Lanti Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 x ;):D:):D:P:D xx9xxxxx :lol::D:):lol::lol::D xxxxxxx :P ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :rolleyes: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :mellow: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :unsure: xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx :lol: :lol: xxxxx :lol::):lol::) xxxxxx :lol::D:):lol::lol::D xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: :lol: xxxxxxxxxxxxxx :lol: xxx :lol: xxxxxxxxxxxxx :lol: xxxxxxxx :lol: x :lol::D:);):lol::D xxxxxxx :lol::):D:lol::D:) xxxxxxxxx :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 nem volt könnyű! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 grat! Ez nem semmi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 5000ért vállalok név kiirást! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 nem volt könnyű! :rolleyes: :mellow: :unsure: Macskakaparás :lol: :D:):lol::).......:lol::);):).......:D ;)......................:P......................:lol: :lol:.....:P:).......;):):lol::).......:lol: :lol:..........:lol:......................:lol:.......:lol: :lol::):lol::).......:lol::):lol::).......:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 5000ért vállalok név kiirást! :rolleyes: :mellow: 10000-ért betonozok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Macskakaparás :mellow: :rolleyes: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 :lol: :lol: Csak megy piros "I"-vel is :lol::);):).......:D:);):)....... :rolleyes: :P......................:lol:...................... :mellow: :lol:.....:P:).......;):):lol::)....... :unsure: :lol:..........:lol:......................:lol:....... :D :lol::):lol::).......:lol::):lol::)....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Hihi. Beraktam a Mor16V féle Irmscher chipet. Hát, büntetős lett az autó. Bazimód húz már 1500-tól is. Főleg így a hűvösebb estéken. :rolleyes: Alig akartam kiszállni ma belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 :lol::):lol::).......;):):D:)....... :rolleyes: ;)......................:P...................... :lol:.....:lol::).......:P:);):)....... :mellow: :lol:..........:lol:......................:lol:....... :unsure: :lol::):lol::).......:lol::):lol::)....... :D Az utolsó i kicsi... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 :lol: :lol: ;) :D ....... ;) :P :lol: :lol: ....... :rolleyes: :P ...................... ;) ...................... :lol: ..... :lol: :lol: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :mellow: :lol: .......... :lol: ...................... :lol: ....... :unsure: :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ....... :D Az utolsó i kicsi... :lol: :lol: :lol: :lol: Tom aki kicsit le van lassulva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 béénnnnáááááááááááákkkkkkkkkkkkkkkk :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Hihi. Beraktam a Mor16V féle Irmscher chipet. Hát, büntetős lett az autó. Bazimód húz már 1500-tól is. Főleg így a hűvösebb estéken. :rolleyes: Alig akartam kiszállni ma belőle. Na ennek örülök és még ha egy powercup is díszelegne a mocin akkor lenne az igazán tuti :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Tom aki kicsit le van lassulva :mellow: Jóvanna én még kicsi vagyok, azt mindig bele kell számolni. :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Jóvanna én még kicsi vagyok, azt mindig bele kell számolni. :rolleyes: :mellow: hol volt az a 4*4 és a ph3 !!! ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 hol volt az a 4*4 és a ph3 !!! ???? Hát 50ről nincs 4x4, vagy van, de arra fel kell készülni. :rolleyes: Kettes végig egyébként meg együtt mentünk, csak utána rohantál el valahová nagyon. :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Hát 50ről nincs 4x4, vagy van, de arra fel kell készülni. :rolleyes: Kettes végig egyébként meg együtt mentünk, csak utána rohantál el valahová nagyon. :lol: :lol: én nem rohantam sehova téged vartalak :mellow: de nem akartal jöni valamiért :unsure: na jo csak cukkollak .. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 gecc ha ott lettem volna még most is várhatnátok rám! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Na ha meg én is ott lettem volna...ki sem látnátok még most sem a füstből... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hihi. Beraktam a Mor16V féle Irmscher chipet. Hát, büntetős lett az autó. Bazimód húz már 1500-tól is. Főleg így a hűvösebb estéken. :rolleyes: Alig akartam kiszállni ma belőle. Mennyibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 hmmmm hmmm hmmmmm....nem is néz ki annyira hülyén ha meg van hagyva a zár a csomagtartó ajtón a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :mellow: Ha minden igaz, a tartók szegecsekkel vannak rögzítve, mint a küszöböknél is. :rolleyes: Bár eddig még nem volt GSI-m. Nagyon valószínü, hogy hegesztés nélkül nem lehetne megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Nagyon valószínü, hogy hegesztés nélkül nem lehetne megoldani. itt az ogre autójának hátulja....már ami maradt belőle a puff után: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/6980/22.jpg?1172670274 ezen nem látom semminek a nyomát csak a rendszámtáblatartó lukakat Bár eddig még nem volt GSI-m. senki sem lehet tökéletes :mellow: (rajtam kívül persze :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 itt az ogre autójának hátulja....már ami maradt belőle a puff után: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/6980/22.jpg?1172670274 ezen nem látom semminek a nyomát csak a rendszámtáblatartó lukakat Ha a tiédet néznénk ilyen kis felbontással ott se látszana semmi! :rolleyes: A szegecsek is színre vannak fújva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 a kérdés az, ha leszedem a fekete műanyagot azok a karmokat az alján ragasztva vannak? :rolleyes: Azokat a karmokat le kell vágni utána pedig fényezés. Anno én tettem be képet szerintem. Ha mindenképp akarod vegyél egy sima hátsóajtót, szerintem olcsóbb/egyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts