Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ez egy olyan patron,hogy amikor ütközik az ember eldurran és megfeszíti az övet. Ugy lehet ellenőrizni,hogy működött-e már vagy sem ,hogy ahogy becsatolod az övet ott kell lennie a zárban a piros gomb alatt egy sárga bilétának ami nincs kicsúszva. Ha hiányzik vagy kint van akkor már müködött a patron :wink:

Remélem jól írtam :roll:

Megosztás:

Ez egy olyan patron,hogy amikor ütközik az ember eldurran és megfeszíti az övet. Ugy lehet ellenőrizni,hogy működött-e már vagy sem ,hogy ahogy becsatolod az övet ott kell lennie a zárban a piros gomb alatt egy sárga bilétának ami nincs kicsúszva. Ha hiányzik vagy kint van akkor már müködött a patron :wink:

Remélem jól írtam :roll:

OK

Kösszi,majd ha világvége hangulatom lesz akkor csinálok egy törés tesztett :(

Megosztás:

C20NE - C20XE megbízhatóságáról:

Szerintem a C20NE-k megbízhatóságához hozzá kell tenni, hogy 99%-uk nem sportos jelleg? autóban megbízható! Amiben c20xe van, az már általában sportosabb modell - olyat azok vesznek, akik hajtják. Magyarul a c20ne-nek könnyebb megbízhatónak lennie, hiszen nagy százalékukat nem sportosan használják.

Szerintem egy C20NE gsi kábé annyira bízható, mint a C20XE.

Ha C20NE-t tunyingolják és hajtják, valószín?leg ugyanoda jutnak, mint a c20xe-vel: kihegyezett motor lévén sokkal igényesebb és sérülékenyebb

És a nyomatékban is igenis van különbség, nem is kicsi.

Szerintem keressetek normális állapotú C20XE-t. Jó az. Árához képest igen jól megy, ha pedig a feltételek betartásával hajtod, bajod sem lesz vele 8). (nekem nincs legalábbis, pedig szoktam hajkurászni. De azért kopkopkop)

Megosztás:

Sziasztok!

Még new vagyok, de lenne egy kérdésem. Van egy gsi 16v-m 92-es.

Hétvégén kicsit színeztem a középkonzolt, (képet majd küldök), és ehhez szét kellett szedni a középkonzolt. Kivettem a fed. comp.-ot, kábelek le, majd 5-6 óra múlva vissza. Azóta nem megy. :?: :twisted: Mi lehet a baja??. Minden más megy. Nincs valami ötlet, vagy valami spec. kombo, ami kell az újraindításkor??

Előre is köszi!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.