Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

"Atommanó:

Erre én is rácáfolnék...

hemi:

Ez nem így van, de ez nem az én bajom:))"

Amikor vettem az autómat, már 71 hónapja használtam elég aktívan C20NE omegát, olyat, amiben most is kiváló a motor, ismertem minden ciccenését, hogy hol milyen, stb.

Vétel el?tt végignéztem csilliárd darab calibrát és astra gsi-t, 8v-t és 16v-t vegyesen, és bizony a nagyrészükben 8v motorok épp olyan állapotban voltak, mint a 16v-k.

M?szakilag már nem értek hozzá, az kétségtelen. De szerintem ti sem jobban (EZEN NEM MEGSÉRT?DNI!).

Hemi, neked gondolom nagyon jó állapotban van a 8v motorod (ugye c20ne nem gsi astrád van?), egyrészt mert igényes lehetsz rá, másrészt mert se te, se más nem küldte szét. Ami gsi-kben van, legyen 8v, 16v épp úgy küldik.

Olyan szempontból viszont mindenképp jobb a 8v, hogy dugig van vele a bontó, szarér-hugyér adnak hozzá bármit.

Megosztás:

Hi! Everybodry.

Szétszedtem (mármint a középkonzolt), megnéztem a bc-t, és igen, a két kis izzó vót a bűnös. Napfénynél 2 cm-ről látszik hogy dolgozik a drága, csak hát nem világít. Kicseréltem, jó!

Köszi a sok tippet.

Nincs mit! :wink:

Nyertem!!!!!!! :wink: :( :(

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Ejjj ha! Kamillából átcsaptam sasolásba........ :shock: Pár perce majdnem lezúztam a GSI-t :( Hungárián megyek kisebb cikk-cakk és belső sávban a tirpák satufékezett. :shock: Én is........telefon a kesztütartóról csak úgy pattan vissza........berágott a tag,hogy sietek. :( Nah jó anyázás meg minden -> irány tovább.......1-2km-re rá egy kisutcából fékezés nélkül egy 2X-éves srác merci mikrobusszal kivágott elém........mellettem persze most is mentek.Staufék.......majd ABS........telefonok megint kesztütartó+szélvédőről vissza. :shock: Ejjjj nem megy ez ma nekem........kocsi itt melóhely elött leállít. Most csak "kamillázok" mi van.

Egyik kollegám mondta,hogy látott egy lerobbant GSI-t ,kék színűt az árpa híd budai hídfőjénél. Nem ismerjük ki ő? Jah én is láttam egyett a Hungárián sztem még láthatta is,hogy hogyan töröm majdnem porrá a kocsit :oops: :lol:

Megosztás:

Most jöttem a lakatostól. Ejjj nem ócsó a móka. És marad a sima ív. :(

60ropit kér a bal ív csak fényezve lenne,jobb ív cserélve és tankbeömlő is cserélve.+(ezek is fényezve).

Lakatos munka 25eFt ,fényezés 30eFt(elemenként 15)+anyag (1 ív+tankbeömlő)

ne mán :(

Azt hittem ócsóbb lesz. Ha valaki tud ócsóbbat nekiméljen.

:roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.