gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 csak az meg sztem furán néz ki ha lámpa meg"helyzetjelző" fekete........ "nagy a baj" :unsure: :mellow: :rolleyes: jah legalább egyet lefényképezhettél volna vagy vmi link róla hogymilyen kb????? Szerintem meg mivel nincs nagyon abban a vonalban feketeség (pl oldal díszléc) hülyén nézne ki, hogy a lökh.-n van oldalt meg nuku. Megtöri az összhatást amit azzal érsz el, hogy mindent sárgára fújattál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Szerintem meg mivel nincs nagyon abban a vonalban feketeség (pl oldal díszléc) hülyén nézne ki, hogy a lökh.-n van oldalt meg nuku. Megtöri az összhatást amit azzal érsz el, hogy mindent sárgára fújattál. aham hát már végképp nem tom............ két tarcsi díszlécet lefújok feketére sztem és meglátom milyen lesz..... tehát kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Ott van a link kattints rá! A #35675-ös hozzászólásom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Ott van a link kattints rá! A #35675-ös hozzászólásom. :rolleyes: hát nem szar az tény de ekkora kell is egy béjemvéj alá, mikor lesz autón??nah majd arról is kérünk ám képet hamar....... csokinyuszit is németből külték a kerékhez????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Hogy mikor lesz az autón? :rolleyes: Egy próba erejéig holnap biztos feldobom de véglegesen majd csak ha megvan a KW Gewindefahrwerke. :unsure: Mert úgy mutat igazán jól ha rá van ültetve a kerékre. Nem, a nyuszi az itthoni és a kutyu szokott kapni néha csak, hogy a vadász ösztön megmaradjon benne. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 hát István megint megbaszott az 1.8-al... [fejbelövős szmájli] :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 hát István megint megbaszott az 1.8-al... [fejbelövős szmájli] :rolleyes: Ne izgulj tegnap délután 19:00-körül emberünk is nézett nagyokat a szentendrein (ugyan ez volt csak olyan kékes ezüstös akármilyen szine volt). Ő 360kg nehezebb + 2személyel volt nehéz, + autómata váltós viszont +73le-vel erősebb és Quattro volt. Mi pedig 1506,5kg súlyal + 3 személyel voltunk terhelve. Első gyorsulásra kapot másfél autót (nem tudott rajtolni szerintem és én meg jól kaptam el a váltásokat) másodikra hirtelen megtanult quatroval rajtolni és ott kaptam 1 autót. Ekkor végig a seggében voltam és kurv@ra nem akart elmenni, ráadásul tiporta neki mert a kipufogója magasságában voltam már (ablak lehúzva) és a kipufogóból iszonyat hang jött ki. Amolyan repülőgép süvöltés, szóval nyomta neki rendesen. Szerintem szög gyári volt az autó de hogy a 70le + és ki tudja mennyi NM+ no meg a Quattro nem volt neki elég ahhoz, hogy kiegyenlítse a súlykülönbséget? :mellow: Lényeg a lényeg nem hittem el pedig 2x mentünk. Mindenesetre kapott egy puszit az autó utána. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Atyaég, brutál ez a gumi! Irigyelve vagy. :mellow: Sorozat 1 Sorozat 2 Gumi A konyha ékessége! :unsure: Na milyen? :rolleyes: Ja meg kaptam hozzá 20db kerékcsavart is. Szóval szerintem annyit emaileztem emberrel, hogy azért lehetett a csere. De szerintem ez is van olyan szép mint amit először akartam. Nincs kedvem visszaküldeni veszekedni az Űber meisterrel ami persze +60 juró a visszaküldés Németországba.A konyha ékessége! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 nekem volt Hankúúk gumim... szerintem ultraszar volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Ezt nem kérdeztem! :rolleyes: :D :mellow: :unsure: Egyébként meg majd kiderül és azért nem vagyok benne bíztos, hogy nagy méretben szarlenne. Mert ugye mérettől függ a gumi milyensége, viselkedése az úton. Meg hát több éve pl Essen Motorshown Ferrari, Aston Martin, M6, S Cooper autók a reklám autóik, nem hiszem, hogy adná a nevét ill. autóját ezen cégek sora ha szar lenne. Azokon persze 18-tól fölfelé van a méret. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 biztosan van jó minőségü gumi is, de ami itthon kapható és ócsó az kaka. mintahogy van az alessio feliniből is jó, nem deformálódó fajta. de az nem 20 ezer per darab :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Feldobtam a kerekeket! Az időjárás meggyözött, hogy nem vegyem le! :mellow: Pedig lájtosan csináltam direkt mert nem volt még árnyék. Sajna sz@r idők járnak a kövérekre. :rolleyes: Viszont kell az az ültetés. Nem kicsit! Nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Elöl-alul nézet Oldalról Első papucs Hátshow 1 Hátshow 2 Hátulrúl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Elöl-alul nézet Oldalról Első papucs Hátshow 1 Hátshow 2 Hátulrúl Na jó, ez f@sza, vitának helye nincs.... örülök, hogy szépült a bajor csoda :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Hát kimondani hatalmas a méretét, de mejdnem hogy elvész a béjemvéj alatt, de zsír és kell az ültetés 80/60??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Nagyon szépek a kerekek! :mellow: Ez AR1-s? Ebay-ről van? Sárga gsi nekem is jobban tetszik sárgán amit kérdeztél! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Szépek a képek Tomasz! Milyen faja fényképelőd van te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 http://img1.tar.hu/gsitamas/img/30212279.jpg Elöl-alul nézet Oldalról Első papucs Hátshow 1 Hátshow 2 Hátulrúl ez pont ugyan az az Y küllö mint az enyim csak sok peremmel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Ha jo az EXIF adat, akkor Sony DSC-R1 :unsure: De sztem sokkal többet számít, hogy ez nem az első sorozata amit el kattintgatott Tomi "bácsi" :lol: Felnik tényleg nagyon pofásak.. ezt már letárgyaltuk, hogy ebben egyezik az ízlésünk.. bejön ez az "Y" forma... Mondjuk én is csak néztem elösször, hogy 18" ? :D de naagy.. de a bömbi alatt tényleg eltünik.. Pedig lájtosan csináltam direkt mert nem volt még árnyék. Sajna sz@r idők járnak a kövérekre.Az a mókás, hogy nem csak a kövérekre.. én elég cingár vok, de mégse bírom a meleget.. izzadok mint a ló.. :mellow: hát István megint megbaszott az 1.8-al... [fejbelövős szmájli] :rolleyes: Ezt a perverziót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 huh ez sem rossz viszont szép....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Ha jo az EXIF adat, akkor Sony DSC-R1 :rolleyes: Ránéztem egy rövidet.. komoly kis gép! Az ára is.. dehát ha jól tom, Tomi ezzel keresi a kenyerét...(de lehet nem jól tom..) :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Sonique a tiéd BBS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Ja bocsi már látom hogy az :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Ja bocsi már látom hogy az :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május27, 2007 Megoszt Elküldve Május27, 2007 Tomi nagyon szép a felni a BMW alatt...... :mellow: Sárga szerintem is sárga csík fekete index...... Lantival elég jót kocsiztunk pénteken,egész jól megy az 1.8 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts