mélykék76 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Majd utána... :rolleyes: Nem gondolod komolyan, hogy ott szobrozunk a Lurdynál, addig amíg ti dácoztok ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Juhéééé....este távirányítóskisautózni foguuunk... :mellow: :D :rolleyes: Szerezzé már némi nitrometánt, fogyóban van a készlet :lol: (16%, autóba...) Lengőkarból van még egy pár, gyertya szintén van, nagy gáz nem lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Nem gondolod komolyan, hogy ott szobrozunk a Lurdynál, addig amíg ti dácoztok ? :rolleyes: Ki mondta, hogy maradj ott...tok nélküled is jáccccani... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 hmmm... a nyilaim a kocsimban maradtak... :rolleyes: thácc fákk... dác kimarad :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Szerezzé már némi nitrometánt, fogyóban van a készlet :mellow: (16%, autóba...) Lengőkarból van még egy pár, gyertya szintén van, nagy gáz nem lehet :rolleyes: Profi, készülsz látom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Ki mondta, hogy maradj ott...tok nélküled is jáccccani... :rolleyes: Jah, tudjuk. Ronáldinyó 2 :mellow::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 BURNED: Béke poraira... sajnos gondoltam rá, hogy megtartom levélnehezéknek, de nem bírja az asztal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Cö Cö! Rossz duma! Tudni kell veszíteni te nyomaték szegény. :rolleyes: cö cö nem is nyomtam neki akkor :D -egy pillanatra gondoltam rá de mikor nem haladtam hanem csak a segge táncolt te meg elindultál -asszem te voltál de nem láttam pontosan mert nagy volt a korom utánad :lol: - akkor el is vetettem a gondolatot... szóval tényleg én voltam a béna :unsure: de nyugodtan mondhatod bárhol hogy kiélezett küzdelemben felülkerekedtél :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Balázska...most akkor ez durrant el??? Vagy mitök van??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Redi gépe elég jól megy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Redi gépe elég jól megy... :mellow: Hajtottad egy kicsit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Hajtottad egy kicsit? :rolleyes: Nem, Ő kente neki. :mellow: De tényleg jól megy, sokan nem előztek meg minket a vácin... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Nem, Ő kente neki. :mellow: De tényleg jól megy, sokan nem előztek meg minket a vácin... :unsure: Pedig mindig sír a szájja nekije,hogy így szar meg úgy szar a GSi-je! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Redi gépe elég jól megy... :unsure: hehe, köszönöm :rolleyes: de a te tepsid valami isszonyatot indul....mögöttem álltál, később rajtoltál aztán másfél autóval elém teleportáltál...és ezt többször egymás után :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Pedig mindig sír a szájja nekije,hogy így szar meg úgy szar a GSi-je! :rolleyes: nemnem :mellow: azt, hogy ilyen sz@r, olyan sz@r azt csak a béjewéstomi mondja....én csak ugy érzem mintha nem menne ugy ahogy kellene neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 nemnem :unsure: azt, hogy ilyen sz@r, olyan sz@r azt csak a béjewéstomi mondja....én csak ugy érzem mintha nem menne ugy ahogy kellene neki :D Vezesd egy kicsit a strandkorlátkék verziót...meglátod milyen jól megy az a GSI... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 ...strandkorlátkék... :rolleyes: Nincs valakinek egy elfekvő légkupac mérője? Óccsójé... Igazából először próbálnom kellene, hogy az-é a bajom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Vezesd egy kicsit a strandkorlátkék verziót...meglátod milyen jól megy az a GSI... :rolleyes: :unsure: ssshh ne bántsd...az egy nagyon szerethető kisautó :D átmegy tűzön, vizen, keresztbordán.....goyrsabban közlekedek vele mint a gsivel...csak kanyarodni neccesebb kicsit meg kilőni a lámpánál egyébként nagyon rendben van :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 :mellow: Nincs valakinek egy elfekvő légkupac mérője? Óccsójé... Igazából először próbálnom kellene, hogy az-é a bajom.. Mi a baj? Modanám hogy kölcsönadom, de "Honnan: Salgótarján" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Tegnap találkoztam az ország egyetlen Cabrio Calijával... :rolleyes: Nem értem miért nem lehet megállni egy elsöbbségadás kötelező táblánál :mellow: Több kép itt: http://rhymerjr.uw.hu/crash/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Mi a baj? Modanám hogy kölcsönadom, de "Honnan: Salgótarján" :rolleyes: Úgy tűnik, nagyon lassan reagál gázra. Mondjuk megyek X-el, lelépem (nem padló, de erős). Erre bemélyül a hangja, úgyanúgy megy tovább, semmi kis gyorsulás, vagy valami, aztán egyszercsak "seggberúgják" pár másodperc múlva... Furi... Amúgy elég sokat mozgok Pest felé is... Ha esetleg lenne mód egy próbára, nagyon hálás lennék. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Itt szoktak állni csomószor a Szálloda elött...persze a megállni tilosban...szóval nem meglepő... :rolleyes: Sajnálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Tegnap találkoztam az ország egyetlen Cabrio Calijával... :rolleyes: Nem értem miért nem lehet megállni egy elsöbbségadás kötelező táblánál :mellow: Azigen vazze. És a Te kocsid?????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Azigen vazze. És a Te kocsid?????????????????????????????? Nézd meg a képeket... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Nézd meg a képeket... :mellow: Jeeezus beiratkozom alapfokú felhasználói tanfolyamra, nem tekertem lejjebb aszittem az csak egy kép :rolleyes: És mi van a lökőssel? Kell műanyagos? Mi tört le? Kell fényezni? Betétlepot adott vagy megbeszéltétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts