sárgaGSI Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Na meséljetek csak... :D tehát???? (jah Lurdynál ingyenes Budapest és környéke térképosztási akció lesz a napokban,ismeretlen hírforrásból hallottam) :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Te inkább arra koncentrálj,hogy megint lenullázodott az óra a kocsidban éjfélkor :unsure: :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Te inkább arra koncentrálj,hogy megint lenullázodott az óra a kocsidban éjfélkor :lol: :unsure: :D :mellow: :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Pistának Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Pistának Nahhhh, mindig tanul az ember :rolleyes: Kösssssssssssz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Hogy mekkora raccsingok voltak tegnap...még most is remeg a lábam, ha visszagondolok... :rolleyes: Szerencsére a vihar elmaradt...ezt ma meg is kell ünnepelni!!! Ki jön ma bulizni??? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Hát beírom ide is: végre sikerült megsokszorosítani c20xe irmscher chipemet. Ha netántán valakit érdekelne az jelezze. Mostantól végre lesz talán több időm újra fórumozni. Utóbbi időben kicsit el voltam tűnve, de hát majd megtudjátok később hogy miért is :rolleyes: érdekelne, ha másra nem egy teszt erejéig mindenképpen :mellow: neked mikori motorod van? dis-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Ki jön ma bulizni??? :rolleyes: én megyek de valszeg nem oda ahová ti :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Méééé??? Te hova mééész??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Méééé??? Te hova mééész??? :rolleyes: Merlinbe, Âme bulira :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Akinek inge, itt Budaörsön nagy utcabál van a fő úton (le van zárva). Mostantól 9ig latin zenék lesznek, fiesta meg ilyesmik. Én most kimegyek kicsit sörözni. Aki jönne, hívjon. :rolleyes: (utána nem megyek má bulizni, mert rohadt sok melóm van sajna). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Méééé??? Te hova mééész??? :rolleyes: Próbáld bezfűzni Tomot :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Próbáld bezfűzni Tomot :mellow: Antinak nincs társaság akivel elverheté a skoda árát, vagy mivan? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 .... Te, a telefonod kapcsold mánn be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Te, a telefonod kapcsold mánn be. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Próbáld bezfűzni Tomot :rolleyes: Tom focizott, meg autókázott. Most ért haza. Jah és bővült a lista... 645i... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2007 Megoszt Elküldve Május12, 2007 Tom focizott, meg autókázott. Most ért haza. Jah és bővült a lista... 645i... :rolleyes: Úgy sem úszod meg, ne reménykedj :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Merlinbe, Âme bulira :mellow: Micsoda helyekre jársz :rolleyes: Mi pálinkafesztiválon csaptunk oda tegnap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 érdekelne, ha másra nem egy teszt erejéig mindenképpen :rolleyes: neked mikori motorod van? dis-es? '91-s a motor és nem DIS gyújtásos, elosztófedeles és motronic 2.5. Nem mondod hogy a tied 2.8 és dis??? átépítjük :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 '91-s a motor és nem DIS gyújtásos, elosztófedeles és motronic 2.5. Nem mondod hogy a tied 2.8 és dis??? átépítjük :mellow: akkor pont olyan mint a tiéd :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 akkor pont olyan mint a tiéd :rolleyes: akkor ennek örülök jövök ám majd Pöstre nemsokára. Lehet jövő 7 végén attól függ mikorra tudok Lalival megbeszélni egy időpontot. Akkor legfeljebb elhozom a compimat és tesztelheted Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Na meséljetek csak... :rolleyes: Na ne legyetek olyan kíváncsiak bírjatok ki kb. 3 hetet és elmondom Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 tehát???? (jah Lurdynál ingyenes Budapest és környéke térképosztási akció lesz a napokban,ismeretlen hírforrásból hallottam) :D :mellow: :unsure: no comment :lol: tessék kivárni :lol: cak majd nem fikázni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Na ne legyetek olyan kíváncsiak bírjatok ki kb. 3 hetet és elmondom Kész a hátsókerekes C30LET manta? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Hogy mekkora raccsingok voltak tegnap...még most is remeg a lábam, ha visszagondolok... :D Szerencsére a vihar elmaradt...ezt ma meg is kell ünnepelni!!! Ki jön ma bulizni??? :lol: Nah mesélj.. megnéztetek valami új helyszínt, vagy csak úgy a városban? Én meg morgolódok.. tegnap voltam délegyházán.. háááát arra aztán van egy murva jó útszakasz... ;) :rolleyes: eredmény sacc 50es tempo(városon kívül) -1 gumi.. Úgy odacsapta, hallottam ahogy a felni csapódik a kátyú széléhez.. azt hittem durr defekt lesz.. Nem lett.. "csak" egy szimpatikus dudor a gumi oldalán. (a felnit meg nem tom.. kivül nem látszik vészesnek.. belső oldalát meg nem láttam még) :mellow: Pont most akartam megcserélni az első-hátsó gumikat.. elsők valamitől :unsure: csöppett kopottabak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts