Laci4 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 BC: elösször sztem nézd meg a csatlakozókat... jól raktad e öket vissza.. mármint érintkezés szempotjából.. Nézd meg az izzókat is, bár sztem ha azok nem mennének, akkor is látszana vmi nagyon haloványan, illetve hogy(ha jól emlékszem) mind a 2 egyszerre égjen ki, annak kicsi az esélye. + sztem, de ez csak logika, az izzoknak igazándiból semmi közük a BC hez. Kapnak egy +12voltott oszt csá.. Szóval ebből én arra logibikbakkozok, hogy a 12 voltot nem kapja meg. csati... esetleg BC-n belül a csatinál fóliaszakadás.. már nem emlékszem pontosan hogy van megoldva... az OFF celicáról meg ON annyit, hogy én mentem utánuk a kocsimmal.. egyszer kétszer kicsit megindúlt a vas, de nekem még vissza se kellett váltanom, hogy utánamenjek. Beszélgettem utána Petyával, mondom neki, látom néha próbálgattad, de nem igazán merhetted, mert nem nagyon mentél el.... Mire ha jól emlékszem azt mondta, hogy dehogynem.. padló volt... :shock: Jól rémlik Petya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Az izzóknak csak annyi jelentősége van, hogy elég könnyen eldurrannak, és ha nem ég akkor nem látod, hogy ki akar írni valamit... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Laci : azért érdekes ,mert katalogus szerint ugyanazt tudja a két autó 8 körül 100-ra. Bár az 1.8 TS 145-ös alfa elvileg 8.5, mégis sokkal sokkal gyengébben megy mint egy GSI pedig csak fél mp a különbség elvileg. Rengeteg ilyen kategoriájú autot kipróbáltam már egyelőre a gsi megy a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 OFF Igen ez így van. Elég érdekes egy vas ez a Celica. Mondjuk annyit tudok a gépről,hogy azóta már megérkeztek hozzá a tuning cuccok a Sakurától. Eléggé gagyis az egész annyi szóljon mentségére,hogy bazira csajozós autó :( Megnézik az emberek. Puha futómű percíz ,pici váltó.....stb.....stb. Szerintem nem igazi sport autó. :wink: Szerintem.... Egyébként rohadt drága hozzá minden alkatrész.......ja és két lamdaszondás meg ilyenek :( ON vegél inkább GÉJESÍT :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 OFFOFF Na jó de 1.6ért egy 95ös évjáratú 2 literes nem olyan rossz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 itt van egy két kép a gépröl Kicsit nagy lett sorry http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery.../goofy_gsi4.jpg http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery.../goofy_gsi7.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 De az előzö gsim-ben nem volt ilyen? ezt nem értem :roll: kipörgésgátló Teeeeeee :idea: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Goofy! Levettem linkre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Geri! Nem csalódtunk ismét... :( én meg az életben nem csalódtam.... Á nem szívtam be a ****t nagyon á dehogy öcsse :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Goofy! Levettem linkre... :wink: Kösszi,kicsit tobiás vagyok az ilyenekhez :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Tökös ugyanolyan torony merevítőd van mint nékem csak pirossss :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Semmi gond Goofy! Geri! Mi van már megint... :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Tökös ugyanolyan torony merevítőd van mint nékem csak pirossss :wink: Tényleg?na ez remek,akkor lehet ezért nem jároképes egyikünk gsi-je sem 8) Amugy mi ujság a gépedel?egyszer már megnézném rég láttam kb 1,5 éve? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Anti nem volt semmi külcsi, reggel Petya keltett és onnan kezdett el baszódni minden. El kellett 2 dolgot intéznem fóti meeting elött, amiből f9 környékén kászálódtam ki este.... Amúgy nyugi haver nem voltam sík ideg :roll: goof: mijjen másfél éve :?: :( mos' lesz meg 1 éve :( vagy most 7végén vagy next de összerakjuk me' nem bírok magammal. majd ősszre szerzek money és megcsinálom amiket mos' szerettem volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 cikket átküldted már??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 cikket átküldted már??? szted? :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :roll: :wink: keresem a fakin notebookon nincs fenn, only @home! inkább du ha van 3time megpróbálom a recept szerint átszerkeszteni :wink: már ha megtaláom azt is :( álmomban nem gondoltam volna h ennyire besűrűsödnek a programok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Te vállaltad... :evil: Akkor most nesze... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 na tuttam :( nem bírod ki,h ne oszd le a kisebbet! ugyanolyan farokkarika vagy mint bátyám, akivel ha beszélek azt hiszi, h a fönököm, az apám, a dnsem, stb... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Szó sincs ilyesmiről, csak bevállaltál valamit, és nem csinálod ennyi! Csak erre akartam ismét felhívni a figyelmed... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 feketepontot kapok? vagy elveszed a azservízkönyvem :?: :( :( :lol: pótlom igérem, nem kerülök ki a felelősség terhe alól, csak szarul jött ki ez a pár 7... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 beírok az üzenőfüzetedbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 beírok az üzenőfüzetedbe... én meg aláhamísitom.... vassal miügy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Péntekre meglesz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts