Kess Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Most jöttem a lakatostól. Ejjj nem ócsó a móka. És marad a sima ív. :( 60ropit kér a bal ív csak fényezve lenne,jobb ív cserélve és tankbeömlő is cserélve.+(ezek is fényezve). Lakatos munka 25eFt ,fényezés 30eFt(elemenként 15)+anyag (1 ív+tankbeömlő) nahát :( Azt hittem ócsóbb lesz. Ha valaki tud ócsóbbat nekiméljen. :roll: nekem vidéken mondtak jobb árat, de akkor ott kell hagyni a verdát és vonatozni, vagy 2 autóval menni... tehát a 2 hátsó ív cserére + tanbetöltő csere + csomitartófalazás + 2 hátsó oldalelem és csomitartófényezés (sima fehér) = 60e Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 amióta megvan volt 4 tárcsa, összes betét cserélve és ennek ellenére konstans módon irogatja kifele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ja ablakmosó az kellene bele... de már nagyon únom, úgyhogy átüttetem vagy dajcsra vagy inglisre :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Itt vidéken sem olcsóbb!!!!!!! A jó munkáért itt is pengetni kell :roll: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 akkor az tuti jeladó (1ébként az enyém is mindig kiírja de lexarom :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 amióta megvan volt 4 tárcsa, összes betét cserélve és ennek ellenére konstans módon irogatja kifele.... Akkor a kábelt nézd meg, lehet, hogy nincs visszadugva vagy nem ad jelet szakadás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Tehát a fékvisszajelző: Hurok szerűen van kötve, és ha megszakad a jel akkor írja ki... Ez akkor is lehet, ha pl le van húzva a jeladó (mert mondjuk korábban letört) és nincs rövidre kötve... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Tegnap este óta ezt irja a fed.comp.-om:Pastiglia Freni Ma rájöttem :kopottak a fékbetétek :idea: :roll: 8) :oops: Vannak eladó Ferodo fékbetéteim GSi-hez 30%-al olcsóbban... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ja ablakmosó az kellene bele... de már nagyon únom, úgyhogy átüttetem vagy dajcsra vagy inglisre :wink: Inkább ha unod akkor az uszót egy kis zsineggel felkötöd.És akkor áll.telit fog "jelezni" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 De fel is lehet ragasztani, és nem állítólag hanem biztosan... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nah akkor maj' jól megnézem a 7végén,h mi lehet a gáz. Anti tegnap sikeres vót a projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Ezt már láttátok? kamillázok :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Nem csináltam semmit... :roll: Ma mostanság mit csinálsz??? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 micsinálok? vállalatirányírok és kommunikálok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Ezt már láttátok? kamillázok :shock: :shock: :shock: Valszeg elírták az árat... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Ezt már láttátok? kamillázok :shock: :shock: :shock: Ilyen nincs. :?: :?: :?: :roll: :idea: Itt valami turpisság van. :( Lehet , hogy a többi hitel. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 micsinálok? vállalatirányírok és kommunikálok :( Gondoltam talizhatnánk, de ha meló van akkor meló van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ma szigóruan meló ugyanis pénteken audit! nameg elvileg ma meetin van Pizoval napközben és még donno mikor! Én nem az ár miatt akadtam ki, hanem nem láttam még őt kishazánkban! nem kicsit sok rajta a moapos tünet.... nomeg turó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 hát valszeg az árát is elírták, na meg a köbcentijét is, de 1ébként nagyon jól néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 nomeg végül de nem utolsow sorban léphet is nem is pötit 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 8) 8) :( :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Ezt a "rallgye" gsi-t láttam már soxor Vácon :( Használtautós hírdetés meg lehet,hogy németországból behozott nem honosított autó.............lehet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 ez komoly vas! nem ezt árulták duenen 2 milkáért? amúgy az hogy lehet, hogy kb a tolókeretes kerül annyiba és ennyiért árulták???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 sztem ebben 8 szelepes motor van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 20 max 30mm :wink: Srály!Az még talán belefér, viszont milyen gátlót javallotok majd hozzá?Mert MOMC említette, hogy oké, hogy lefelé kemény a dolog, de u.e. vissza? :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts