Laci4 Elküldve November3, 2004 Elküldve November3, 2004 Petya! Az amelyik múltkor "ingerelt" minket? :twisted: Amúgy én meg amikor tegtnap mentem kifelé csináltam egy kis konvoly kocsikázást... de tempósat... Újpettöl utánamjött egy Citroen Xantia nem tom milyen motorral, de V6 volt a seggén..majd utána köne nézni :shock: az a régebbi fajta nagy csónak... Újpesten végén, tod ott ahol az Iveco felé lehet elmenni, elkaptuk a pirosat..(szinte még egyszer se volt nekem piros) és onnan kezdödött a játék... Elösször csak mert siettem.. aztán szerintem felingerelte az ürgét, hogy egy "gagyi" astra hogy a pibe hagyja le, és hogy nem lassúl 160-170 magasságában, úgyhogy jött utánam... Aztán megelöztünk egy ford mondeot.. az is utánunkeredt...aztán csatlakozott egy kis mitsu.. akkora kerekekkel mint egy úthenger... de nem tudot megenni a citroen.. söt.. elözéseknél látszott h lomhább.. végre nem mentünk, túl nagy volt a forgalom.. annyira meg nem örültködöm, aztán meg el is engedtem...hagy menjen... :)
PetiGSI Elküldve November3, 2004 Elküldve November3, 2004 Aztec lehet igaztad van........de ez a gép soha! :)
redline Elküldve November3, 2004 Elküldve November3, 2004 sajnálom, hogy erről a gépről nincs fénykép...kiváncsi lennék mi kerül több mint 2 millióba...
aztec Elküldve November3, 2004 Elküldve November3, 2004 sajnálom, hogy erről a gépről nincs fénykép...kiváncsi lennék mi kerül több mint 2 millióba... okoskod6ok? 2 tippem van: 1- kék és sportvezérműtengely, chip, lexus lámpák,stb... kb 180 LE, kék és teli matricával... 2- bordó és azt hiszi a tulaj cult styleban sikerült megépítenie, ezúton is üzenném neki: not succesfull :) Éjn meg tegnap könyvesen végig egy omegával játszadoztam, majd olyan 160-170nél a lágymányosin el kellett engednem :shock: :arrow: mondom dikk miva veled? és mikor elment mellettem nem kell mondanom a 3 csúnya betűt a popóján: eM-Vé-6 :)
hemi Elküldve November3, 2004 Szerző Elküldve November3, 2004 Ez is érdekes. PL Braziliában az Opeleket sevííí jelvényel árulták... gondolom ez is valami dél-amerikai csoda. Ott nem a Daewoot cimkézik át már évek óttttaaaa
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Mi van veled Norbi! Most akkor mégis GSI projekt??? Nagyon nézegeted őket... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Na megint egy új kezdeményezés... :roll: A indítványozót ismeritek szerintem mindannyian... :wink: http://www.gsidevils.atw.hu/ Üdv.: Atommanó
redline Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Mi van veled Norbi! Most akkor mégis GSI projekt??? Nagyon nézegeted őket... :wink: :roll: hetente háromszor-négyszer megnézem mi a helyzet hátha látok vmi szépet de elég kicsi az esély, és olyanokat irnak le amiktől én szégyellem magam
aztec Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Anti! Kiváncsi leszek, hogy mi jön ki ezekből a próbálkozásokból és mennyire tiszavirág életűek :roll: :?: Akkor részünkről meg Gsi section :?:
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Részünkről OK! Elvileg Peti Gsi is csatlakozik... :wink: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Aztec! Mazsola vagy ki hozzászólását azért még mindig nem értem... Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 ....Mazsola vagy ki hozzászólását azért még mindig nem értem.... Linkeljél, vagy írjál neki PÜ-t grrrrrrr :)
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Aki érintett az tudja miről van szó... :) :) :D Vegyél GSI-t és megtudod... :D :P Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Aki érintett az tudja miről van szó... :) :) :D Vegyél GSI-t és megtudod... :D :P Akkor valamelyik GSi gazdit megkérném, hogy mesélje mánn el, hogy miről van szó :lol:
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Kiváncsi vagy mi???? Na itt van: :wink: "Sziasztok! Sajnos ahogy látjátok, ez az oldal nem örvend túl nagy népszerűségnek... Éppen ezért szeretném figyelmetekbe ajánlani: www.opelklub.hu www.opelforum.hu Ezek a MOTE hivatalos oldala + forum! Elég nagy a sürgés forgás, kérdések válaszok jókedv... Most nyílt egy új lehetőség, hogy GSI szekciót alapítsunk a klubon belül! Ehhez persze az kell, hogy belépj a klubba, ami egy jelképes összeg befizetésével letudható (5000.- /év - nincs egy fél tank benzin -) Szerintem nem lenne rossz kicsit összébb verbuválódni, mert már annyi opeles banda van hogy már lassan követhetetlen... A MOTE amúgy nemrég összeállt a Magyar Veterán Opel Klubbal, és a Magyar Opel Manta Club-bal, így ezentúl közösen szervezik nagyobb rendezvényeiket... Szerintem megér egy próbát... Üdv.: Atommanó _________________ ASTRA LA VISTA -gsi@opelklub.hu- Erre Mazsola ezt válaszolta: "Sajnálom ha Te ott érzed magad jól! Látod ez a Magyar széthúzás! Gratulálok! " Erre én: Akkor azért megkérdeznélek Téged, hogy itt miért vannak ilyen kevesen???? Na itt a gond... A felfogással van a baj... Miért kell különcködni??? Miért nem jó egy már meglévőhöz csatlakozni??? Akkor most ki is húz szét... Várom válaszod.. Ja még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy miért is ez a hangnem??? Amúgy köszi a Gratulációt... De azon azért gondolkozz el, hogy ki is aki széthúz... (Ne kapkodj a a válasszal...gondold át jól ) Üdv.: Atommanó _________________ ASTRA LA VISTA -gsi@opelklub.hu- Hát ez volt röviden... :roll: Üdv.: Atommanó
redline Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 azért nem vveszek géjesit hogy ez a látvány táruljon elém mert ez most is megvan :) :) vajon hogy kerül a legalapabb nullextrás-fapados asztma kormánya bele? :roll: :roll: mellesleg ehhez az autohoz tartozik
Mezo Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a helyzet a www.gsi.hu-val? Hónapok óta nem történt semmi változás az oldalon. Köszi: Mező
redline Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a helyzet a www.gsi.hu-val? Hónapok óta nem történt semmi változás az oldalon. Köszi: Mező bár nem vagyok autentikus személy a témában de ugytudom dolgoznak a projekten csak sok dolog miatt csuszik :?
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Meg hát ugye itt az általános fő gond az, hogy szét van szakadva a társaság, mint Maris néni bundabugyija.... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Anti bármennyire is töröm a buksim nem értem a Mazsola féle hozzászólást :shock: Namost gsiklub, gsi devils, ta-tara-tra.... :arrow: ezeket a srácokat kellene 1esíteni, de már most látom nem kis dologba vágjuk fejszénk :roll:
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Én mondtam neked.... :wink: És a fentiek alapítói hallani sem akarnak a MOTE-ról... :) Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Én mondtam neked.... :wink: És a fentiek alapítói hallani sem akarnak a MOTE-ról... :) Üdv.: Atommanó pedig FOGNAK hidd L :wink: :!: :!: :!:
mélykék76 Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 azért nem vveszek géjesit hogy ez a látvány táruljon elém mert ez most is megvan :) :) Óóóóó ha csak a belső látvány érdekel, akkor ne is vegyél GSi-t :D vajon hogy kerül a legalapabb nullextrás-fapados asztma kormánya bele? :roll: :roll: CD-ben is ilyen kormány volt :wink:
redline Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 CD-ben is ilyen kormány volt esküdj! :shock: :shock: aszittem a top felszereltséghez már hozzá bírtak csapni valami normális kormányt de mégsem :)
Atommanó Elküldve November4, 2004 Elküldve November4, 2004 Norbi! Ez itt nem a GSI-t fikázunk topic.... :) :) :D :D Egyébként könnyen orvosolható a gond cseréld ki, ha végre veszel egy ilyen vackot... :wink: :P Üdv:: Atommanó
Recommended Posts