Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 áááá...de ez csak replika... :mellow: Jah... Pff... Van aki AUDI replikát Astrára tesz fel. Na az milyen gáz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Jah... Pff... Van aki AUDI replikát Astrára tesz fel. Na az milyen gáz... :rolleyes: Ja...én is most látom az avatorodban... :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Remélem azért nem sértettem meg Elnök Úr... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ja...én is most látom az avatorodban... :mellow: :rolleyes: Hát én le is cseréltem gyárira... :lol: Remélem nem bántottam meg a nagy ATOMMANÓT... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 nekem akkor is jobban tetszik Alberté :rolleyes: Pehiééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Pehiééé tudom Én csak a többiek így értették mire gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Jah... Pff... Van aki AUDI replikát Astrára tesz fel. Na az milyen gáz... :unsure: ismersz ilyen lúzert? ;) :D btw, számomra most derült ki, hogy nem ezen a hétvégén lesz az osztrákoknál a tali :lol: :lol: én meg most hétvégén dolgozom....ugyhogy még akármi lehet... :D :rolleyes: ;) :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 hamár felni akkor: Ezt a porse c2 felnit gazdija 200pénzre tartja gumival..... szerintetek????? sztem kicsit sok ahhoz képest h "népfelni" kép2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 ismersz ilyen lúzert? ;) ;) btw, számomra most derült ki, hogy nem ezen a hétvégén lesz az osztrákoknál a tali :D :lol: én meg most hétvégén dolgozom....ugyhogy még akármi lehet... :unsure: :rolleyes: :lol: :mellow: Hülye vagyok, nem láttam a "nem"-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 btw, számomra most derült ki, hogy nem ezen a hétvégén lesz az osztrákoknál a tali :D :lol: én meg most hétvégén dolgozom....ugyhogy még akármi lehet... :unsure: :rolleyes: :lol: :mellow: Erre pont azt mondtad a múltkor hogy akkor örlüljek hogy sokan megyünk,ha már ott lesznek a lurdynál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hülye vagyok, nem láttam a "nem"-et. :mellow: mind1 még el tudtam olvasni mit írtál először :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Erre pont azt mondtad a múltkor hogy akkor örlüljek hogy sokan megyünk,ha már ott lesznek a lurdynál :mellow: Valamiért én is úgy érzem, hogy reggel 8kor nem arról fogunk dumálni, hogy merre kell menni, hanem hogy melyikünk kocsiját hagyjuk ott, hisz kár két embernek két autó. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 mind1 még el tudtam olvasni mit írtál először :mellow: Valamiért van egy ilyen beidegződésem, hogy mindig "dolgozol" az autós programok alatt. Nemtom miért lehet... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 hamár felni akkor: Ezt a porse c2 felnit gazdija 200pénzre tartja gumival..... szerintetek????? sztem kicsit sok ahhoz képest h "népfelni" kép2 Miért ilyen kis 16-osokat nézel??? Ha már 16 akkor brutál széles legyen... Amúgy egyébként nekem ez tetszik, csak nem hiszem, hogy a Kadetten jól mutatna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Valamiért én is úgy érzem, hogy reggel 8kor nem arról fogunk dumálni, hogy merre kell menni, hanem hogy melyikünk kocsiját hagyjuk ott, hisz kár két embernek két autó. :unsure: Ennél azért biztosan többen megyünk :rolleyes: Fél 7 kor tali a lurdynál.....Legkésöbb 7kor indulás.Így beszéltem meg a többiekkel :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Miért ilyen kis 16-osokat nézel??? Ha már 16 akkor brutál széles legyen... Amúgy egyébként nekem ez tetszik, csak nem hiszem, hogy a Kadetten jól mutatna... :rolleyes: Mert esélyes hogy nem férne el alatta :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Ennél azért biztosan többen megyünk :rolleyes: Fél 7 kor tali a lurdynál.....Legkésöbb 7kor indulás.Így beszéltem meg a többiekkel :unsure: Mi pl még nem tudjuk, hogy megyünk e.... Detti nem akar a Corsaval jönni, és nem tom, hogy az OOOO-val nem a kapu elött kell e állnunk majd... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Valamiért van egy ilyen beidegződésem, hogy mindig "dolgozol" az autós programok alatt. Nemtom miért lehet... :rolleyes: :mellow: sőt sajnos rengeteg buli, nyaralás, karácsony, nyíkom-se-tudja mi helyett is dolgoztam...nem öröm de ezt dobta a gép.....ha több szabadidőt szeretnék elmennék pl. valami tunyingujsághoz fotósnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Miért ilyen kis 16-osokat nézel??? Ha már 16 akkor brutál széles legyen... Amúgy egyébként nekem ez tetszik, csak nem hiszem, hogy a Kadetten jól mutatna... :mellow: Nekem senem tetszik. A 16 szeritnem jó, de ez biztos nem állna jól a Kadett alatt. Igazából a Golfon is elég kulát mutat. Szerintem valami peremes szörny kéne alá. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mert esélyes hogy nem férne el alatta :rolleyes: Akkor meg legyen már 18-as... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Miért ilyen kis 16-osokat nézel??? Ha már 16 akkor brutál széles legyen... Amúgy egyébként nekem ez tetszik, csak nem hiszem, hogy a Kadetten jól mutatna... :rolleyes: :mellow: :unsure: nem, már hosszú távra nézek felnit de egyre jobban megbarátkozom a -kicsi de élvezhetően lehet menni még pösten is vele- és -kicsi de mégis jól néz ki a kocsi alatt- mondatszerkezetekkel..... idő nem sürget..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 ... elmennék pl. valami tunyingujsághoz fotósnak Akkor lehet már nem is GSI-vel járnál...hanem BMW-vel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mi pl még nem tudjuk, hogy megyünk e.... Detti nem akar a Corsaval jönni, és nem tom, hogy az OOOO-val nem a kapu elött kell e állnunk majd... :rolleyes: Szerintem beférünk 3an a Caliba kényelmesen, ha szeretnél jönni. Ráadásul így könnyebb lesz tolni hazafelé, ha úgy adódna... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Mert esélyes hogy nem férne el alatta :rolleyes: hol nem férne el???? nagyobb rugó kell hátra és kész is.....(ifa kamaz uaz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 hol nem férne el???? nagyobb rugó kell hátra és kész is.....(ifa kamaz uaz) Vágott Zafira... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts