Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Btw az Ódi indexébe előre rakd be a Diademot. Az autó is kék meg az izzó is hasonló meg kéne nézni hogy mit mutat. Lehet hogy olyat mutat, hogy egyből top-ban leszel a Carstylingon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Van hozzá való C20LET Gsi is azt azért ne felejtsd el mondani. :mellow: Btw az Ódi indexébe előre rakd be a Diademot. Az autó is kék meg az izzó is hasonló meg kéne nézni hogy mit mutat. Már raktam bele...hihi...Ez volt az első amit kicseréltem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Van hozzá való C20LET Gsi is azt azért ne felejtsd el mondani. :rolleyes: Btw az Ódi indexébe előre rakd be a Diademot. Az autó is kék meg az izzó is hasonló meg kéne nézni hogy mit mutat. piros asconában piros izzó...mondjam tovább? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Bontó! :unsure: Szeretnék egy ilyen lámpát :rolleyes: Tele van vele az ebay,nem értem miért kell olyan drágán adni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 piros asconában piros izzó...mondjam tovább? :unsure: Te veled mi a férfinemiszerv van ma? :mellow: Lópikuláért kötsz belém ma minden topikban? Ha van valmi problémád mondjad mert ezt a hátulrol jövős sunyiságot rühellem kisgyerek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Te veled mi a férfinemiszerv van ma? :mellow: Lópikuláért kötsz belém ma minden topikban? Ha van valmi problémád mondjad mert ezt a hátulrol jövős sunyiságot rühellem kisgyerek. :rolleyes: Látom rossz napod van ma :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Te veled mi a férfinemiszerv van ma? :unsure: Lópikuláért kötsz belém ma minden topikban? Ha van valmi problémád mondjad mert ezt a hátulrol jövős sunyiságot rühellem kisgyerek. :mellow: Tomi! Dobj egy telifényt a bömösre és majd akkor csöndben lesznek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Te veled mi a férfinemiszerv van ma? :mellow: Lópikuláért kötsz belém ma minden topikban? Ha van valmi problémád mondjad mert ezt a hátulrol jövős sunyiságot rühellem kisgyerek. :rolleyes: Ne legyél már ilyen buta. Miért veszed kötekedésnek ha valaki nem ért veled egyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szeretnék egy ilyen lámpát :rolleyes: Tele van vele az ebay,nem értem miért kell olyan drágán adni :mellow: Amikor a fehér MTS lámpákat vettem akkor horror ára volt már vagy 2 éve. De mivel kurv@ra tetszett ezért vettem egy párat. Szerintem ne szarozz sokat ha eddig nem ment le az ára (pedig jó régóta ennyi) nem nagyon fog mostanában. Vagy ha veszel drágán utána 2 évvel mint az MTS, bár az sem ment le olyan nagyon csak 30 euróval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Szeretnék egy ilyen lámpát :rolleyes: Tele van vele az ebay,nem értem miért kell olyan drágán adni :mellow: Egyszer kéne csak befektetni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Egyszer kéne csak befektetni... :rolleyes: Ez igaz,de ez nem most lesz :mellow: Ezt kérek majd karira :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Látom rossz napod van ma :unsure: Semmi gáz tök jól vagyok csak a tudatlanok felidegesítenek néha. :D Tomi! Dobj egy telifényt a bömösre és majd akkor csöndben lesznek... :rolleyes: Nem lehet az 800.000 píz minima amit festenék rá azért meg a bitóra tennék gyíkomat. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ne legyél már ilyen buta. Miért veszed kötekedésnek ha valaki nem ért veled egyet? Az egyet nem értést úgy lehet kifejezni ha értelmes gondolatokat, ellenérveket hozol fel és fejtesz ki. Ha értelmeset szólsz nem mondok semmit de ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ez igaz,de ez nem most lesz :mellow: Ezt kérek majd karira :unsure: Hát nem értem, hogy hol itt a probléma. Azt kell mondani otthon hogy "jaj, nem 28 a Blitz weekend kettőnknek dárgám, hanem 83. Szörnyű, de már ha egyszer lefoglaltuk... :rolleyes: " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nem lehet az 800.000 píz minima amit festenék rá azért meg a bitóra tennék gyíkomat. :mellow: Bezzeg a Norbiéra csak 400-at érő fényt dobnál... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát nem értem, hogy hol itt a probléma. Azt kell mondani otthon hogy "jaj, nem 28 a Blitz weekend kettőnknek dárgám, hanem 83. Szörnyű, de már ha egyszer lefoglaltuk... :rolleyes: " Öszinteség a nyugodt kapcsolat alapja..... :mellow:.Max elöbbre hozzuk a karácsonyt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Bezzeg a Norbiéra csak 400-at érő fényt dobnál... :rolleyes: De 800-ból. :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Hát nem értem, hogy hol itt a probléma. Azt kell mondani otthon hogy "jaj, nem 28 a Blitz weekend kettőnknek dárgám, hanem 83. Szörnyű, de már ha egyszer lefoglaltuk... :rolleyes: " Van még mit tanlunia...és sutyiban összedobtam egy turbós GSI-t...ő meg egy lámpán filózik...a tisztesség mintaképe... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Bezzeg a Norbiéra csak 400-at érő fényt dobnál... :rolleyes: A 400ban benne van a lakatolás is :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Öszinteség a nyugodt kapcsolat alapja..... :rolleyes:.Max elöbbre hozzuk a karácsonyt :mellow: Kegyes hazgság, nem árt senkinek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Van még mit tanlunia...és sutyiban összedobtam egy turbós GSI-t...ő meg egy lámpán filózik...a tisztesség mintaképe... :unsure: Ezt a témát inkább hanyagoljuk.....Szerintem Te erre a legrosszabb példa vagy :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Öszinteség a nyugodt kapcsolat alapja..... :mellow:.Max elöbbre hozzuk a karácsonyt :unsure: Látom már a hétvégi programunkat...hungarocelt reszelünk a 4 emeletes tetején... :rolleyes: "Néééézd mááár esik a hóóóó..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Ezt a témát inkább hanyagoljuk.....Szerintem Te erre a legrosszabb példa vagy :unsure: :D Ez lehet...de legalább olyan lámpám van amilyet szeretnék... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Látom már a hétvégi programunkat...hungarocelt reszelünk a 4 emeletes tetején... :rolleyes: "Néééézd mááár esik a hóóóó..." :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A 400ban benne van a lakatolás is :mellow: nem a 400 az csak a lakatolás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts