redline Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Itten van! Aztán lehet zúúúúmolgatni... :wink: http://img.tar.hu/corsarulez/img/11688126.jpg#3 Antal! Ez durva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Peti: assszép öcsém :shock: Ennyi pénzt baz :roll: Én má rájöttem nem megvenni meg fenntartani drága egy kocsit hanem szépítgetni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2005 Megjött a cikk, de mostanság ezzel voltam el: www.astraklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 hemi! mit csesztem el olyan csúnyán rajta? mert úgy csináltam ahogy a fáma mondotta de mégse jött ki a lépés! és KÖSZÖNÖM :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Kérdés!GSÍ rugó, berakható-e shima Fastrába.Gondolok itt rugótányér, és tsaira.Az hogy lentebb lesz, és hogy keményebb, vágom.Csak a többi homály egy kicsit!Szal? :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nem bizti hogy lentebb lesz! Legalábbis nekem a Futó kolega ezt mondta. Van némi sulykülönbség a sima Astra és a Gsi között (nem az Aztec-félére gondolok :( ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nem bizti hogy lentebb lesz! Legalábbis nekem a Futó kolega ezt mondta. Van némi sulykülönbség a sima Astra és a Gsi között (nem az Aztec-félére gondolok :( ). 1ébiránt nekem meglepő módon nem sokat emelkedett miután kivettem csak a segge 2cm-t max :wink: amúgy Wolfi csont nélkül bemegy :wink: legalábbis mi csont nélkül tettük be anno fehér aszmámba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nemtom mennyivel van lentebb gyárilag a Dzsieszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nemtom mennyivel van lentebb gyárilag a Dzsieszáj. 20 max 30mm :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2005 hemi! mit csesztem el olyan csúnyán rajta? mert úgy csináltam ahogy a fáma mondotta de mégse jött ki a lépés! és KÖSZÖNÖM :oops: Elöször jó helyre raktad! Csak a képek helye és mérete volt "problémás" . Né majd meg most holvan. A MOTE Hírekbe nem lehet hosszú cikket pakolni. Rövid 1-2 soros híreket szabad. Pl Atommanó autója még mindig füstül. Vagy PetiGSI, SXP, IQBéla még mindig nem tagja a szekciónak:)) Ilyeneket... A cikkekhez 400 széles képeket használj. Érdemes továbba nem egy könyvtár alatt tartani a képeket. Nézd át mit műveltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 rajta vaok Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 tagság - :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Köszi Hemi :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Jó reggelt... 8) Az lenne a kérédsem ,hogy ki milyen gyertyát használ a gsi-be,mert nekem jellenleg ngk 2 polusu van benne és alacsony fordulaton mikor le veszem a gázrol a lábam rángat az auto,zsír uj a gyertya! Szerintetek? :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A rángatás oka lehet még a gyertyakábel, vagy akár a légtömegmérő, vagy a lambda szonda is... Amúgy Én többmindenkit kérdeztem korábban gyertya ügyben és legtöbben a gyári 2 pólusút javasolták... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A rángatás oka lehet még a gyertyakábel, vagy akár a légtömegmérő, vagy a lambda szonda is... Amúgy Én többmindenkit kérdeztem korábban gyertya ügyben és legtöbben a gyári 2 pólusút javasolták... :wink: Üdv.: Atommanó OK Kösszi,akkor ugy látszik át kell néznem a dolgokat... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Ebből egyedül a légtömegmérő nem mérhető ha jól tudom...úgyhogy azt hagyd utoljára, vagy kérj kölcsön valakitől egyet... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Ebből egyedül a légtömegmérő nem mérhető ha jól tudom...úgyhogy azt hagyd utoljára, vagy kérj kölcsön valakitől egyet... :roll: Üdv.: Atommanó Áll itt nálunk még 3 gsi astra csak lesz már az egyikben :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Hát ha jól körülnézel biztos találsz egyet... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Tegnap este óta ezt irja a fed.comp.-om:Pastiglia Freni Ma rájöttem :kopottak a fékbetétek :idea: :roll: 8) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Pastiglia Freni Brems Belage Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Tegnap este óta ezt irja a fed.comp.-om:Pastiglia Freni Ma rájöttem :kopottak a fékbetétek :idea: :roll: 8) :oops: hehe!! neked is olaszul dumál az autód!!!! :( :( nekem meg vmi olyat irt, hogy "Anabagl. Luci. Retr.", vagy mi a pöcs 8) egyébként nekem mindig kiírja a Pastiglia Frenit, pedig szinte új betéteim vannak, de biztos szar a jeladó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 hehe!! neked is olaszul dumál az autód!!!! :( :( nekem meg vmi olyat irt, hogy "Anabagl. Luci. Retr.", vagy mi a pöcs 8) Én már kész olasz szótár vagyok. Az kérlek szépen:Az ablakmosó folyadékod elfogyott! vagy ha van benne lé akkor az uszó vagy a csoki szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A brems belage vagy mifene az nekem is jáccik mindig, tutti a jeladó szaraxik! Az milyen elven müködik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 A brems belage vagy mifene az nekem is jáccik mindig, tutti a jeladó szaraxik! Az milyen elven müködik? a féknyereghez csatlakozik egy kábel-nézd meg a kontaktott , hogy jó-e(tisztisd meg) De ha leveszed a kereket és megnézed a fékbtéteket és a már nem sok van kb-1-2 mm-er akkor jól müxik a comp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts