Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Jobban mint a gyári, de jól látom hogy apróbb kaszni hibák már vannak azon is?

Hát az idő dolgozik itt is,mégiscsak 93 elején jött le a gyártósoron!

Tankbeömlő lesz cserélve és a csomitérajtón van egy horpadás,amit még az előző tulaj csinált,egy óvatlan felnyitással.

Megosztás:

Jobban mint a gyári, de jól látom hogy apróbb kaszni hibák már vannak azon is?

GSi.Tomi ha érdekel miben van egykori szeretett GTE-d motorja, hát tessék. Azért ide írom mert másoknak is ér elolvasni :rolleyes:

Sznupi leírása

Nem csak a motorja hanem a saját tervezésű és gyártású torony merevítő, kartervédő. A hátsó híd is abból van. :mellow:

Megosztás:

Ja megnéztük ma, hogy mi van az OOOO elektronikus dobozkájában...chippelve van, jobban is megy mint a gyári ez nem is kérdéses, mert tényleg jól megy...de kipróbáltam ma egy Rothe Motorsport chippet benne, és azzal még jobb...bár inkább felül érezhető a különbség...

Aztán kiváncsiságból logoltuk, hogy melyik mit is tud...ami most van benne, az 1.15 bart tölt fixen, a Rothe meg 1.35-öt bár azzal kicsit jobban füstöl is...

Le is mértem a súlyát gyorsban a vastelepen, hogy mennyi is az annyi (ott ahol eddig is mértünk)...teli tankkal, ha benne ülök kereken 1.500 kg, ha kiszállok értelemszerűen 1.400 kg... :rolleyes:

Megosztás:

Ja megnéztük ma, hogy mi van az OOOO elektronikus dobozkájában...chippelve van, jobban is megy mint a gyári ez nem is kérdéses, mert tényleg jól megy...de kipróbáltam ma egy Rothe Motorsport chippet benne, és azzal még jobb...bár inkább felül érezhető a különbség...

Aztán kiváncsiságból logoltuk, hogy melyik mit is tud...ami most van benne, az 1.15 bart tölt fixen, a Rothe meg 1.35-öt bár azzal kicsit jobban füstöl is...

Le is mértem a súlyát gyorsban a vastelepen, hogy mennyi is az annyi (ott ahol eddig is mértünk)...teli tankkal, ha benne ülök kereken 1.500 kg, ha kiszállok értelemszerűen 1.400 kg... :mellow:

erre csak

tudom mondani :rolleyes:
Megosztás:

Paciban valami közelítő érték? 130-140?

Megosztás:

Paciban valami közelítő érték? 130-140?

Igen a gyengébb chippel valahol 130-140 körül lehet, 300 nm-rel, a Rothe meg valahol 150 kürül, és 330 nm-t mondanak kb...ja meg megcsinálta a srác foglalatosra a chipset, hogy tudjam majd cserélgetni... :rolleyes: :mellow: (Tom, amúgy ismered, onna vannak a sárga fekete GSI-be a műszerek...)

Ja erről jut eszembe...ma láttam a sárga feketét, és beszélgettem elég sokat a tulajával...normális a srác...

Jöttek megnézni, hogy milyen is élőben a Turbó...Szerdán intézik a hitelt, és elvileg 4 munkanap...szóval még nem mondok semmit...

Megosztás:

Igen a gyengébb chippel valahol 130-140 körül lehet, 300 nm-rel, a Rothe meg valahol 150 kürül, és 330 nm-t mondanak kb...ja meg megcsinálta a srác foglalatosra a chipset, hogy tudjam majd cserélgetni... :rolleyes: :mellow: (Tom, amúgy ismered, onna vannak a sárga fekete GSI-be a műszerek...)

Ja erről jut eszembe...ma láttam a sárga feketét, és beszélgettem elég sokat a tulajával...normális a srác...

Jöttek megnézni, hogy milyen is élőben a Turbó...Szerdán intézik a hitelt, és elvileg 4 munkanap...szóval még nem mondok semmit...

Ja persze nyilván ismerem. Hisz saját kezüleg építettem az autót az utolsó csavarig...

Gondolom akkor a Szilárddal beszélgettél. A méhecskés megvan még?

Megosztás:

Tegnap összeakadtam egy Golf V GTI-vel. Kicsit többet vártam volna egy 2000 TFSI-töl. :mellow:

Pedig próbálkozott, mert 200-al is mentünk. :unsure:

Egy éve már ültem egy ilyenben és akkor kicsit erösebbnek tünt. Mondjuk akkor még Vectra 2000-em volt. :rolleyes:

Megosztás:

Tegnap összeakadtam egy Golf V GTI-vel. Kicsit többet vártam volna egy 2000 TFSI-töl. :mellow:

Pedig próbálkozott, mert 200-al is mentünk. :D

Egy éve már ültem egy ilyenben és akkor kicsit erösebbnek tünt. Mondjuk akkor még Vectra 2000-em volt. :rolleyes:

Én R32 ellen mentem, az nagyon aranyos. Csak erő nincs benne... :unsure:

Megosztás:

Tegnap összeakadtam egy Golf V GTI-vel. Kicsit többet vártam volna egy 2000 TFSI-töl. :unsure:

Pedig próbálkozott, mert 200-al is mentünk. :D

Tom az R32-t is legyűrte... :mellow:

...mit legyűrte...azt hitte a Golfos hogy atomhasadással járó villanófényt lát...

Megosztás:

Mert megpróbálja jól eladni...ha nem sikerül, akkor jönne a turbósítás...

De mondta, hogy ami csak lehet az már nem műxik rajta...ezt nem kívántam kommentálni... :rolleyes:

Remélem mondtad neki, hogy nem az én hibám... :mellow:

Mindegy, majd a turbó... :unsure:

Megosztás:

Tom az R32-t is legyűrte... :rolleyes:

...mit legyűrte...azt hitte a Golfos hogy atomhasadással járó villanófényt lát...

Csoki egyik haverja mondta, hogy azóta készül ellenem a másik R32 a fekte.

Jövő hónapban rendelem a kék csúcsokat... :mellow:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.