Stock16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ez most bamba kérdés, de a W1068 jó F16-os váltóhoz? Lehet, hogy érdekelne, ha jó az állapota. Másik: computerednek mi baja? Nekem van egy felesleges. Hátha tudunk egyezkedni. :D Nem tudom Bobber... :rolleyes: Elméletileg a 8ezres órákat c20xe mocikhoz párosították.Ez talán egy Vectra 2000-é volt. A comp.-ot már áttettem egy haveroméból is és azzal sem javult meg.Mondjuk az sem biztos hogy bele való volt... :mellow: A baja pedig az hogy az átlagfogyit és a pill.fogyit meg kétszerezi, a megtehető km-ert ennek fügvényében lekurtítja meg az átlagsebesség is elég érdekes mert soha nem több mint 17km/h. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem tudom Bobber... :rolleyes: Elméletileg a 8ezres órákat c20xe mocikhoz párosították.Ez talán egy Vectra 2000-é volt. A comp.-ot már áttettem egy haveroméból is és azzal sem javult meg.Mondjuk az sem biztos hogy bele való volt... :mellow: A baja pedig az hogy az átlagfogyit és a pill.fogyit meg kétszerezi, a megtehető km-ert ennek fügvényében lekurtítja meg az átlagsebesség is elég érdekes mert soha nem több mint 17km/h. :unsure: Ez érdekes. Én is pont ezért cseréltem le, de nekem megoldotta a problémámat. Gondolom az útjeladó impulzusszáma nem stimmelt. Mindenesetre érdekelhet az óra... :D (az enyém nyúzott. max átbarkácsolom a jeladót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 .....A baja pedig az hogy az átlagfogyit és a pill.fogyit meg kétszerezi... nah ez nekem is igy van csak nem a BC csinálja hanem a motor.. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 tankolást is írod? Báázzz.....nem semmi........ :D :lol: :lol:Mintha nem tudnááá.. :unsure: ;) nah ez nekem is igy van csak nem a BC csinálja hanem a motor.. :rolleyes: :D LOOOOOOL... de dinnye!!! és még igaz is, miii? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ez érdekes. Én is pont ezért cseréltem le, de nekem megoldotta a problémámat. Gondolom az útjeladó impulzusszáma nem stimmelt. Mindenesetre érdekelhet az óra... :mellow: (az enyém nyúzott. max átbarkácsolom a jeladót) Laci4 segített már nekem ebben és kiderült hogy az én autómba w1102-es óra való.Na most.......azt nem tudom hogy az enyémben jelenleg milyen van mert számlap lett rajta cserélve és eltünt a w szám.Az mondjuk gyanus hogy nincs az órában légzsák visszajelző lámpa holott van benne légzsák :rolleyes: Ha gondolod dobok egy képet az eladó óráról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 LOOOOOOL... de dinnye!!! és még igaz is, miii? :rolleyes: tények.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Laci4 segített már nekem ebben és kiderült hogy az én autómba w1102-es óra való.Na most.......azt nem tudom hogy az enyémben jelenleg milyen van mert számlap lett rajta cserélve és eltünt a w szám.Az mondjuk gyanus hogy nincs az órában légzsák visszajelző lámpa holott van benne légzsák :rolleyes: Ha gondolod dobok egy képet az eladó óráról. Rendicsek, jöhet a kép. :mellow: Remélem ebben van lufi visszajelző. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Rendicsek, jöhet a kép. :rolleyes: Remélem ebben van lufi visszajelző. :mellow: Ok Bobber megkérem a hugomat hogy csináljon róla egy pár képet mert én ma nem megyek haza. Este ha minden jól megy felteszem.Az hogy légzsák visszajelző van e rajta nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha nincs rajta, még mindig be tudom rá kötni. :rolleyes: Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 De ebben szerintem a gyári háttérvilágítást használja. (azaz égők, vagy ledek) a német arc meg adja hozzá az illuminátoros hátlapot, vagy mi a fentét, amitől olyan egybefüggő lesz a színe. amúgy csak azt írja a csóka, ha jól értem, hogy az eredeti világítást ki kell szedegetni mert helyette világít a hátlap, amit be kell tenni a számlap alá. (adja hozzá az invertert is!) Mondjuk én a mutatók köré beledeznék pirossal (kék feliratoshoz) Nemtom melyiket láttad, de van neki egy pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nemtom melyiket láttad, de van neki egy pár. Végignézegetem mindjárt, de nem emlékszem ilyen teli háttérvilágításos megoldásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Végignézegetem mindjárt, de nem emlékszem ilyen teli háttérvilágításos megoldásra... Közben betettem párat fentre. Ez is nagyon szép szerintem, igaz nem opel. Ez meg fura... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Aha, már látom. viszont ha jól látom, ezek módosított háttérvilágítással vannak. (led) Lehet, hogy fel kellene hívni. Nekem nem sok türelmem van telekakálni ledekkel a műszeregységet. Pedig tetszik így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Aza vicc hogy nem is volt igazán lecsúszva a csati, szemre nem látszott csak mikor a haverom végigment a kábeleken akkor lehetett érezni hogy lötyög és valszeg ott kontaktos...aztán a fém fület meghajlítgatta nekem ami által most feszesen tart a csati a helyén... Jah igen még valami, ha nekem mégiscsak olyan a km órám hogy nem 'bowdenes' akkor mi van? akkor az 'új' F20-as váltón lévő 'madzaggal' mit kezdjek? Szerintem senki nem számolja össze szívesen, mennyi píízt locsol a masináiba. :rolleyes: Lacee! Látod, nem is jutott eszembe, hogy mondjam, nézd meg a csatijátt is a DIS-nek. :mellow: De legalább megoldva a problem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Aza vicc hogy nem is volt igazán lecsúszva a csati, szemre nem látszott csak mikor a haverom végigment a kábeleken akkor lehetett érezni hogy lötyög és valszeg ott kontaktos...aztán a fém fület meghajlítgatta nekem ami által most feszesen tart a csati a helyén... Jah igen még valami, ha nekem mégiscsak olyan a km órám hogy nem 'bowdenes' akkor mi van? akkor az 'új' F20-as váltón lévő 'madzaggal' mit kezdjek? Tudtommal létezik ehhez valami jeladós biszbasz. Tán a másik váltóból ki is szedhető... vagy hülye-e vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem biztos hogy kell a jeladó. Meg kell nézni hogy volt-e a másik váltón. Ugyanis szedheti az ABS-ről is a sebességjelet ilyen esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem biztos hogy kell a jeladó. Meg kell nézni hogy volt-e a másik váltón. Ugyanis szedheti az ABS-ről is a sebességjelet ilyen esetben. Ehhez kapcsolódik kicsit: A vezérlőnek kell a sebességjel, amit a kilóméterórában lévő jeladó csinál? (rajz szerint talán a hetes, vagy kilences lábára menne a vezérlőnek (M2.5 esetén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ehhez kapcsolódik kicsit: A vezérlőnek kell a sebességjel, amit a kilóméterórában lévő jeladó csinál? (rajz szerint talán a hetes, vagy kilences lábára menne a vezérlőnek (M2.5 esetén) Igen, nélküle egy idő után vészprogramra áll át a vezérlő. (ami pl nálad magyarázhatja a nem-menést, rángatást) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Igen, nélküle egy idő után vészprogramra áll át a vezérlő. (ami pl nálad magyarázhatja a nem-menést, rángatást) HOHOHO! Ez fontos infó volt! Köszönöm! Megyek DRÓTÉ' :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Nem biztos hogy kell a jeladó. Meg kell nézni hogy volt-e a másik váltón. Ugyanis szedheti az ABS-ről is a sebességjelet ilyen esetben. Erről jut eszembe anno vettem Tőled egy ABS jeladót. Persze azóta sem raktam be, de a hiba amiért eredetileg vettem már nincs :rolleyes: Magától javul meg a ótókám :mellow: Képzeljétek Apa vett egy lovat életében előszőr (3 hete), és hát eljött az ideje az első versenynek. Il Gattonak hívják a pacit, és én is kint voltam, a futam ma volt még hat előtt :unsure: http://www.intrex.hu/kincsempark/05_23/2_futam.htm Kicsit meglepetés, főleg ahhoz képest hogy istállót is 3 hete látott először, eddig valahol vidéken flesselt anyukájával a kutyák közt... (mármint a ló :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 hmmmm 40 euróért ilyen lesz? :rolleyes: http://img161.imageshack.us/img161/337/ast...leplasmaap7.jpg AKAROM Kemény tényleg, de Roland is jókat csinál. A villámlós a komoly azok közül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Albert! Nem elég a Póker, most még itt a Lovi is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 ő a szerencsefi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 István! Megkérdeztem Dettit, viheted a Piot...15e :rolleyes: Ja a héten 50-ért odaadom a digitet valakinek, ha kőőő... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts