érdekel. 175 lovas klimás, full megkimélt, kifogástalan stb stb. 1.55-ért vágták hozzám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Mikor gyorsulunk 1-et? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Petya :wink: Benzin : Nahát.. mégse a Gsi a király autó? Bár tény, optikára mutatósabb.. illetve kirívóbb.. Rángatás.. sajnos nekem is van.. bár nekem inkább kicsit torpan. És elég furcsa hibakódokat generál. vmi nem kóser csöppett. Anti: köszi a kábelt.. ugye egyenlőre nincs szükséged rá? vagy van/volt vele vmi terved? Bevallom, mióta hazajöttünk a taliról,nem ment a vas. Nem KELLETT menni vele, és csak úgy nem mászkálok vele, mert elég inséges időket élek per pillanat.. pláne ebben a k.szot drága benya korszakban... :oops: :oops: Így még nem volt szerencsém tesztelni nagyon.. Bár hazafelé jövet megkergettük a vasat.. egész jól ment.. nem maradtam le Petyától..de nem is értem be mint régen... :? Sőőt.. akkor még kicsit toltam is :wink: Igaz ő is alkotatt azóta rajta kicsit... :( Viszont a hirtelen gázadásra még mindig kicsit torpan, lassan kezd felpörögni.. :( Filozok a hülye légtömegen is.. igaz, egy éve volt cserélve... De ha lesz időm, elösször az O2 szondi lesz jobban szemügyre véve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Peti : amint megcsináltam rajta egy két dolgot, pl kuplungtárcsa. Meg egy direktszűrőt is keritek rá, kiveszem a kat-ot, szelepeket beállittatom ilyesmik. Egyébként a GSI jobban megy mint a Celi, ezt már most elismerhetem de ha ezeket mind megcsináltatom rajta, szerintem egész tűrhető lesz, akkor kiállok bárki ellen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Benzin majd szólj és megyünk csajozni :( Laci:azért most kapkodta a lábát a vas nem? (tali után hazafele) Lehet tudok majd ócsón benzint kell majd valakinek? 98-as 190Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Petya: szedte biza.. mondjuk kicsit késön kapcsoltam és kezdtem tolni, mert néztem mit alkot az a fostalicska, meg nem mertem tovább taposni, pedig ment volna még.. Orsi szólt, hogy "jézusom.. még sose mentem 220-al.. uuuuuhhh... " :( De nem visítozott... mint egyesek :wink: :( :lol: sőőt.. tetszett neki, csak tisztelte a sebességet... De én meg féltem, (tod gumeszek)így nem tom láttad-e vész.villantottam, és levettem a lábam a gázról... Benya: érdekelne.. de ne úgy mint múltkor :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 én nem néztem az órát de furán állt a mutató :? lehet meglépte a 240-et?! hmmm........... jó lett volna kamerázni........vagy ha legalább oda is figyelek 1 picit , szemem sarkából láttam csak vmit.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nem tom.. lehet nem volt meg,mert nemsokára jött a nagy ívű kanyar.. tod a "híd" alatt.. az tempós, de ott azért a 200is sok lett volna, addig nemtom el tudtad-e érni.. De baromi gyorsan hazaértünk :wink: :( 10 perc talán? :( Amúgy amikor gyorsan lettem, pont megáltam a régi 2esnél lévő lámpánál, mellém meg begurúlt egy yard.. nem tom merről jött.. sztem az iveco felöl.. gyors letettem... elég volt eddig a 2x5000 bünti :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Azt IP-nál végre életemben el?ször sikerült egy egész normálisat rajtolni. Alig kaptam húsz-harminc centit egy újabb 1.6vti civict?l. Következ? körben a rajtot sáros kerékkel porból kezdtem, na az volt az elpicsázás... :oops: 70-nél le is szálltam a gázról. Na most megyek aludni, mer' dolgozó lány kés?n van, lefárasztottak a n?k.... :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Béla Te gyorsultál :?: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 én nem néztem az órát de furán állt a mutató :? lehet meglépte a 240-et?! hmmm........... jó lett volna kamerázni........vagy ha legalább oda is figyelek 1 picit , szemem sarkából láttam csak vmit.......... hol a fenébe nyomtatok ti 240et? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 2/a dunakeszi felhajtótól. Ott osztottpályás 2 sávos az út :( kb. 60-70-el tudsz ráfordulni a pályára és ha nincs elötted senki akkor padló.......hosszú egyenes majd a végén enyhe kanyar jobbra és ott még egy rövidebb szakasz de ott már nem érdemes "kínozni" a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts