FBalazs Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 a fekete is rohadt kényes... Gergő cimborámék fekete polot vettek és minden *** porszem meglátszik rajta... neolux fehérben nem lehet kapni ? :D Jah, van tapasztalatom. :lol: 1.) Csak kézi mosó 2.) Mosás után 20 perccel már poros 3.) Bogarakat minden cruising után le kell takarítani, mert beleég a feketébe 4.) minden megláccik rajta :unsure: Huhhh...most írt, hogy a fekete mellett döntött... :rolleyes: Höhöhöhöhö..... sorstársak leszünk :mellow: Viszont a belseje tetszik. Szerintem mutatósabb, mint a sima fekete (ami öcséméknek is van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Jah, van tapasztalatom. :unsure: 1.) Csak kézi mosó 2.) Mosás után 20 perccel már poros 3.) Bogarakat minden cruising után le kell takarítani, mert beleég a feketébe 4.) minden megláccik rajta :mellow: Höhöhöhöhö..... sorstársak leszünk :rolleyes: Viszont a belseje tetszik. Szerintem mutatósabb, mint a sima fekete (ami öcséméknek is van) Volt már fekete autóm...Punto is meg a Cabrio is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ....Pista ez rád is vonatkozik....Könyörögtél hogy csináljuk,téged mégse láttuk.Már nem érdekel ki sértödik meg emiatt,csak nem igazán viselem el olyan emberektől a nagy szavakat akik csak elméletben okosak :rolleyes: itt már messze nem a pénzről van szó,hanem elvekről.... Bocsánatot kértem, nem vettem ki annyira a részemet a teendőkből mint kellet volna. Most akkor ezt fogom hallgatni az életem végéig ? Miért nem tudsz nagyvonalúbb lenni ? Nem mellesleg megjegyezném te pedig hajlamos vagy átesni a ló másik oldalára és ott már a semmit tudlajdonítod az embernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 ... és ott már a semmit tudlajdonítod az embernek. Ezt a részét én nem értem... Amúgy igaza van Coupenak, mert tényleg elég könnyen igent mondasz dolgokra, (jelen esetben nyomassuk, meg csináljuk) aztán meg nem minden jön össze... De senki sem hibátlan...kivéve engem... :rolleyes: Én azért tudod, hogy nagyon kedvellek!!! Erre hétvégén iszunk is... :unsure: :D :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Áki! Este kaja, Katival is megdumáltam...elötte meg okosodj... Ja papírokat nehogy ott hagyd... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Lassan nem is kell keresgélned biztosítost, mert lassan saját flottaként fognak kezelni.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Már beszéltem a sráccal...intézi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ezt a részét én nem értem... Amúgy igaza van Coupenak, mert tényleg elég könnyen igent mondasz dolgokra, (jelen esetben nyomassuk, meg csináljuk) aztán meg nem minden jön össze... De senki sem hibátlan...kivéve engem... :rolleyes: Én azért tudod, hogy nagyon kedvellek!!! Erre hétvégén iszunk is... :unsure: :D :mellow: Azt csak úgy értettem, hogy a nem eleget nem egyenlő a semmivel, még ha csak kicsit több mint a semmi. Igen erős túlvállalásban vagyok mostanában, ha valamire szemernyi reményt látok bólogatok, de soha nem az a célom, hogy bárkit megszívassak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Tudom Piiista! Nálad lojálisabb emberkével még nem találkoztam... Képzeljétek hogy jártam... Kihívtam a modbil eredetvizsgáló srácot...kijött kéri a papírokat...amik persze otthon vannak...se forgalmi, se személyi se semmi... Szegénnyel jól kibabráltam, bár nem húzta fel magát a dolgon...udvariasan megkérdezte, hogy mikor tud jönni újra... Meg is lepődtem...nem győztem elnézést kérni...tök ciki volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Tudom Piiista! Nálad lojálisabb emberkével még nem találkoztam... Képzeljétek hogy jártam... Kihívtam a modbil eredetvizsgáló srácot...kijött kéri a papírokat...amik persze otthon vannak...se forgalmi, se személyi se semmi... Szegénnyel jól kibabráltam, bár nem húzta fel magát a dolgon...udvariasan megkérdezte, hogy mikor tud jönni újra... Meg is lepődtem...nem győztem elnézést kérni...tök ciki volt... :rolleyes: :mellow: bázzz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Áki! Este kaja, Katival is megdumáltam...elötte meg okosodj... Ja papírokat nehogy ott hagyd... :mellow: milyen papírt??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 QP láthattalak kettőkor a Kerepesin Opel Wallis előtt befelé zúzni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 milyen papírt??? :rolleyes: Elvileg a kollegád megírja a fekete papírjait, és odaadja neked hogy odaadd aláíratni... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Elvileg a kollegád megírja a fekete papírjait, és odaadja neked hogy odaadd aláíratni... :rolleyes: ttéééénnnyyllleeeeggg......... :mellow: kicsi az agyam....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ma papír ügyekben én sem brillíroztam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Elvileg a kollegád megírja a fekete papírjait, és odaadja neked hogy odaadd aláíratni... :rolleyes: fehér tollal? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 QP láthattalak kettőkor a Kerepesin Opel Wallis előtt befelé zúzni? Igen az Én voltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Igen az Én voltam :rolleyes: Elvileg este talizunk... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Igen az Én voltam :rolleyes: asszem le is jelentkezem MSN röl, megjött a díler :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Vírus kőőőő??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Bocsánatot kértem, nem vettem ki annyira a részemet a teendőkből mint kellet volna. Most akkor ezt fogom hallgatni az életem végéig ? Miért nem tudsz nagyvonalúbb lenni ? Nem mellesleg megjegyezném te pedig hajlamos vagy átesni a ló másik oldalára és ott már a semmit tudlajdonítod az embernek. Nem haragszom ezt Te is tudod.... :rolleyes: de azért hadd döntsem el Én hogy akarok vállalni valamit a klubbért vagy sem.... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 QP van vmi új msn virus.. hallotál már róla? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Elvileg este talizunk... :rolleyes: Szerintem nem,legalábbis Én biztos hogy nem megyek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 asszem le is jelentkezem MSN röl, megjött a díler :rolleyes: :lol: :lol: Teljesen új a windows még vírús mentes.Lobot meg törlöm msn-ről :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Szerintem nem,legalábbis Én biztos hogy nem megyek.... És akkor hogy kapod vissza a kocsid Ákitól? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts